Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple μας έχει δείξει ότι δεν πέφτει στην λόμπα να ακολουθεί την αγορά, αλλά να δημιουργεί την αγορά :mrgreen:

όλα τα άλλα που γράφετε για την super ετσιρία samsung είναι καλή μόνο να βγάζει τηλεοράσεις και για τίποτα άλλο. :P

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Apple μας έχει δείξει ότι δεν πέφτει στην λόμπα να ακολουθεί την αγορά, αλλά να δημιουργεί την αγορά :mrgreen:

όλα τα άλλα που γράφετε για την super ετσιρία samsung είναι καλή μόνο να βγάζει τηλεοράσεις και για τίποτα άλλο. :P

ναι τα ειδαμε και στα κινητα που η αγαπητη σου apple εφαγε τη σφαλιαρα που ονομαζετα galaxy s II και νωριτερα με το galaxy s. και εχε και υποψιν σου οτι οτι cpu δουλευει μεσα σε συσκευη apple ειναι κατασκευασμενο απο τη samsung. ειπες τιποτα;

Δημοσ.

ναι τα ειδαμε και στα κινητα που η αγαπητη σου apple εφαγε τη σφαλιαρα που ονομαζετα galaxy s II και νωριτερα με το galaxy s. και εχε και υποψιν σου οτι οτι cpu δουλευει μεσα σε συσκευη apple ειναι κατασκευασμενο απο τη samsung. ειπες τιποτα;

Δεν καταλαβαίνω για ποια σφαλιάρα μιλάς. Ούτε το iPhone 4 έφαγε καμιά σφαλιάρα από το galaxy s, ούτε το iPhone 5 έχει φάει καμιά σφαλιάρα από το galaxy s2 για προφανείς λόγους, ούτε η Apple έχει φάει καμιά οικονομική σφαλιάρα. Το αντίθετο μάλιστα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω για πια σφαλιάρα μιλάς. Ούτε το iPhone 4 έφαγε καμιά σφαλιάρα από το galaxy s, ούτε το iPhone 5 έχει φάει καμιά σφαλιάρα από το galaxy s2 για προφανείς λόγους, ούτε η Apple έχει φάει καμιά οικονομική σφαλιάρα. Το αντίθετο μάλιστα.

δε φταιω εγω φιλε μου που το ερμηνευεις με το ποσοι το αγορασανε.δεν ανεφερα πουθενα "οικονομικη" σφαλιαρα αυτο εσυ το προσθεσες και αυτο που κανεις ειναι κουτο. δεν μπορεις να τα συγκρινεις γιατι δε βρισκονται τον ιδιο χρονο στην αγορα και μερικα δε βρισκονται καν ακομα. επισης δε θα υπολογισω σαν κριτιριο καποιας συσκευης για το αν ειναι καλυτερη η χειροτερη απο μια αλλη το ποσα ανενημερωτα προβατα και σκαλωμενα fashion victims θα πανε με τις παρωπιδες τους να την αγορασουν. μιλαω απο αποψη δυνατοτητων και value for money. αν νομιζεις οτι η apple υπερτερει στην ουσια της samsung στις mobile συσκευες μαλλον ζεις σε αλλο κοσμο. ξεχνα λιγο τα νουμερα. και στα κινεζικα μαγαζια υπαρχει πολλη κινηση και φευγει ο κοσμος απο τα υπολοιπα δε σημαινει οτι εχουν καλυτερο προιον. ανοιξε κανενα περιοδικο ψαξου λιγο και βαλε διπλα διπλα τις συσκευες που προσφερουν και παρτες point to point και θα σου ρθει η φωτιση ;)

Δημοσ.

δε φταιω εγω φιλε μου που το ερμηνευεις με το ποσοι το αγορασανε.δεν ανεφερα πουθενα "οικονομικη" σφαλιαρα αυτο εσυ το προσθεσες και αυτο που κανεις ειναι κουτο. δεν μπορεις να τα συγκρινεις γιατι δε βρισκονται τον ιδιο χρονο στην αγορα και μερικα δε βρισκονται καν ακομα. επισης δε θα υπολογισω σαν κριτιριο καποιας συσκευης για το αν ειναι καλυτερη η χειροτερη απο μια αλλη το ποσα ανενημερωτα προβατα και σκαλωμενα fashion victims θα πανε με τις παρωπιδες τους να την αγορασουν. μιλαω απο αποψη δυνατοτητων και value for money. αν νομιζεις οτι η apple υπερτερει στην ουσια της samsung στις mobile συσκευες μαλλον ζεις σε αλλο κοσμο. ξεχνα λιγο τα νουμερα. και στα κινεζικα μαγαζια υπαρχει πολλη κινηση και φευγει ο κοσμος απο τα υπολοιπα δε σημαινει οτι εχουν καλυτερο προιον. ανοιξε κανενα περιοδικο ψαξου λιγο και βαλε διπλα διπλα τις συσκευες που προσφερουν και παρτες point to point και θα σου ρθει η φωτιση ;)

Εδώ και τόσες σελίδες συγκρίνετε το iPhone 4 (καλοκαίρι 2010, γενιά μονοπύρηνων) με το Galaxy s2 (άνοιξη 2011, γενιά δυπύρηνων) για να πείτε ότι τα κινητά της Apple είναι υπερτιμημένα και προσφέρουν λιγότερα πράγματα από τον ανταγωνισμό. Και τώρα που το επισημαίνω μου λες ότι αυτό που κάνω είναι "κουτό" γιατί δε βρίσκονται το ίδιο χρονικό διάστημα στην αγορά και μερικά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα;;;;;; Εμπάσει περιπτώσει, για ποιά "σφαλιάρα" μιλούσες αφού δεν εννοούσες την οικονομική;

Επίσης, δεν κατανοώ το λόγο των συνεχών αναφορών σε "πρόβατα" και "σκαλωμένα fashion victism" και όλων αυτών των προσβλητικών χαρακτηρισμών, βλέπεις τέτοιους εδώ μέσα;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω για ποια σφαλιάρα μιλάς. Ούτε το iPhone 4 έφαγε καμιά σφαλιάρα από το galaxy s, ούτε το iPhone 5 έχει φάει καμιά σφαλιάρα από το galaxy s2 για προφανείς λόγους, ούτε η Apple έχει φάει καμιά οικονομική σφαλιάρα. Το αντίθετο μάλιστα.

έπεσες στην παγίδα απο μόνος σου. για να υποστηρίξεις την φοβερή σου εταιρία συγκρίνεις ενα κινητό το οποίο έχει βγει κάμποσους μήνες (Galaxy 2) με ενα που δεν έχει καν ανακοινωθεί επίσημα. κ πάλι αναρωτιέμαι πόσο καλύτερο θα είναι το iPhone 5 απο το Galaxy 2? μάλλον καθόλου. ο καιρός θα δείξει

Δημοσ.

έπεσες στην παγίδα απο μόνος σου. για να υποστηρίξεις την φοβερή σου εταιρία συγκρίνεις ενα κινητό το οποίο έχει βγει κάμποσους μήνες (Galaxy 2) με ενα που δεν έχει καν ανακοινωθεί επίσημα. κ πάλι αναρωτιέμαι πόσο καλύτερο θα είναι το iPhone 5 απο το Galaxy 2? μάλλον καθόλου. ο καιρός θα δείξει

Η λογική εγκατέλειψε το thread εδώ και καιρό, έτσι; Επαναλαμβάνω, έγινε σύγκριση του iPhone 4 με το Galaxy S2, μια σύγκριση εντελώς ανούσια και άδικη γιατί το S2 κυκλοφόρησε 1 χρόνο μετά. Το μόνο που είπα είναι ότι ο ανταγωνιστής του galaxy s2 είναι το iPhone 5 που δεν έχει, όμως, κυκλοφορήσει ακόμα.

Δημοσ.

Η λογική εγκατέλειψε το thread εδώ και καιρό, έτσι; Επαναλαμβάνω, έγινε σύγκριση του iPhone 4 με το Galaxy S2, μια σύγκριση εντελώς ανούσια και άδικη γιατί το S2 κυκλοφόρησε 1 χρόνο μετά. Το μόνο που είπα είναι ότι ο ανταγωνιστής του galaxy s2 είναι το iPhone 5 που δεν έχει, όμως, κυκλοφορήσει ακόμα.

μεταξύ μας τώρα δεν νομίζω να τίθεται θέμα ανταγωνισμού μεταξύ των δυο συσκευών. όπως και να έχει θα δείξει σε μερικούς μήνες

Δημοσ.

μεταξύ μας τώρα δεν νομίζω να τίθεται θέμα ανταγωνισμού μεταξύ των δυο συσκευών. όπως και να έχει θα δείξει σε μερικούς μήνες

Νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, και οι δυο εταιρείες βγάζουν κορυφαία smartphones, απλά με διαφορετικό λειτουργικό και λίγο διαφορετική φιλοσοφία.

Δημοσ.

εγω σε βαζω και στοιχημα αν θες, οτι ποιο πολλα iphone 5 θα πουληθουν,

απο ολα μαζι τα galaxy 1 και galaxy 2 που θα εχουν πουληθει μεχρι τοτε :lol:

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, και οι δυο εταιρείες βγάζουν κορυφαία smartphones, απλά με διαφορετικό λειτουργικό και λίγο διαφορετική φιλοσοφία.

καλα οκ...εδω θα μαστε οταν εσεις οι οπαδοι της apple Θα απογοητευτειτε για 2η φορα οπως τοτε με το 3gs...και να σε ρωτησω και το εξης: αφου το iphone 4 ειναι περασμενης γενιας γιατι εξακολουθει να ειναι ακριβοτερο απο ενα σαφως και απο ολες τις αποψεις ανωτερο του τηλεφωνο οπως το galaxy s2;...

δε θα σου πω οτι διαφωνω γιατι παντα θα υπαρχουν αυτοι οι καραγκιοζηδες που πανε και σκανε 700 και 750€ σε μια συσκευη που δεν τα αξιζει ενω υπαρχουν πολυ καλυτερα ανταγωνιστικα προιοντα στο εμποριο και το κανουν γιατι το κανει ολος ο κοσμος ενω δεν ξερουν ουτε πως να στειλουν ενα email απο το iphone. αυτο δε βλεπω ομως πως ακυρωνει το γεγονος οτι το ποιον της samsung ειναι οντως καλυτερο τεχνικα απο της apple...

Δημοσ.

παντως εγω ξερω κατι.. οτι η πρωτη ταμπλετα βγηκε απο την μηλοεταιρια και αμεσως κοτσαρανε ολες οι αλλες σαν πεινασμενες να βγαλουν και αυτες.. και ναι υπαρχουν διαφορες στις αλλες εταιριες και να παψει η Samsung να αντιγραφει.. τι διαφορα θα εχει να το λεω iPad θα το λεω Νικο και Γιαννη σε λιγο καιρο.. καποια πραγματα πχ οπως το iPad καλο θα ηταν να μενουν λιγο ξεχωριστα

Δημοσ.

καλα οκ...εδω θα μαστε οταν εσεις οι οπαδοι της apple Θα απογοητευτειτε για 2η φορα οπως τοτε με το 3gs...και να σε ρωτησω και το εξης: αφου το iphone 4 ειναι περασμενης γενιας γιατι εξακολουθει να ειναι ακριβοτερο απο ενα σαφως και απο ολες τις αποψεις ανωτερο του τηλεφωνο οπως το galaxy s2;...

Την τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρείας δεν την ορίζω εγώ. Φαντάζομαι ότι και το s2 αν είχε λίγο καλύτερα υλικά ή ποιοτικότερη κάμερα, θα κόστιζε και αυτό 700 ευρώ. Αντίστοιχα, το Clevo της υπογραφής μου είναι πολύ πιο γρήγορο από ένα macbook pro που κοστίζει τα διπλά λεφτά. Άλλες ανάγκες εξυπηρετεί το ένα, άλλες το άλλο. Όλα καλά και άγια είναι και ο καθένας κάνει τις επιλογές του, δε μας υποχρεώνει κανείς να τα σκάμε στην Apple ή τη Sony ή την HTC.

Δημοσ.

στοίχημα 5 ευρώ.

Δημοσ.

Την τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρείας δεν την ορίζω εγώ. Φαντάζομαι ότι και το s2 αν είχε λίγο καλύτερα υλικά ή ποιοτικότερη κάμερα, θα κόστιζε και αυτό 700 ευρώ. Αντίστοιχα, το Clevo της υπογραφής μου είναι πολύ πιο γρήγορο από ένα macbook pro που κοστίζει τα διπλά λεφτά. Άλλες ανάγκες εξυπηρετεί το ένα, άλλες το άλλο. Όλα καλά και άγια είναι και ο καθένας κάνει τις επιλογές του, δε μας υποχρεώνει κανείς να τα σκάμε στην Apple ή τη Sony ή την HTC.

φυσικα και ουτε εσυ ουτε εγω την καθοριζουμε αμεσα τουλαχιστον την τιμολογιακη πολιτικη τους αλλα προσωπικα θα θεωρουσα τον εαυτο μου πολυ κοροιδο να πληρωσω 100-150 € παραπανω για να αγορασω ενα προιον υποδεεστερο μονο και μονο επειδη εχει ενα μηλο ζωγραφισμενο απο πισω για να πουλαω μουρη επειδη ειναι φιρμα. και ναι εξυπηρετουν ολα αναγκες ομως αυτο που λεω εγω και δεν μπορει κανεις να το διαψευσει ειναι οτι στα "facts" και στα σημεια ειναι παντου ανωτερο το galaxy s2 και πιστευω οτι θα ειναι και ανωτερο κι απο το iphone 4s αλλα αυτο θα το δουμε συντομα πιστευω. απο κει και περα ας μην παρουσιαζουμε την ποιοτητα κατασκευης σαν κατι που ανεβαζει το κοστος. ολα αυτα εχουν την ιδια ανθεκτικοτητα και τα ιδια υλικα. το iphone4 εχει ελαχιστο μεταλο πανω του. να το λεγες αυτο για το 1ο που το χω ακομα και ειναι tank παει στα κομματια αλλα τωρα πια ειναι 2 φετες γυαλι με λιγο συρμα γυρω γυρω. και σαν ελαστικοτητα το πλαστικο ειναι μακραν καλυτερο και αποροφαει κραδασμους πολυ περισσοτερο. και ας μην τα λεμε αυτα ετσι ξαφνικα λες και παντα ειχαμε μεταλλικα κινητα απο το χωριο μας και μας ξενερωνουν τα πλαστικα. παντα τα κινητα πλαστικα ηταν στο 99% τους. τωρα μας ξινιζει αυτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...