scullyist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Η καινουρια καρτα της εθνικης που εχει τσιπακι δε κανει?Δε μου την εχουν στειλει εμενα ακομα αλλα πιστευα οτι την αλλαξαν για να κανει και σαν debit. Για ιντερνετ, όχι. Οι ανόητοι την διαφήμιζαν ότι θα ήταν και για internet όταν ηταν να την βγάλουν με τσιπάκι (το είχα διαβασει στο σάιτ τους τότε), αλλά μετά πάπαλα. Αυτό επιβεβαιωμένο, διότι είχα πει στην αδελφή μου ότι θα κάνει και αφού πήρε και 'μ'έκραζε' =P, μετά ρώτησε κ μια φίλη της που είναι υποδιευθυντρια σε καταστημα Εθνικής και της είπε ότι και καλά τα μεγάλα κεφάλια το μελέτησαν κ αποφάσισαν ότι δεν έχουν κανενα όφελος να την κάνουν κ για internet , οπότε πήραμε τον πούλο. ΑΤΜ, φυσικα καταστήματα κλπ ναι, παίζει κανονικά. Για την εθνοcash plus πάντα μιλάω, με τις άλλες τις εθνικης δεν ξερω τι παιζει. η διαδικασια τελικα ειναι αυτη που περιεγραψα ή επεσα καπου εξω... Αναφέρθηκε το παρακάτω?: Όταν θα σου τραβήξουν το 1,5Ε θα στείλουν παράλληλα ένα 4ψηφιο αριθμό. Θα πάρεις την τράπεζα τηλ. και θα τους πεις να σου δώσουν τον 4ψηφιο που φαίνεται στην συναλλαγή του paypal. Μετά θα πας να τον συμπληρώσεις εκεί που σου λέει το paypal για να γίνει ο λογαριασμoς σου verified. Εσο έτοιμος μετα από αυτό.
xri_ni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Για ιντερνετ, όχι. Οι ανόητοι την διαφήμιζαν ότι θα ήταν και για internet όταν ηταν να την βγάλουν με τσιπάκι (το είχα διαβασει στο σάιτ τους τότε), αλλά μετά πάπαλα. Αυτό επιβεβαιωμένο, διότι είχα πει στην αδελφή μου ότι θα κάνει και αφού πήρε και 'μ'έκραζε' =P, μετά ρώτησε κ μια φίλη της που είναι υποδιευθυντρια σε καταστημα Εθνικής και της είπε ότι και καλά τα μεγάλα κεφάλια το μελέτησαν κ αποφάσισαν ότι δεν έχουν κανενα όφελος να την κάνουν κ για internet , οπότε πήραμε τον πούλο. ΑΤΜ, φυσικα καταστήματα κλπ ναι, παίζει κανονικά. Για την εθνοcash plus πάντα μιλάω, με τις άλλες τις εθνικης δεν ξερω τι παιζει. Το ιδιο κανει και η ΑΤΕ η debit της κανει μονο για καταστηματα κτλ...και ετσι εβγαλα προπληρωμενη για ιντερνετ...αλλα η εθνικη νομιζω ουτε καν προπληρωμενη δεν δινει.
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 μπορω να φτιαξω απο τωρα accont στο paypal και ebay... ονομα και διευθυνσεις greeklish ή ελληνικα? σον αφορα αυτο το κοματι?
ribo7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Άνοιξα κιˊγω 1 καταθετικο λογαριασμό στήνει Πειραιώς για να γραφτώ στο PayPal. Αν εκδοσω την προπληρωμενη της Πειραιώς απο το web banking,μπορώ να δηλώσω αυτή στο PayPal? Thanks!
scullyist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 σον αφορα αυτο το κοματι? Όλα λατινικά και ειδικά το ονομ/μο ακριβώς όπως είναι γραμμένο στην κάρτα σου
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 θα γελασεις αλλα λατινικα εννοεις greeklish?? αυριο που θα παω στη τραπεζα θα τους πω οτι θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο ταμιευτηριου και να μου εκδωσουν και μια καρτα για paypal η οποια μου διαφευγει,visa...κατι...? ποσες μερες διαρκει η δημιουργια του λογαριασμου?? account σε ebay kai paypal μπορω να φτιαξω χωρις να εχω ακομα δημιουργησει λογαριασμο στη τραπεζα ή θα ηταν καλυτερο να περιμενω?? αν μπορειτε απαντηστε μου αν γνωριζετε σε ολα τα ερωτηματα γιατι οπως καταλαβατε θα ρωταω τα ιδια και τα ιδια και θα γινω @@σπαστης.. ευχαριστω...
scullyist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 θα γελασεις αλλα λατινικα εννοεις greeklish?? αυριο που θα παω στη τραπεζα θα τους πω οτι θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο ταμιευτηριου και να μου εκδωσουν και μια καρτα για paypal η οποια μου διαφευγει,visa...κατι...? ποσες μερες διαρκει η δημιουργια του λογαριασμου?? account σε ebay kai paypal μπορω να φτιαξω χωρις να εχω ακομα δημιουργησει λογαριασμο στη τραπεζα ή θα ηταν καλυτερο να περιμενω?? Ναι. "Χρεωστική Visa, κατάλληλη κ για χρήση/αγορές στο ιντερνετ" Την ιδια στιγμή/μέρα σου ανοίγουν λογαριασμό, αλλά καρτα και κάτι χαρτούρες με pin για atm κλπ, τα παίρνεις αργότερα. Να περιμένεις.
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ναι. "Χρεωστική Visa, κατάλληλη κ για χρήση/αγορές στο ιντερνετ" Την ιδια στιγμή/μέρα στνο ανοίγουν, αλλά καρτα και κάτι χαρτούρες με pin για atm κλπ, τα παίρνεις αργότερα. Να περιμένεις. αμα βαλω στη διευθυνση greeklish θα ξερουν που να το στειλουν??
scullyist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τα greeklish όταν γραφτείς paypal κλπ ξένα σάιτ βρε, όχι στα χαρτιά που θα συμπληρωσεις στην τράπεζα.
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ναι το καταλαβα αυτο αλλα οταν θα πανε ελεγξουν τη διευθυνση για να στειλουν κατι,θα δωσουν στην ταχυδρομικη τη διευθυνση στα grreklish σωστα.αμα δε ξερει ο ταχυδρομος greeklish πως θα το παρω εγω?
scullyist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ξέρουν, μην ανησυχείς. Έχουν βγάλει ανώτατη σχολή greeklishτα ΕΛΤΑ, από τότε που ανακαλύφθηκε το λατινικό αλφάβητο=αγγλικά=φωνητική απόδοση ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες, πριν ανακαλυφθεί το ιντερνετ να φανταστείς =P
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ξέρουν, μην ανησυχείς. Έχουν βγάλει ανώτατη σχολή greeklishτα ΕΛΤΑ, από τότε που ανακαλύφθηκε το λατινικό αλφάβητο=αγγλικά=φωνητική απόδοση ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες, πριν ανακαλυφθεί το ιντερνετ να φανταστείς =P xaxa,μηπως θυμασαι τι ζητανε για να σου ανοιξουν λογαριασμο εκτος απο ταυτοτητα?
scullyist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Και φορολογική δήλωση αν θυμάμαι καλά, δεν θυμαμαι τι άλλο.
xri_ni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Καποιο εγγραφο που να λεει το αφμ σου, λογαριασμο τηλ ή δεη που να λεει τη διευθυνση σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.