D.Luffy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγώ είμαι παιδί του λαού κ δε μιλώ με γραβατομενους! Παρεξήγησες. Δεν είναι για μένα το iphone. Για την φουκαριάρα τη μάνα μου! Συγγνώμη αλλά δεν το γνωρίζω, η συσκευή έχει Bluetooth Hardware απ' ότι καταλαβαίνω.Δηλαδή πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν όχι για φωτό και βίντεο; Είναι κυρίως για bluetooth headset. Έχει και κάτι ακόμα λειτουργίες με τις οποίες δεν έχω ασχοληθεί όμως.
giorgoslouk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Είναι κυρίως για bluetooth headset. Έχει και κάτι ακόμα λειτουργίες με τις οποίες δεν έχω ασχοληθεί όμως. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Ειλικρινά δεν το φανταζόμουν. Μήπως ξέρεις γιατί δεν υποστηρίζει άλλες λειτουργίες;
Skylined Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Η apple είναι κορυφαία εταιρία τεχνολογίας αλλά είναι και "μάρκα" οπότε στα προϊόντα της μπαίνει ένα premium ακριβώς όπως γίνεται με όλες τις "μάρκες" που κοστίζουν από κατιτίς ως και πολύ παραπάνω γιατί έχουν το "όνομα". Το οποίο όνομα έχτισε μέσω καινοτομίας, διαφοροποίησης, εμμονής στον σχεδιασμό, διαφήμισης αλλά και ποιότητας φυσικά - κάθε άλλο παρά για πέταμα είναι τα προϊόντα της. Ας το αποδεχτούμε επιτέλους αυτό το γεγονός ότι η apple έχει τη δυνατότητα να χρεώνει premium γιατί έχει δημιουργήσει όνομα, π.χ. το iPhone 4 είναι τεχνολογικά μια γενιά πίσω από το S.G.S.2 και όμως κοστίζει παραπάνω, όχι βέβαια ότι δεν εξακολουθεί να είναι πολύ καλό. Σωστά γράφτηκε λοιπόν ότι είναι καπιταλιστική εταιρία και πετυχημένη μάλιστα αλλά βέβαια και οι υπόλοιπες εταιρίες δεν είναι φιλόπτωχα ταμεία, ε; Κάθε τρεις και λίγο καινούρια κινητά, tablet κ.τ.λ. με βελτιωμένη την τάδε τεχνολογία, 20% καλύτερες επιδόσεις, παραπάνω ram, περισσότερους cores, λιιιίγο ελαφρύτερο, λιιιίγο γυαλιστερότερο και δώστου εσύ να βαράς 8ωρα και υπερωρίες για να έχεις να πληρώνεις. Όποιος δει καθαρά ότι ο καπιταλισμός στηρίζεται στην απληστία (την οποία με πανουργία γαργαλάνε οι διαφημιστές) για απόκτηση πραγμάτων τα οποία τις περισσότερες φορές λίγο χρειαζόμαστε ή και καθόλου, θεωρεί μάλλον ανούσιο να υποστηρίζει εταιρίες που εφαρμόζουν "αφαιμακτικές" τεχνικές με στόχο τον ίδιο και κοιτάει το συμφέρον του. Αρκετές φορές βλέπω να δίνονται συμβουλές στο φόρουμ του insomnia.gr που κινούνται σε αυτό το πνεύμα, όπως π.χ. "κάτσε εκεί που είσαι δε χρειάζεσαι κάτι καινούριο" πράγμα που είναι θετικό. Αλλά ακόμα περισσότερο βλέπω να μας τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που η τάδε ή η δείνα εταιρεία μας πετάει ένα κόκαλο - προϊόν και κάνουμε και "γουφ!". Εξέλιξη, φίλοι μου, εξέλιξη, τί υπάρχει πέρα από τη γυαλιστερή βιτρίνα των πραγμάτων;
tugito Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Έπειτα αν θες να το δούμε και από αναλογική σκοπιά, η Samsung πουλάει από βρακιά με μεταξωτές κορδέλες μέχρι πλυντήρια πιάτων και κινητά. Και η apple πουλάει απο adapters μεχρι αποχυμωτη για iphone και εξτρα πριζακι για να ανοιγει η οθονη του mac οταν ψηνετε τοστ με ηλιακο ρευμα. ε και; Φυσικά και τα προιόντα της Apple (όπως και όλων των εταιριών) δεν είναι τέλεια και η ορθή κριτική πρέπει να λέγεται. Το να βγαίνετε κάποιοι όμως και να μιλάτε για καπιταλισμούς και μαλακίες σε... προιόντα(!) και όχι πάνω σε κοινωνικό επίπεδο είναι γελοίο, εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχει και κανένα νόημα ή σημασία όταν σκέφτεσαι να αγοράσεις υπολογιστή ή κινητό. Εκτός εαν ο Jobs βγαίνει και τουφεκίζει πολίτες στην California επειδή τους έπιασε να κυκλοφορούν με android κινητό. Το ότι αγνοείς πλήρως την δυνατότητα manipulation μαζών μεσω μαρκετινγκ και το δυναμη εχει αυτο το πραγμα και το ότι θεωρείς διαφορετικό την λογική της apple στις τιμες και στα προιόντα και στην πληρωμή των εργατών στην κίνα και στην αντιμετωπισή σου ως πελάτη, από τον καπιταλισμό, τι να σου πω. Πάω πάσο. Καπιταλισμός δεν ειναι μονο πολιτική τάση ούτε οικονομικό κατασκεύασμα. Μιλαώ για την λογική του καπιταλισμού που ειναι γραμμενη τατουάζ στα βυζόμπαλα του Τζόμπς. Κατα τα άλλα όλες αυτές ειναι εταιρείες μεγαθήρια, χάρηκα. Αλλα μην χανεις το νόημα, δεν ειπα αυτο που λες, ειπα κατι πολυ συγκεκριμενο και εννοειτε οτι μιλαγα για την λογική της και την σταση της ως εταιρεία. Τέλος, ναι η Apple έχει και γ@μώ τα μάρκετιγκ. Που είναι το πρόβλημα? Ο ηλίθιος που πέφτει θύμα της Apple το ίδιο εύκολα πέφτει και από τη HTC ή οποιαδήποτε άλλη. Όλες οι εταιρίες φτιάχνουν το καλύτερο προιόν του κόσμου, αυτό ισχυρίζονται στις διαφημίσεις... Συμφωνώ . Ώντας κάτοχος iphone 4, γνωρίζω τις αδυναμίες του και τα δυνατά του σημεία και πιστεύω ότι για τα προσωπικά μου γούστα είναι το καλύτερο κινητό του κόσμου, τι με ενδιαφέρει αν η Apple και η Samsung έχουν δικαστικές διαμάχες για πατέντες? Δεν σε ενδιαφέρει. Αλλα αν υποστηριζεις apple στην διαμαχη της με την samsung μιλάμε για ηλιθιότητα. Απλά τα πράγματα. ΤΟ πόσο αντιγραφη και κλεμενο ειναι το ios5 που διαφημιζει η apple απο το android, ειναι χειροτερο κι απο τις κλεψιες του καρβέλα και του φοίβου. Δεν παίρνουμε θέση λοιπόν σε τέτοια θέματα αν ειναι "προσωπικό μας γούστο". Γιατι υπαρχει και αντικειμενικότητα περι σχεδιασμών και κλεψιών. ΥΓ: Πω πω μιλάμε γουστάρω το κινητό μου να είναι καπιταλιστικής τεχνολογίας. Φοράω καπιταλιστικά παπούτσια, οδηγώ καπιταλιστικό αυτοκίνητο και τρώω και καπιταλιστικά corn flakes. Δεν μπορώ να βλέπω σοσιαλιστικής τεχνολογίας προιόντα όπως android. Βγάζω σπυράκια. Είσαι το όνειρο του Πάγκαλου και του Σαμαρά. Αντε και με MAC και φαί κάθε μερα στα MACdonalds. Και ναι android Κινητο μπορει να παρει και ενας ανθρωπος με 100 ευρω. Δεν ειναι σοσιαλιστικο. Ειναι αναρχοκουμουνιστικο και βαζει φωτια στα μαγαζια του Jobs. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Ειλικρινά δεν το φανταζόμουν. Μήπως ξέρεις γιατί δεν υποστηρίζει άλλες λειτουργίες; Γιατι του ειπαν του Jobs ότι αν ενεργοποιηθει το bluetooth για μεταφορα αρχειων θα ειναι γρηγορη η μεταφορα..σαν τον ΦΛΑΣ ΓΚΟΡΝΤΟΝ! Με το που το ακουσε ο Jobs ακυρωσε το Bluetooth και φευγοντας απελυσε τους παντες γυρω του ουρλιάζοντας " ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ FLASH! ". Τωρα πέρα απο την πλάκα ένας θεός ξέρει. Για ασφάλεια λέει. Για να μην μπεις στο λεοφωρείο, έχεις ξεχάσει ανοιχτο το bluetooth και απεναντί σου κάθεται γυμνή σεξομανιακή χακερού που ξέρει να σου στειλει γυμνες φωτο χωρις εσυ να κάνεις accept και να κολλήσει το κινητό σου Aids. Επισης το iphone εχει υποτιθεται τσιπακι για radio. Αλλα δεν ειναι ενεργο επισης.
giorgoslouk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γιατι του ειπαν του Jobs ότι αν ενεργοποιηθει το bluetooth για μεταφορα αρχειων θα ειναι γρηγορη η μεταφορα..σαν τον ΦΛΑΣ ΓΚΟΡΝΤΟΝ! Με το που το ακουσε ο Jobs ακυρωσε το Bluetooth και φευγοντας απελυσε τους παντες γυρω του ουρλιάζοντας " ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ FLASH! ". Τωρα πέρα απο την πλάκα ένας θεός ξέρει. Για ασφάλεια λέει. Για να μην μπεις στο λεοφωρείο, έχεις ξεχάσει ανοιχτο το bluetooth και απεναντί σου κάθεται γυμνή σεξομανιακή χακερού που ξέρει να σου στειλει γυμνες φωτο χωρις εσυ να κάνεις accept και να κολλήσει το κινητό σου Aids. Επισης το iphone εχει υποτιθεται τσιπακι για radio. Αλλα δεν ειναι ενεργο επισης. Απίστευτα πράγματα!!!!
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Το πιο αστείο που διάβασα εδώ ήταν ότι την έχει πάρει η κάτω βόλτα την Apple με αυτά που κάνει. Εpic! Πάντως, ειλικρινά δε βλέπω ομοιότητες στις δυο ταμπλέτες. Απλά ο πόλεμος της πατέντας μεταξύ των εταιρειών καλά κρατεί.
DrGreem Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Xoom ρε γατάκια ποιο ipad2 και βλακείες ρε funboys....
chris81188 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια! Τι καθομαστε και σκαμε για τις διαμαχες και τις πατεντες εταιριων που δεν ειναι καν δικες μας. Ας παρουμε οτι μας βολευει να μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας και να μην τρεχουμε να παρουμε καθε τι καινουριο βγαζει η καθε εταιρια, οπως ειπε και ο Skylined. Η πορεια που εχει χαραχτει για τον σχεδιασμο και την λειτουργικοτητα της καθε συσκευης απο εδω και περα θα ειναι η ιδια για ολα. Και οπως ειπε ο kosfil7 η apple καιγεται πιο πολυ να ανακοψει την πορεια του android παρα για τις πατεντες γιατι η htc και το mobile τμημα της samsung ειναι πιο ευκολοι αντιπαλοι απο την ιδια την google.
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Και οπως ειπε ο kosfil7 η apple καιγεται πιο πολυ να ανακοψει την πορεια του android παρα για τις πατεντες γιατι η htc και το mobile τμημα της samsung ειναι πιο ευκολοι αντιπαλοι απο την ιδια την google. H google είναι αντίπαλος της Apple;
ektor7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Η apple είναι κορυφαία εταιρία τεχνολογίας αλλά είναι και "μάρκα" οπότε στα προϊόντα της μπαίνει ένα premium ακριβώς όπως γίνεται με όλες τις "μάρκες" που κοστίζουν από κατιτίς ως και πολύ παραπάνω γιατί έχουν το "όνομα". Το οποίο όνομα έχτισε μέσω καινοτομίας, διαφοροποίησης, εμμονής στον σχεδιασμό, διαφήμισης αλλά και ποιότητας φυσικά - κάθε άλλο παρά για πέταμα είναι τα προϊόντα της. Ας το αποδεχτούμε επιτέλους αυτό το γεγονός ότι η apple έχει τη δυνατότητα να χρεώνει premium γιατί έχει δημιουργήσει όνομα, π.χ. το iPhone 4 είναι τεχνολογικά μια γενιά πίσω από το S.G.S.2 και όμως κοστίζει παραπάνω, όχι βέβαια ότι δεν εξακολουθεί να είναι πολύ καλό. Σωστά γράφτηκε λοιπόν ότι είναι καπιταλιστική εταιρία και πετυχημένη μάλιστα αλλά βέβαια και οι υπόλοιπες εταιρίες δεν είναι φιλόπτωχα ταμεία, ε; Κάθε τρεις και λίγο καινούρια κινητά, tablet κ.τ.λ. με βελτιωμένη την τάδε τεχνολογία, 20% καλύτερες επιδόσεις, παραπάνω ram, περισσότερους cores, λιιιίγο ελαφρύτερο, λιιιίγο γυαλιστερότερο και δώστου εσύ να βαράς 8ωρα και υπερωρίες για να έχεις να πληρώνεις. Όποιος δει καθαρά ότι ο καπιταλισμός στηρίζεται στην απληστία (την οποία με πανουργία γαργαλάνε οι διαφημιστές) για απόκτηση πραγμάτων τα οποία τις περισσότερες φορές λίγο χρειαζόμαστε ή και καθόλου, θεωρεί μάλλον ανούσιο να υποστηρίζει εταιρίες που εφαρμόζουν "αφαιμακτικές" τεχνικές με στόχο τον ίδιο και κοιτάει το συμφέρον του. Αρκετές φορές βλέπω να δίνονται συμβουλές στο φόρουμ του insomnia.gr που κινούνται σε αυτό το πνεύμα, όπως π.χ. "κάτσε εκεί που είσαι δε χρειάζεσαι κάτι καινούριο" πράγμα που είναι θετικό. Αλλά ακόμα περισσότερο βλέπω να μας τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που η τάδε ή η δείνα εταιρεία μας πετάει ένα κόκαλο - προϊόν και κάνουμε και "γουφ!". Εξέλιξη, φίλοι μου, εξέλιξη, τί υπάρχει πέρα από τη γυαλιστερή βιτρίνα των πραγμάτων; Aν εσύ νιώθεις καλά που δίνεις τα διπλάσια λεφτά για ένα όνομα,εγώ πραγματικά πάω πάσο! Απλά να προσέξει να μην μηνύσει όλους τους προμηθευτές της και να μη ξέρει μετα από που να ψωνίζει τις πατέντες της(γαφ)!
giorgoslouk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Το πιο αστείο που διάβασα εδώ ήταν ότι την έχει πάρει η κάτω βόλτα την Apple με αυτά που κάνει Δεν ξέρω αν γράφτηκε έτσι.Δεν θυμάμαι αν το διάβασα.Εγώ θα έλεγα απλά ότι με αυτά που κάνει, προκαλεί την απέχθεια μεγάλης μερίδας του κόσμου.
chris81188 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 H google είναι αντίπαλος της Apple; Ω ναι! Οπως βλεπεις εχουμε κατακλειστει απο android συκευες, λογικο να ανησυχει η apple και να προσπαθει οπως μπορει να κοψει κατι απο το android.
for4 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Τελικά λεφτά υπαρχουν. Απόδειξη οτι έχουμε μετοχους της apple, Samsung, Google στο Φόρουμ... Ηρεμία παιδιά ο ανταγωνισμός μονο καλο κάνει.
chris81188 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν γράφτηκε έτσι.Δεν θυμάμαι αν το διάβασα.Εγώ θα έλεγα απλά ότι με αυτά που κάνει, προκαλεί την απέχθεια μεγάλης μερίδας του κόσμου. Εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου!
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν γράφτηκε έτσι.Δεν θυμάμαι αν το διάβασα.Εγώ θα έλεγα απλά ότι με αυτά που κάνει, προκαλεί την απέχθεια μεγάλης μερίδας του κόσμου. Tι διαφορετικό κάνει από τις Samsung, HTC, Nokia, κ.α; Και για ποιο πράγμα μιλάμε ακριβώς; Για τον πόλεμο της πατέντας ή για το ότι δεν έχει το iPhone μεταφορά αρχείων με bt; Ή όλα μαζί τουρλουμπούκι και ό,τι κάτσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα