LongTom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πότε επιτέλους θα παραδεχθούν τα fanboys του μήλου ότι το iphone είναι απλό κινητό(και μάλιστα κατώτερο του ανταγωνισμού τώρα) και όχι το άγιο δισκοπότηρο; Έλεος δηλαδή το τι γράφηκε εδώ δεν λέγεται.
babylonx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τα fanboys είναι κακό πράγμα σίγουρα. Αλλά και το άλλο άκρο των Apple haters που δε μπορεί τουλάχιστον να δώσει τα εύσημα στην Apple για όσα έχει προσφέρει (πέρα από το γεγονός ότι η Apple είναι υποχόνδρια κι αυτό είναι γενικά αποδεκτό από μή φανατικούς) είναι εξίσου κακό. Και γενικά αυτές οι διαμάχες είναι απελπιστικά ανούσιες. Ο καθένας διαλέγει και αγοράζει με τα δικά του κριτήρια.
NickPlusPlus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 αρχικά το βρίσκω απαράδεκτο να έχουμε προσωπικές επιθέσεις από εσάς , fanboys της apple, προς όλους μόνο και μόνο επειδή γουστάρετε που είστε μουράτοι και λεφτάδες. Είναι αποδεκτό αλλά δεν θα το δεχτώ ως επιχείρημα στην άποψή σας ότι το iphone 4 είναι καλύτερο. Θα μπορούσα να γράφω για μέρες αλλά θα παραθέσω ένα video το οποίο όταν πρωτοβγήκε μου έκανε μεγάλη εντύπωση και άρχισα να αναρωτιέμαι μετά το 00:48 "γιατί τόσο σανό?". http://www.youtube.com/watch?v=e-p26Q1zx8o&feature=related Καλη συνέχεια στο war
firewalker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 αρχικά το βρίσκω απαράδεκτο να έχουμε προσωπικές επιθέσεις από εσάς , fanboys της apple, προς όλους μόνο και μόνο επειδή γουστάρετε που είστε μουράτοι και λεφτάδες. Είναι αποδεκτό αλλά δεν θα το δεχτώ ως επιχείρημα στην άποψή σας ότι το iphone 4 είναι καλύτερο. Θα μπορούσα να γράφω για μέρες αλλά θα παραθέσω ένα video το οποίο όταν πρωτοβγήκε μου έκανε μεγάλη εντύπωση και άρχισα να αναρωτιέμαι μετά το 00:48 "γιατί τόσο σανό?". http://www.youtube.com/watch?v=e-p26Q1zx8o&feature=related Καλη συνέχεια στο war Χα χα χα χα! Είδα λίγο εκεί που είπες. Πολύ γέλιο ο τυπάς που ανακάλυψε τα video calls.
ektor7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τα fanboys είναι κακό πράγμα σίγουρα. Αλλά και το άλλο άκρο των Apple haters που δε μπορεί τουλάχιστον να δώσει τα εύσημα στην Apple για όσα έχει προσφέρει (πέρα από το γεγονός ότι η Apple είναι υποχόνδρια κι αυτό είναι γενικά αποδεκτό από μή φανατικούς) είναι εξίσου κακό. Και γενικά αυτές οι διαμάχες είναι απελπιστικά ανούσιες. Ο καθένας διαλέγει και αγοράζει με τα δικά του κριτήρια. Όταν θα δώσετε τα εύσημα στην Microsoft για όλα αυτα που προσέφερε κ προσφέρει ακόμη, τότε θα τα δώσουμε και εμείς στην Apple! Αλλά το πιο σημαντικό, να σταματήσει να προκαλεί και να προσβάλλει αθέμιτα τους ανταγωνιστές της!
billxl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 αρχικά το βρίσκω απαράδεκτο να έχουμε προσωπικές επιθέσεις από εσάς , fanboys της apple, προς όλους μόνο και μόνο επειδή γουστάρετε που είστε μουράτοι και λεφτάδες. Είναι αποδεκτό αλλά δεν θα το δεχτώ ως επιχείρημα στην άποψή σας ότι το iphone 4 είναι καλύτερο. Θα μπορούσα να γράφω για μέρες αλλά θα παραθέσω ένα video το οποίο όταν πρωτοβγήκε μου έκανε μεγάλη εντύπωση και άρχισα να αναρωτιέμαι μετά το 00:48 "γιατί τόσο σανό?". Καλη συνέχεια στο war Περίεργο, εμένα γιατί μου φαίνεται ότι σε θέματα που ανεβαίνουν και αφορούν το Android δεν πετάγεται ούτε ένας σούπερ μηλο-fanboy να πει τι γ......το είναι το αϊφόνι του και τι βλάκες, ξενέρωτοι είναι οι ανδροειδείς χρήστες, αλλά από την άλλη μόλις ανέβει θέμα για μηλοπροϊόν γίνεται "ο" χαμός από πανέξυπνους, ψαγμένους ανδροειδείς που υπενθυμίζουν πόσο πρόβατα, ηλήθιοι είναι οι χρήστες μηλοπροϊόντων; Γιατί άραγε γίνεται αυτό, οεο;
ektor7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Περίεργο, εμένα γιατί μου φαίνεται ότι σε θέματα που ανεβαίνουν και αφορούν το Android δεν πετάγεται ούτε ένας σούπερ μηλο-fanboy να πει τι γ......το είναι το αϊφόνι του και τι βλάκες, ξενέρωτοι είναι οι ανδροειδείς χρήστες, αλλά από την άλλη μόλις ανέβει θέμα για μηλοπροϊόν γίνεται "ο" χαμός από πανέξυπνους, ψαγμένους ανδροειδείς που υπενθυμίζουν πόσο πρόβατα, ηλήθιοι είναι οι χρήστες μηλοπροϊόντων; Γιατί άραγε γίνεται αυτό, οεο; Πως θα περνάνε ευχάριστα τα βράδια, όταν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις? Εξάλλου οι κάθε haters και fans,στην ουσία αλληλοαγαπιούνται και γι'αυτο προσπαθούν ο καθένας από την πλευρά του να προστατέψει τον άλλο, προτείνοντας του, αυτό που αυτο πιστεύει οτι είναι το καλύτερο! Τι σου είναι αυτή η αγάπη τελικά? Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτοί που χρειάζονται άμεσα την βοήθεια, είναι οι χρήστες apple!
ektor7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τί βοήθεια χρειάζονται οι χρήστες apple; Σωστής καθοδήγησης!
kirileman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Σωστής καθοδήγησης! Για να έχουμε τα λεφτά να παίρνουμε apple, μάλλον δε τη χρειαζόμαστε. Χε χε...
wnet Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 αρχικά το βρίσκω απαράδεκτο να έχουμε προσωπικές επιθέσεις από εσάς , fanboys της apple, προς όλους μόνο και μόνο επειδή γουστάρετε που είστε μουράτοι και λεφτάδες. Είναι αποδεκτό αλλά δεν θα το δεχτώ ως επιχείρημα στην άποψή σας ότι το iphone 4 είναι καλύτερο. Θα μπορούσα να γράφω για μέρες αλλά θα παραθέσω ένα video το οποίο όταν πρωτοβγήκε μου έκανε μεγάλη εντύπωση και άρχισα να αναρωτιέμαι μετά το 00:48 "γιατί τόσο σανό?". http://www.youtube.com/watch?v=e-p26Q1zx8o&feature=related Καλη συνέχεια στο war στο 00:48 μιλάμε για την εφεύρεση του αιώνα!!!! χαχαχα στα διαφημιστικά του Γερμανού κ.λπ. είχαν ολοσέλιδη διαφήμιση για τα video calls
efo355 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Φίλε μου είπες μεγάλη κουβέντα. Μόνο που εγώ σαν ψαγμένος καταναλωής αν ήταν να σκάσω 700 Ευρώπουλα για το μήλο θα περίμενα να ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ.Χωρίς κανένα ψεγάδι τόσο σε hardware όσο και σε software.Θα περίμενα να έχει την καλύτερη οθόνη,τον ισχυρότερο επεξεργαστή, τη μεγαλύτερη μνήμη.Σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν θα το αγόραζα με προβλήματα στην κεραία, στο ξυπνητήρι κλπ. Στο βιντεάκι που έβαλε πιό πάνω ο φίλος thenazgullord το SGS2 απλά τα σπάει.Προσωπικά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλό.Βάλε επίσης ότι είναι και σημαντικά φθηνότερο από το μήλο οπότε θα το αγόραζα με κλειστά μάτια. Τελικά κατά την ταπεινή μου γνώμη το μήλο είναι μιά πανάκριβη πατάτα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αντικειμενικός κριτής με σήμα ubuntu στο avatar.... Δεν έχεις καμμιά διάφορα απο αυτούς που υποστηρίζουν apple τυφλά και έχουν δαγκωμενο μήλο για avatar.
=Ozymandias= Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 στο 00:48 μιλάμε για την εφεύρεση του αιώνα!!!! χαχαχα στα διαφημιστικά του Γερμανού κ.λπ. είχαν ολοσέλιδη διαφήμιση για τα video calls γελοιοι οι τυποι...εγω εκανα βιντεοκλησεις απο το n80 ...αυτοι τωρα τις ανακαλυψαν...μετα σου λεει πρωτοποροι. 700€ τετοια πρωτοπορια να τη βαλουν εκει που ξερουν ΥΓ http://www.youtube.com/watch?v=LzuZeWFSQzw&feature=player_embedded
=Ozymandias= Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Καλά ρε δεν βαρεθήκατε ακόμα; οποιος βαριεται απλα δεν Postαρει. εσυ γιατι εκανες τον κοπο να γραψεις κατι εντελως αχρηστο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα