Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε οι android συσκευες εχουν 500 widgets και οταν κανουν sync κολλανε (μερικες) οταν πας να γυρισεις παραθυρα. δες ενα συγκριτικο τεστ αναμεσα σε ipad και honeycomb tablets και θα δεις την πραγματικη εικονα. μην περιμενεις τωρα απο τα εκθεσιακα στα μαγαζια να βγαλεις συμπερασμα ειναι ασκοπο

το αναφερω πως ειναι πραγμα και παιζει κατω απο πραγματικες συνθηκες. οι πραγματικες συνθηκες δεν ειναι ενα clean install. οι πραγματικες συνθηκες ειναι οπως θα το παρεις και θα το παιξεις σπιτι σου. και αυτο αντικατοπριζεται πληρως σε ενα εκθεσιακο δειγμα. οποτε το ipad 2 καμια επαφη με το galaxy tab.

επαιξα και το HTC flyer με android 2.3 και το touch experience ηταν ακριβως ιδιο με του κινητου μου optimus one 2.3.3. η διαφορα ειναι οτι το HTC flyer εχει 1.5GHz και το δικο μου 600. και επαιζαν ακριβως το ιδιο

αυτο σημαινει οτι τα hardware specs δεν κανουν διαφορα στο touch experience του android. οχι οτι δε το ηξερα αλλα αλλο να το βλεπεις απο κοντα. επειδη επαιξα και με το playbook αλλα και με το HP webOS μπορω να σου πω οτι ειναι καλυτερα λειτουργικα απο το android.

δηλαδη η καταταξη για μενα ειναι ipad 2, playbook-webOS, android tablets.

εχεις πιασει να κανεις pinch zoom στο ipad 2 στον browser? το χερι σου κολλαει στον browser κυριολεκτικα. επαθα πλακα οταν το ειδα. καμια σχεση με iphone

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την διαφορα την αποδιδω στο γεγονος οτι το samsung αν του βαλεις ενα κορδονακι θα γινει σαγιοναρα νουμερο 45.

Κινητο το λες εσυ αυτο? ουτε στην τσεπη δε χωραει

Θεόοοος... τέλεια παρομοίωση...

εμφανώς μεγαλύτερο το gs2 απο iphone4....

Δημοσ.

newsflash !

εχετε παρατηρησει αραγε ποσο μοιαζουν τo touchwiz με το ui που εχει η lg; μηπως να κανει κι εκει μηνυση η samsung ;;;

και αυτοι συνεργαζονται, τo lg μου πχ ειχε μεσα στοκ sd απο τη samsung :P

Αμα τα βαλει μεθαύριο με την LG θα ρθουν σε ρίξη τα πνευματικα σας πιστεύω και θελω! B)

δεν καταλαβα τι θες να πεις με αυτο το ποστ..

Δημοσ.

@thenazgullord θελεις να σου πω γιατι η apple ειναι η καλυτερη και θα παραμεινει η καλυτερη?

Ειναι η καλυτερη γιατι στα προιοντα της εχει μετρο!

Μετρο ειναι να εχεις προτεραιοτητες και να τις ακολουθεις σε ολη τη γραμμη παραγωγης σου, και στο τελος να βγαζεις ενα ισορροπημενο προιον.

Για παραδειγμα, η samsung εβγαλε ενα κινητο με 4,3 οθονη και flash player. Το αποτελεσμα ειναι το κινητο λογω οθονης, να ειναι πολυ μεγαλο σε διαστασεις, και ο τελικος καταναλωτης να δυσκολευεται να το αγορασει. Επισης προκειμενου να παραμεινει λεπτο και φθηνο χρησημοποιησε τα χειροτερα και ποιο λεπτα πλαστικα της αγορας. Προκειμενουν να βαλει μεγαλυτερη μπαταρια απο το iphone (υποστιριξη flash βλεπεις)το πισω πλαστικο ειναι τοσο λεπτο που μοιαζει με ψευτικο. Ολα αυτα βεβαια στα benchmarks δε φαινονται, οταν το παρεις στα χερια σου ομως και το δουλεψεις, αυτα ειναι τα μονα που θα καταλαβεις και οχι τα msecs στο ανοιγμα του browser.

Αντιθετα η Apple ειχε σαν προτεραιοτητα τις εξωτερικες διαστασεις του κινητου, την εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης και το user experience, και ολα τα υπολοιπα ακολουθουν αυτες τις προτεραιοτητες. Οχι δεν εβαλε μεγαλυτερη οθονη, γιατι θα μεγαλωνε τις διαστασεις. Οχι δεν εβαλε flash player γιατι θα μικρυνει την αυτονομια και το user experience. Εβαλε το καταλληλο μεγεθος μπαταριας ωστε να εχει τεραστια αυτονομια και το ιδανικο μεγεθος. Οχι δεν εβαλε 15Mpixel καμερα γιατι θα μεγαλωσει το κοστος παραγωγης χωρις κανεναν λογο. Και πολλα άλλα ακομα

Ολα ειναι οπως καταλαβαινεις θεμα προτεραιοτητων. Η Apple εχει μετρο, ξερει τι ειναι αυτο που πραγματικα μετραει στον τελικο καταναλωτη και δε σου πουλαει φουμαρα benchmarks και ανουσια speqs

Δημοσ.

ειναι κακο δηλαδη να εχεις επιλογη για το μεγεθος της οθονης?

οι 3.5 ειναι λιγες για πολλους οπως και να το κανουμε , εγω προσωπικα ανυπομονω να παρω οθονη με 4.3

@farcry

θα πρεπε να λεμε κι ευχαριστω που η lg μας εφτιαξε το χαζο-bug με το touch της συσκευης μας (μετα απο τοσους μηνες) και εγινε καπως αξιοπρεπες (με ενα καλο launcher εννοειται, κλειστα τα εφφε και οχι παρα πολλα widgets ) , ομως με αυτα που το συγκρινεις εγω δε θα το συγκρινα... :rolleyes:

Δημοσ.

@farcry

θα πρεπε να λεμε κι ευχαριστω που η lg μας εφτιαξε το χαζο-bug με το touch της συσκευης μας (μετα απο τοσους μηνες) και εγινε καπως αξιοπρεπες (με ενα καλο launcher εννοειται, κλειστα τα εφφε και οχι παρα πολλα widgets ) , ομως με αυτα που το συγκρινεις εγω δε θα το συγκρινα... :rolleyes:

αναφερω συγκεκριμενα το scrolling του κεντρικου μενου με τις εφαρμογες χωρις κανενα launcher οπως ειναι απο τη μανα του. ειναι ιδιο με το δικο μου κινητο.

Δημοσ.

ειναι κακο δηλαδη να εχεις επιλογη για το μεγεθος της οθονης?

οι 3.5 ειναι λιγες για πολλους οπως και να το κανουμε , εγω προσωπικα ανυπομονω να παρω οθονη με 4.3

Δεν είναι κακό αλλά δε βλέπω το λόγο γιατί μια εταιρία θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένη να μου το προσφέρει.

Προσωπικά ελπίζω η Apple να παραμείνει στις 3.5 ίντσες. Η ανάλυση του iPhone 4 είναι τόσο βολική που δεν χρειάζεται επιπλέον μέγεθος οθόνης. Το κινητό είναι απόλυτα διακριτικό και δεν κουράζει.

Δημοσ.

θελεις να σου πω γιατι η apple ειναι η καλυτερη και θα παραμεινει η καλυτερη?

Μαλιστα.. μέτρο όπως το να κλειδώνει το downgrade για όσους έχουν 3g άχρηστα πλέον και πάναργα λόγο του ios4 το οποιο εβγαλε ανεύθυνα χωρίς να ενημερώσει ότι θα αχρηστεύσει τα 3g. Τέτοιο μέτρο μιλάμε. Και η κινησή της; Κλειδωμα downgrade, μεγάλες οι ανάγκες βλέπετε να αγορασει ο κοσμος το 4.

Επίσης μέτρο όπως τα 650 ευρώ για μια συσκευή (iphone4) που χάνει σε όλα τα συγκριτικά τεστ από το samsung galaxy s1 του οποιου η τιμή ειναι 300 ευρω.

Η apple είναι ο καπιταλισμός ο ίδιος και όποιος εθελοτυφλεί ας εχει τουλάχιστον και μια βάση και δυο λινκς να δωσει και να χει ψαξει τα συγκριτικά όχι του babi.blogspot αλλα των μεγαλύτερων περιοδικών και sites του τομέα.

Η apple κερδίζει στο gaming και στην πληθώρα εφαρμογών. Απο κει και περα μην το κουράζουμε.

Για παραδειγμα, η samsung εβγαλε ενα κινητο με 4,3 οθονη και flash player. Το αποτελεσμα ειναι το κινητο λογω οθονης, να ειναι πολυ μεγαλο σε διαστασεις, και ο τελικος καταναλωτης να δυσκολευεται να το αγορασει. Επισης προκειμενου να παραμεινει λεπτο και φθηνο χρησημοποιησε τα χειροτερα και ποιο λεπτα πλαστικα της αγορας. Προκειμενουν να βαλει μεγαλυτερη μπαταρια απο το iphone (υποστιριξη flash βλεπεις)το πισω πλαστικο ειναι τοσο λεπτο που μοιαζει με ψευτικο. Ολα αυτα βεβαια στα benchmarks δε φαινονται, οταν το παρεις στα χερια σου ομως και το δουλεψεις, αυτα ειναι τα μονα που θα καταλαβεις και οχι τα msecs στο ανοιγμα του browser.

Αλλο και τουτο. Λοιπόν όλα τα κινητα κινουνατι προς το 4.3 γιατι αποδείχτηκε συγκριτικά ότι το 3.5 της apple ειναι πολυ μικρό για gaming, browsing, gps. Στους επομενους μηνες οτι βγει θα ειναι απο 4-4.5 ιντσες. Εμένα προσωπικά και σε άπειρο κόσμο (ξερεις ποσες πωλησεις εχει το sgs2??) το 4.3 έλυσε τα χέρια. Ειναι τοσο λεπτο που χωραει κανονικα στην ιδια τσεπη που χωραγε και το iphone 4 που ειχα πριν. Είναι πούπουλο, οτι πιο ελαφρυ εχω δει και πετάει σε όλα. Επισης με το φλας κανενα θεμα μπαταριας δεν υπαρχει (TOTAL APPLE SYSTEM FAILURE - STEVE JOBS SUCKING HIS WORDS).

Επίσης θα ήθελα λίγο τα Links σου και τις πηγές σου σχετικά με τα φτηνότερα και χειρότερα υλικά της αγοράς που λες. Να πω ότι η μπαταρία για να την αλλάξεις έχει 20 ευρω και την βαζεις μπαμ μπαμ αν σου χαλάσει. Στην apple Θες 150. To πισω μερος εχει αψογη αισθηση, ναι ειναι πλαστικο και μιας που το παμε αν σου σπασει και πεσει το κινητο το αλλαζεις το πισω μερος με 15 ευρω. Στην apple θες γυρω στα 90.

Να χαίρεσται την αφη της apple και εγω θα χαρω τον απεραντο ορίζοντα που μου δινει το galaxy, η παραπληροφόρηση και η υποκειμενικοποίηση των post εδώ δίνουν και παίρνουν. Οσο για το browsing και αυτά, η διαφορά είναι μεγάλη απο το iphone4. Υπενθυμίζω, μπειτε Youtube δειτε συγκριτικά με το galaxy s το πρώτο! Μεχρι και απο κει εχανε.

Επίσης φτηνοτερη τιμη σκρουτζ για Iphone 4 (600 ευρω). Για galaxy s2 (490). Ρε apple, δεν πας για μπανιο μπας και αυτοκτονήσουν λιγότεροι στα εργοστάσια σου; Αντε στο καλό.

Αντιθετα η Apple ειχε σαν προτεραιοτητα τις εξωτερικες διαστασεις του κινητου, την εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης και το user experience, και ολα τα υπολοιπα ακολουθουν αυτες τις προτεραιοτητες. Οχι δεν εβαλε μεγαλυτερη οθονη, γιατι θα μεγαλωνε τις διαστασεις. Οχι δεν εβαλε flash player γιατι θα μικρυνει την αυτονομια και το user experience. Εβαλε το καταλληλο μεγεθος μπαταριας ωστε να εχει τεραστια αυτονομια και το ιδανικο μεγεθος. Οχι δεν εβαλε 15Mpixel καμερα γιατι θα μεγαλωσει το κοστος παραγωγης χωρις κανεναν λογο. Και πολλα άλλα ακομα

Απάντησα με στοιχεία και οτι Links θες υπαρχουν. Ο κόσμος ψηφίζει 4.3, η τάση της αγοράς είναι αυτή. Ο μέσος απλός χρήστης επίσης αδυνατεί να χειριστεί το ios, το iphone του φαίνεται δυσχρηστο, το android ειναι πανευκολο και γελοιά βατό για όλους και για αυτό πανε προς τα εκεί. Μηπως εννοείς design? Η apple εχει υπεροχο Design. Αλλο αυτο, κατι εχεις μπερδέψει.

Αυτονομία είναι καλύτερη του galaxy s και όχι του iphone 4. Κοστος παραγωγής ειναι μεγαλύτερο του iphone 4, λόγο της εξυπνης ιδέας να γεμίσουν μεταλο-τζάμι ωστε να σπαει κομματια αν πεφτει και να το αλλαζεις όλο, όπως και της ιδέας να χαλάσουν το σημα της κεραίας βαζοντάς την στον μεγαλύτερο σημειο-συντελεστή γείωσης σε όλο το κινητό. (τον ξαναπροσλάβαν εκείνον που το σχεδίασε ή όχι; δεν ειχαν και λεφτα για beta testers). Μιλάμε για μια εταιρεία η οποία αντί να αποδεχτεί επιστροφή κινητών έδωσε δώρο bumpers.. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ. Απιστευτο πραγματικά. Εχει καταχωρηθεί απο οικονομολόγους ήδη ώς ένα απο τα θαύματα του καπιταλισμού και του μαρκετινγκ. Ειναι καποιο βιβλιο μαλιστα να βγει, θα ψαξω να το βρω να δωσω λινκ.

Η apple δεν εβαλε τιποτα φιλε απο αυτα που λες γιατι θελει σκυλάκια που θα αγοραζουν το ενα version Μετά το αλλο.

Τα λέμε.

Ενας πρώην iphone 4 που το εκτιμησε και το αγαπησε για τα όλα του αλλα είναι αντικειμενικός στα αρνητικά του και τα θετικά του.

Επαναλαμβάνω. Samsung galaxy πετάει, ειναι τελειο, ειναι οπεν, ευκολο, κανεις οτι θες χωρις itunes και μαλακιες περιορισμους (στειλε μου μια φωτο με bluetooth.. ουππςςςςς).

Αλλα apple το προτεινω για gaming και appstore, μεγαλυτερη πληθωρα εφαρμογων και πιο ωραιο design δεν θα βρεθει ευκολα.

Αυτα.

Τιμες, χαρακτηριστικα, ευκολια και εμπειρια χανει κατα κρατος. Μην το κουραζουμε.

Δημοσ.

@thenazgullord θελεις να σου πω γιατι η apple ειναι η καλυτερη και θα παραμεινει η καλυτερη?

Μετρο ειναι να εχεις προτεραιοτητες και να τις ακολουθεις σε ολη τη γραμμη παραγωγης σου, και στο τελος να βγαζεις ενα ισορροπημενο προιον.

Ολα ειναι οπως καταλαβαινεις θεμα προτεραιοτητων. Η Apple εχει μετρο, ξερει τι ειναι αυτο που πραγματικα μετραει στον τελικο καταναλωτη και δε σου πουλαει φουμαρα benchmarks και ανουσια speqs

Στο μονο πραγμα που δεν εχει μετρο,τελικα ειναι στις ΤΙΜΕΣ! :X

Δημοσ.

Εγω θεωρω για κινητο τις 4" το μαξιμουμ αποδεκτο και για εξωτερικες διαστασεις. Παραπανω απο εκει, αρχιζουν οι δυσκολιες

κοιτα εγω με τις 3.2 εχω προβλημα , οι 3.5 τις αδερφης μου μου φαινονται καλυτερες και παλι οποτε παιζω με κινητο στις 4 δε μου φαινονται και τοσο καλες

αντιστοιχα και ο φιλος μου που χει το κινητο με τις 4 , μολις δουλεψε λιγο στις 4.3 μου ειπε οτι οι 4 του φανηκαν λιγες

οποτε οπως καταλαβαινες , οσο θα μπορει ακομα να χαρακτηριζεται "τηλεφωνο" η αυξηση του μεγεθους δε μας χαλαει (αρκετους , οχι ολους)

θυμαμαι δηλαδη και τις οθονες των pc (οπου δεν εχουμε προβλημα φορητοτητας, αλλα το γραφειο μπροστα στη μουρη σου συνεπαγεται καποιους περιορισμους)

μολις πηγα στις 19 μου φανηκαν τεραστιες, αλλα τις συνηθισα, μολις πηγα στις 23 τις συνηθισα σε λιγες μερες και αυτη τη στιγμη μου φαινονται λιγες και θελω τουλαχιστον 27αρα

τις προαλλες καθομουν μπροστα σε μια 40αρα+ και οραματιζομουν πώς θα ηταν να την ειχα στο γραφειο μου και κατεληξα οτι θα μπορουσα να τη συνηθισω :P

αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν πρεπει να σκεφτομαστε με τα σημερινα δεδομενα, αναγκη για μεγαλυτερη οθονη παντα θα υπαρχει

το θεμα ειναι οτι στο android εχεις επιλογες , απο αστεια μικροσκοπικες μεχρι "παντοφλες"

η apple απο την αλλη απφασιζει και διαταζει οτι το μεγεθος που επελεξε αυτη ειναι το σωστο

και ισως οντως ειναι πολυ κοντα στο μεσο ορο αυτου που θα επελεγαν οι περισσοτεροι, ομως ειμαι βεβαιος οτι δεν ειναι λιγοι αυτοι που θα ηθελαν παραπανω (ή και λιγοτερο ισως)

οποτε δε βρισκω λογο να παρουσιαζεται ως πλεονεκτημα αυτη η ελλειψη επιλογης

ο αλλος θελει και παιρνει τη παντοφλα γιατι εχει την επιλογη να το κανει, δεν τον αναγκασε κανεις , αντιθετως καποιοι αναγκαζονται να περιοριζονται σε συγκεκριμενες διαστασεις για να εχουν το ios

αναφερω συγκεκριμενα το scrolling του κεντρικου μενου με τις εφαρμογες χωρις κανενα launcher οπως ειναι απο τη μανα του. ειναι ιδιο με το δικο μου κινητο.

ναι απλα επειδη εχω και γω το ιδιο κινητο με σενα , ψιλοδιαφωνω και οχι τοσο για το drawer οπου οντως στο p500 παει σφαιρα , αλλα για τις κεντρικες οθονες με τα widgets

οι συσκευες που ανεφερες αντεχουν πολυ περισσοτερο "φορτωμα" απο τη δικη μας

επισης το σκρολαρισμα και το smoothness εμενα προσωπικα δε με πολυαφορουν οσο το να ειναι γρηγορη και ικανη η συσκευη στα υπολοιπα

πολλοι δηλαδη καθονται και κοιτουν αυτο το πραγμα μονο , το οποιο ειναι μεν σημαντικο , αλλα τελικα ανουσιο

ας ειχα κινητο που να φορτωνε flash αερα (ή εστω να υποστηριζε flash χωρις πατεντες) και ας σκρολαρε πιο αργα..

ή να λειτουργουσε εστω σωστα το multitouch παντου

(για αυτο δε συγκρινω τη συσκευη μας με τις αλλες κρινοντας μονο απο το drawer)

Προσωπικά ελπίζω η Apple να παραμείνει στις 3.5 ίντσες. Η ανάλυση του iPhone 4 είναι τόσο βολική που δεν χρειάζεται επιπλέον μέγεθος οθόνης. Το κινητό είναι απόλυτα διακριτικό και δεν κουράζει.

εγω απο την αλλη θεωρω οτι ειναι υπερβολικη η αναλυση του για 3.5 ιντσες

καλως υπαρχει βεβαια και μακαρι να ανεβαζαν και οι αλλοι την αναλυση τους εκτος απο τις ιντσες , αλλα απο την αλλη δεν λες οτι και τα αλλα εχουν τρελο πιξελιασμα , ουτε προκειται ποτε να τα κολλησεις στη μουρη σου για να σε ενοχλησει η χαμηλοτερη αναλυση

(εκτος αν μιλαμε για φαση που εισαι ξαπλωμενος στο κρεβατι σου)

Δημοσ.

το αναφερω πως ειναι πραγμα και παιζει κατω απο πραγματικες συνθηκες. οι πραγματικες συνθηκες δεν ειναι ενα clean install. οι πραγματικες συνθηκες ειναι οπως θα το παρεις και θα το παιξεις σπιτι σου. και αυτο αντικατοπριζεται πληρως σε ενα εκθεσιακο δειγμα. οποτε το ipad 2 καμια επαφη με το galaxy tab.

επαιξα και το HTC flyer με android 2.3 και το touch experience ηταν ακριβως ιδιο με του κινητου μου optimus one 2.3.3. η διαφορα ειναι οτι το HTC flyer εχει 1.5GHz και το δικο μου 600. και επαιζαν ακριβως το ιδιο

αυτο σημαινει οτι τα hardware specs δεν κανουν διαφορα στο touch experience του android. οχι οτι δε το ηξερα αλλα αλλο να το βλεπεις απο κοντα. επειδη επαιξα και με το playbook αλλα και με το HP webOS μπορω να σου πω οτι ειναι καλυτερα λειτουργικα απο το android.

εχεις πιασει να κανεις pinch zoom στο ipad 2 στον browser? το χερι σου κολλαει στον browser κυριολεκτικα. επαθα πλακα οταν το ειδα. καμια σχεση με iphone

καμια σχεση δεν εχει το πως θα δεις ενα προιον στην εκθεση στο μαγαζι με τις κανονικες συνθηκες και οπως σου ειπα οταν κανει sync σκαλωνει σε μερικα σημεια και αυτο μπορει να ειναι και αποτελεσμα κακης ρυθμισης απο το προσωπικο γιατι βλεπεις το android σου αφηνει και το περιθωριο να κανεις πολλες παραμετροποιησεις σε αντιθεση με το ios. οπως σου ειπα δες καποιο συγκριτικο τεστ και βγαλε συμπερασματα. στον χωρο των tablets δε διαφωνω οτι η apple εχει καλα προιοντα (δεν ειναι η μονη βεβαια) αλλα το ipad ειναι ουσιαστικα ενα μεγενθυμενο iphone και αυτο μου αρκει για να μην το θεωρησω την τρομερη πρωτοπορια που το θεωρουν ολοι. γιατι δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικο απο το iphone περα απο τη μεγαλη οθονη

φιλαρακο μου η apple ηταν καποτε καλη εταιρια τωρα πια εχει μεινει πισω και καλα να παθει γιατι φταιει για αυτο. εχει το hardware της και το λογισμικουλι της και παιζει μεσα στα δεδομενα της, το android καλυπτει δεκαδες συσκευες και δουλευουν ολες καλα η καθεμια για την κατηγορια της. το μετρο που μου τσαμπουνας δεν καταλαβαινω πως ακριβως το αντιλαμβανεσαι αλλα η "ισορροπια" που λες δεν ειναι προνομιο της apple. δε θα κατηγορησετε τωρα τη samsung και την htc επειδη εβγαλε 4,3 ιντσες οθονη. αν δεν εβγαζε θα γκρινιαζατε και οσο και να χτυπιεστε εσεις της apple μια 4,3 super amoled ειναι απειρως καλυτερη απο την 3,5αρα retina. δε χωρα αμφιβολια σε αυτο.οσο για το τι πλαστικα χρησιμοποιησε η samsung δε νομιζω να εχεις την παραμικρη ιδεα εκτος κι αν της τα πουλησες εσυ και ξερεις. τα πλαστικα ειναι ολα της ιδιας ποιοτητας δεν ξερω αν σε ενημερωσαν αλλα το ιδιο υλικο χρησιμοποιειται. και στην οθονη το gorilla glass της samsung ειναι το ιδιο ανθεκτικο με αυτο της apple (αν οχι περισσοτερο γιατι εχει μεγαλυτερη ευκαμψια) τωρα αν εσενα σε καιει να ειναι "τοσο" παχυ το πλαστικο καλυμμα της μπαταριας ειναι δικο σου σκαλωμα και οχι αντικειμενικο κριτιριο και δεν ξερω ποιος σου ειπε οτι το flash καταναλωνει τη μπαταρια αλλα σε δουλεψε ψιλο γαζι.ισα ισα που το samsung λογω amoled οθονης καιει λιγοτερο ρευμα απο το iphone και οποιοδηποτε κινητο με lcd. οσο για τα benchmarks οταν θα σου κολλανε οι εφαρμογες κι εγω θα τρεχω 3d gpu accelerated παιχνιδια στα 45fps ισως να τα σκεφτεις περισσοτερο. αν και δεν ειναι εκει το νοημα του κινητου αλλα παρολα αυτα ενα 2πυρηνο τερας οπως το gsII ποδοπαταει το iphone σε οποιεσδηποτε επιδοσεις.

τα υπολοιπα που λες δεν χρειαζονται καν σχολιασμο. πας να μου πεις οτι η καλη καμερα ειναι μειονεκτημα γιατι ανεβαζει το budget πολυ...η apple λοιπον που τσιγουνευτηκε τα megapixel εδωσε ενα σκασμο λεφτα στο ειδικο γυαλι που εβαλε μπρος και πισω για να το κανει "design" ...εκει μπορουσε να τα δωσει. και μην ξεγελιεσαι το flash δεν το εβαλε γιατι δεν το ειχε τελειοποιησει και οταν τα android Κινητα εβγαιναν με υποστηριξη flash σωρηδον η apple ετρεχε να το προσαρμοσει στους αρχαιους κωδικες ios που συνεχιζει να χρησιμοποιει. ακομα και σαν κωδικα να το παρεις το να μου λες οτι ενα mac ειναι καλυτερο απο ενα unix based ειναι κατι που θα προκαλεσει πολλα γελια αμα το πεις μπροστα σε προγραμματιστες.

ΥΓ να σε ενημερωσω τελος οτι η μπαταρια του iphone 4 κραταει πολυ λιγοτερο απο το sgs2 (1420mah το iphone και 1650mah το gsII το οποιο καταναλωνει και λιγοτερη οπως ανεφερα λογω amoled...

θα το σεβομουν απειρα αν εβγαινες κι ελεγες "δε με ενδιαφερουν ολα αυτα γιατι ειμαι σκαλωμενος με την apple και αυτο γουσταρω κι αυτο παιρνω και χρησιμοποιω" αλλα το να μου βγαζεις οτι υπερτερει σε οποιοδηποτε τομεα το iphone του sgs2 ειναι λιγο φαιδρο. κανε μια ερευνα γυρω γυρω δες κριτικες πιαστα και τα 2 στα χερια σου για ενα χρονικο διαστημα και τα ξαναλεμε. μεχρι τοτε... καλα jailbreak μπας και δουμε κανα καλο app

http://www.youtube.com/watch?v=yAJOa8hc3XU

για να διαλυονται οι αποριες...

Δημοσ.

Τα android χρειάζονται παραμετροποίηση για να λάμψουν (συνήθως γιατί είναι φορτωμένα με άχρηστα βάρη) ενώ τα ios είναι έτοιμα μόλις τα βγάλεις απ το κουτί. Και όπως ήδη επισημάνθηκε τα εκθεσιακά μοντέλα δεν είναι βελτιστοποιημένα και κάθε σύγκριση βάση αυτών είναι επισφαλής, πόσο μάλλον το να βγάζουμε από αυτά συμπεράσματα για ολόκληρα λειτουργικά. π.χ. έχουν live wallpapers, παλιότερα firmware και software, παίζει με τα settings η Σάρα και η Μάρα κ.α. Και σε θέματα Intel & AMD τα βρίσκεις σκούρα με την αντικειμενικότητα ε, σωστός αντίgrimpr.

Όπως σωστά ειπώθηκε κανένας δε μπορεί να πατεντάρει το παραλληλογραμο, ή τα υπέρλεπτα ταμπλετ. Το tab 10.1 είναι ο πρώτος πραγματικός ανταγωνιστής των πολύ καλών ipad, αν ήταν τόσο χάλια δε θα έτρεχε η απλ να πάρει προσωρινές διαταγές.

Προσωπικά βαριέμαι το iTunes, θα επερνα ipad αν δε το είχε, τώρα μάλλον galaxy 8.9/10.1 ή κανένα φθηνό κινέζικο 7 ιντσών μέχρι να βγει η επόμενη γενιά από Οκτώβριο

Δημοσ.

Εχω Apple ipad2 και αισθανομαι οτι η ομαδα μου νικαει τον αντιπαλο.

Αρα συμφωνω με Apple, να της παρει και τα σωβρακα της Samsung, μονο να αντιγραφει ξερει τοσα χρονια

Αυτό που κοιτάς με τα ωραία χρώματα είναι της samsung, οπότε πες την ομάδα σου να μην κουνιέται πολύ γιατί θα καταλήξει πάλι με τις οθόνες

της LG με το φωτοστέφανο γύρο γύρο....

Άσε που όταν μια ομάδα χάνει, κοιτάει να το πάρει στα χαρτιά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...