Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση mobo+cpu+ram

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη βαρεθηκα να μου ζητανε 150 ευρω για τον πεθαμενο Q9550 λεω να περασω σε κατι νεοτερο 4πυρηνο

Σκεφτομαι τον Phenom II X4 955BE

Mπορειται να μου προτεινεται mobo και μνημες ωστε να κρατηθει το κοστος χαμηλα με οσο το δυνατον καλυτερο overclockability?

Αλλες προτασεις επισης δεκτες.Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν αξίζει η αλλαγή , ο q9550 είναι αρκετά δυνατός(ίσως και δυνατότερος σε μερικές εφαρμογές απο τον 955) τώρα αν θέλεις πραγματικά να δείς μεγάλες διαφορές συνιστώ i5 2400 και πάνω.

Δημοσ.

δεν εχω q9550, E4500 εχω. Και τοσα που ζητανε για q9550 αποκλειεται να δωσω. Λακαμας δεν ειμαι. DDR2 μνημες εχω,γι αυτο λεω οτι χρειαζομαι και μνημες

Δημοσ.

i5 2500k

Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3

xms3 1600mhz

A70 cpu cooler

Αν εχεις σωστο τροφδοτικο και χωραει και το κουτι σου την ψυκτρα με αυτα θα εισαι καλα βγαινουν 388 και αν θελεις βαζεις και εναν ssd τωρα ή αργοτερα Agility 3.

Σε amd πας σε κατι τετοιο με 270 ή 302 ευρω χωρις ssd αλλα σε δυναμη και oc με τον intel θα εισαι καλυτερα

Gigabyte GA-990XA-UD3

xms3 1600mhz

A70 cpu cooler

AMD Phenom II X4 965

ή

AMD Phenom II X6 1090T

Δημοσ.

Μια χαρά η συνθέσεις του VasPolys .

Εγώ προτιμώ την πρόταση με amd 1 (άλλα με μια αλλαγή του 965 με 955) γιατί είναι και ποιο φτηνή και 2 θα σε καλύψει απολυτά και για την επομένη σου αναβάθμιση

Δημοσ.

το τροφοδοτικο μου ειναι ενα 750αρι Thermaltake Toughpower. To cooler δεν το χρειαζομαι προς το παρον οποτε -35Ε. Μπορουμε να βρουμε κατι φθηνοτερο και σε μητρικη? Οι μνημες πολυ καλες μου φαινονται οπως και ο 955 μου αρκει. Θελω οσο το δυνατον χαμηλοτερο κοστος. SLI για πχ δεν χρειαζομαι,ομως θελω η mobo να κλοκαρει σχετικα καλα

Δημοσ.

Για να κλοκαρεις θελεις καλη μητρικη καλες μνημες και ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ καλη ψυκτρα...γι' αυτο σου εβαλα τον 2500Κ ξεκλειδωτος και βαρας oc μεχρι εκει που εχεις ορεξη!Απο τροφοδοτικο εισαι καλα δεν χρειαζεσαι αλλαγη.Μητρικες χωρις δυο pci για καρτες γραφικων δεν υπαρχουν αν εννοεις για το κοστος.Εκτος αν αφησεις λιγο το κλοκαρισμα στην ακρη και βαλουμε καποια αλλη μητρικη πιο φθηνη.

Edit: η μητρικη που σου εβαλα και με τον intel και τον amd ειναι συμβατες με τους νεους επεξεργαστες που θα βγουνε τωρα.Οποτε στην επομενη αναβαθμιση οταν και αν γινει αλλαζεις μονο επεξεργαστη.

Δημοσ.

Σε ενα μηνα ή λιγοτερο οι amd και προς το τελος του ετους η intel.Σε οποιο και απο τα δυο να πας αν περιμενεις να ξερεις οτι το κοστος θα ανεβει αντι να κατεβει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...