Προς το περιεχόμενο

τι χρειαζομαι για paypal?

dava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καινουρια καρτα της εθνικης που εχει τσιπακι δε κανει?Δε μου την εχουν στειλει εμενα ακομα αλλα πιστευα οτι την αλλαξαν για να κανει και σαν debit.

Για ιντερνετ, όχι. Οι ανόητοι την διαφήμιζαν ότι θα ήταν και για internet όταν ηταν να την βγάλουν με τσιπάκι (το είχα διαβασει στο σάιτ τους τότε), αλλά μετά πάπαλα. Αυτό επιβεβαιωμένο, διότι είχα πει στην αδελφή μου ότι θα κάνει και αφού πήρε και 'μ'έκραζε' =P, μετά ρώτησε κ μια φίλη της που είναι υποδιευθυντρια σε καταστημα Εθνικής και της είπε ότι και καλά τα μεγάλα κεφάλια το μελέτησαν κ αποφάσισαν ότι δεν έχουν κανενα όφελος να την κάνουν κ για internet :huh: , οπότε πήραμε τον πούλο. ΑΤΜ, φυσικα καταστήματα κλπ ναι, παίζει κανονικά. Για την εθνοcash plus πάντα μιλάω, με τις άλλες τις εθνικης δεν ξερω τι παιζει.

η διαδικασια τελικα ειναι αυτη που περιεγραψα ή επεσα καπου εξω...

Αναφέρθηκε το παρακάτω?: Όταν θα σου τραβήξουν το 1,5Ε θα στείλουν παράλληλα ένα 4ψηφιο αριθμό. Θα πάρεις την τράπεζα τηλ. και θα τους πεις να σου δώσουν τον 4ψηφιο που φαίνεται στην συναλλαγή του paypal. Μετά θα πας να τον συμπληρώσεις εκεί που σου λέει το paypal για να γίνει ο λογαριασμoς σου verified. Εσο έτοιμος μετα από αυτό.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για ιντερνετ, όχι. Οι ανόητοι την διαφήμιζαν ότι θα ήταν και για internet όταν ηταν να την βγάλουν με τσιπάκι (το είχα διαβασει στο σάιτ τους τότε), αλλά μετά πάπαλα. Αυτό επιβεβαιωμένο, διότι είχα πει στην αδελφή μου ότι θα κάνει και αφού πήρε και 'μ'έκραζε' =P, μετά ρώτησε κ μια φίλη της που είναι υποδιευθυντρια σε καταστημα Εθνικής και της είπε ότι και καλά τα μεγάλα κεφάλια το μελέτησαν κ αποφάσισαν ότι δεν έχουν κανενα όφελος να την κάνουν κ για internet :huh: , οπότε πήραμε τον πούλο. ΑΤΜ, φυσικα καταστήματα κλπ ναι, παίζει κανονικά. Για την εθνοcash plus πάντα μιλάω, με τις άλλες τις εθνικης δεν ξερω τι παιζει.

Το ιδιο κανει και η ΑΤΕ η debit της κανει μονο για καταστηματα κτλ...και ετσι εβγαλα προπληρωμενη για ιντερνετ...αλλα η εθνικη νομιζω ουτε καν προπληρωμενη δεν δινει.

Δημοσ.

μπορω να φτιαξω απο τωρα accont στο paypal και ebay...

ονομα και διευθυνσεις greeklish ή ελληνικα?

σον αφορα αυτο το κοματι?

Δημοσ.

Άνοιξα κιˊγω 1 καταθετικο λογαριασμό στήνει Πειραιώς για να γραφτώ στο PayPal. Αν εκδοσω την προπληρωμενη της Πειραιώς απο το web banking,μπορώ να δηλώσω αυτή στο PayPal?

Thanks!

Δημοσ.

θα γελασεις αλλα λατινικα εννοεις greeklish??

αυριο που θα παω στη τραπεζα θα τους πω οτι θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο ταμιευτηριου και να μου εκδωσουν και μια καρτα για paypal η οποια μου διαφευγει,visa...κατι...?

ποσες μερες διαρκει η δημιουργια του λογαριασμου??

account σε ebay kai paypal μπορω να φτιαξω χωρις να εχω ακομα δημιουργησει λογαριασμο στη τραπεζα ή θα ηταν καλυτερο να περιμενω??

αν μπορειτε απαντηστε μου αν γνωριζετε σε ολα τα ερωτηματα γιατι οπως καταλαβατε θα ρωταω τα ιδια και τα ιδια και θα γινω @@σπαστης..

ευχαριστω...

Δημοσ.

1.  
  2. θα γελασεις αλλα λατινικα εννοεις greeklish??
  3. αυριο που θα παω στη τραπεζα θα τους πω οτι θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο ταμιευτηριου και να μου εκδωσουν και μια καρτα για paypal η οποια μου διαφευγει,visa...κατι...?
  4. ποσες μερες διαρκει η δημιουργια του λογαριασμου??
  5. account σε ebay kai paypal μπορω να φτιαξω χωρις να εχω ακομα δημιουργησει λογαριασμο στη τραπεζα ή θα ηταν καλυτερο να περιμενω??

1.  
  2. Ναι.
  3. "Χρεωστική Visa, κατάλληλη κ για χρήση/αγορές στο ιντερνετ"
  4. Την ιδια στιγμή/μέρα σου ανοίγουν λογαριασμό, αλλά καρτα και κάτι χαρτούρες με pin για atm κλπ, τα παίρνεις αργότερα.
  5. Να περιμένεις.

Δημοσ.

1.  
  2. Ναι.
  3. "Χρεωστική Visa, κατάλληλη κ για χρήση/αγορές στο ιντερνετ"
  4. Την ιδια στιγμή/μέρα στνο ανοίγουν, αλλά καρτα και κάτι χαρτούρες με pin για atm κλπ, τα παίρνεις αργότερα.
  5. Να περιμένεις.

αμα βαλω στη διευθυνση greeklish θα ξερουν που να το στειλουν??

Δημοσ.

ναι το καταλαβα αυτο αλλα οταν θα πανε ελεγξουν τη διευθυνση για να στειλουν κατι,θα δωσουν στην ταχυδρομικη τη διευθυνση στα grreklish σωστα.αμα δε ξερει ο ταχυδρομος greeklish πως θα το παρω εγω?

Δημοσ.

:huh:

Ξέρουν, μην ανησυχείς. Έχουν βγάλει ανώτατη σχολή greeklishτα ΕΛΤΑ, από τότε που ανακαλύφθηκε το λατινικό αλφάβητο=αγγλικά=φωνητική απόδοση ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες, πριν ανακαλυφθεί το ιντερνετ να φανταστείς =P

Δημοσ.

:huh:

Ξέρουν, μην ανησυχείς. Έχουν βγάλει ανώτατη σχολή greeklishτα ΕΛΤΑ, από τότε που ανακαλύφθηκε το λατινικό αλφάβητο=αγγλικά=φωνητική απόδοση ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες, πριν ανακαλυφθεί το ιντερνετ να φανταστείς =P

xaxa,μηπως θυμασαι τι ζητανε για να σου ανοιξουν λογαριασμο εκτος απο ταυτοτητα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...