johnthegeeks Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Νομίζω μπορείς να καταλάβεις τη γενική φιλοσοφία ενός προϊόντος.αν νομίζεις ότι η apple βγάζει τηλέφωνα σκεπτόμενη την ευρώπη η οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου το ίδιο με την αμερικανική αγορά κάνεις λάθος... δεν ξερω ποιο μεροσ σκεφτεται η αππλ οταν βγαζει κινητα, αλλα ξερω οτι παντου τα περνουν, και μαλιστα σαν τρελοι, οποτε...
D.Luffy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ακόμα να καταλάβουν μερικοί ότι η σύγκριση του iPhone 4 με το SG2 είναι άκυρη; Πρέπει να συγκρίνουμε με το 5 για να έχει κάποια βάση. Εάν το SG2 βγει καλύτερο, τότε μάλιστα... Τώρα για τις μυνήσεις, λες και η Apple είναι η πρώτη εταιρία στην Αμερική που καταφεύγει σε αυτές. Οι νόμοι τις αγοράς εκεί είναι διαφορετικοί από την Ευρώπη και αυτό που γίνεται δεν θεωρείται ούτε παράξενο, ούτε άδικο και σίγουρα όχι κίνηση πανικού και βλακείες. Είναι 100% νορμάλ τακτική για εκείνη την χώρα.
=Ozymandias= Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όταν κάποιος αγοράζει συνειδητά το iphone επειδή εκεί βρισκει κάποια συγκεκριμένα πράγματα που δε βρίσκει αλλού τότε και βέβαια δεν είναι θύμα της αγοράς.αν πάλι το αγοράζει επειδή το βλέπει να είναι δημοφιλές και το χρησιμοποιεί μόνο για κλήσεις και sms τότε είναι μεγάλο θύμα που δίνει 600 κι 700 € ενώ υπάρχουν πολύ καλύτερες και φτηνότερες android συσκευές όπως αυτή από την οποία σου γράφω τώρα ;-) και δεν έχει καμία σημασία το ότι η Samsung μόνη της δεν περνάει την apple.αν βγαζανε το ios 3-4 εταιρίες τότε η apple θα είχε πολύ μικρότερο μερίδιο με τη στάση που κρατάει
johnthegeeks Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όταν κάποιος αγοράζει συνειδητά το iphone επειδή εκεί βρισκει κάποια συγκεκριμένα πράγματα που δε βρίσκει αλλού τότε και βέβαια δεν είναι θύμα της αγοράς.αν πάλι το αγοράζει επειδή το βλέπει να είναι δημοφιλές και το χρησιμοποιεί μόνο για κλήσεις και sms τότε είναι μεγάλο θύμα που δίνει 600 κι 700 € ενώ υπάρχουν πολύ καλύτερες και φτηνότερες android συσκευές όπως αυτή από την οποία σου γράφω τώρα ;-) και δεν έχει καμία σημασία το ότι η Samsung μόνη της δεν περνάει την apple.αν βγαζανε το ios 3-4 εταιρίες τότε η apple θα είχε πολύ μικρότερο μερίδιο με τη στάση που κρατάει αν καποιος θελει ενα κινητο, μονο και μονο για κλησεις και μηνυματα, και παρει τοσο ακριβο κινητο (οτιδηποτε os), και να έχει πάνω, τοτε ειναι γενικα θυμα του καταναλωτισμου, γιατί αυτή τη δουλεια την κανει και με ενα νοκια τον 50 ευρω, δε χρειαζεται ανδροιδ για να κανεις αυτην την δουλεια, οσο πιο φθηνα και να ειναι απο το ιος
=Ozymandias= Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλά πριν λίγο δεν είπες ότι δεν ισχύει το ότι προορίζεται μόνο για αμερικανακια ; τώρα δεν έχει σημασία; είχα iphone 2g αγαπητέ και ξέρω για τι πράγμα μιλάω.οτάν βγάζει ένα κινητό κλειδωμένο μόνο για αμερικάνικα δίκτυα και οπουδήποτε αλλού πρέπει να το σπάσεις και να χάσεις την εγγύηση,όταν δεν υποστηρίζει mms και αναφορές παράδοσης και αλλά πολλά τότε μάλλον μονο συγκεκριμένη αγορά έχει στο μυαλό της...πρέπει να καταλάβεις ότι άλλο να συγκρίνεις 2 συσκευές και άλλο 2 λειτουργικά συστήματά ακόμα κι αν το ένα τρέχει σε 1 μόνο συσκευή.προσωπικα το θεωρώ πολύ πιο υγιές να έχεις μια τεράστια επιλογή συσκευών για το os που θέλεις παρά 1 μόνο που πρέπει να χρησιμοποιήσεις με το στάνιο και έχει κι άλλους 100 περιορισμούς από πάνω...και σίγουρα αυτη η επιλογή θα τραβήξει στο μέλλον πολύ περισσότερο κόσμο ειδικά όταν το κάθε iphone κάνει ένα σωρό λεφτά και δεν προσφέρει και όσα άλλες συσκευές ούτε το ios όσα αλλά os
D.Luffy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όταν κάποιος αγοράζει συνειδητά το iphone επειδή εκεί βρισκει κάποια συγκεκριμένα πράγματα που δε βρίσκει αλλού τότε και βέβαια δεν είναι θύμα της αγοράς.αν πάλι το αγοράζει επειδή το βλέπει να είναι δημοφιλές και το χρησιμοποιεί μόνο για κλήσεις και sms Δηλαδή χρήστες high end κινητών android που τα πήραν μόνο για κλήσεις και SMS δεν υπάρχουν? Γιατί θα έπρεπε να ξεχωρίζουν οι χρήστες iPhone?
=Ozymandias= Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Συμφωνώ με αυτό μόνο που η apple είναι αυτή που έχει γίνει μόδα και όχι το android
johnthegeeks Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλά πριν λίγο δεν είπες ότι δεν ισχύει το ότι προορίζεται μόνο για αμερικανακια ; τώρα δεν έχει σημασία; ειπα εγω κατι αλλο; εγω είπα γενικα οτι δεν εχει νοημα να αγοραζεις ακριβα κινητα οταν δεν τα χρειαζεσαι
D.Luffy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Η Apple είναι μόδα μόνο στην Ελληνική αγορά. Κάνε μια έρευνα πως κινείται ο κόσμος και στο εξωτερικό και θα αναθεωρήσεις.
=Ozymandias= Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καμία σχέση ποιος στο είπε ότι είναι άκυρη; μπορείς να συγκρίνεις οποιοδήποτε τηλέφωνο με οποιοδήποτε.αν η apple αποφασίσει να βγάλει iphone 4s (και όχι 5) σε 2 χρόνια από τώρα δε θα συγκρίνουμε το iphone με τίποτα; εξάλλου το νέο iphone που τόσο περιμένετε θα είναι το ίδιο με το 4 με χρονισμενο επεξεργαστή στο φουλ του ρολογιού του όπως έκαναν και με το 3g και το 3gs και θα έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη.κατά τα αλλά τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελη μου.θα το πληρώσετε όμως μια 700αρού...
ektor7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Γιατί θα έπρεπε να ξεχωρίζουν οι χρήστες iPhone? Για να ξερουμε ποιους θα πρεπει να εκμεταλευομαστε,για το ευκολο κερδος! Αστειο!
D.Luffy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πρέπει να έχω πέσει στην πιο τρέντι χώρα του κόσμου...
=Ozymandias= Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Χαχαχα ελα ρε φίλε ασε τα ανέκδοτα...ξέρω πόλυ καλά πως είναι η αμερικανική αγορά είμαι 1μίση μήνα το χρόνο νέα υόρκη...τρις χειρότεροι από μας είναι οι αμερικανοί.εκεί το παίρνουν και κοψοχρονια κιόλας.δεν τους έχεις δει που στήνονται έξω από τα μαγαζιά της apple με τσαντίρια κάθε φορά;
johnthegeeks Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καμία σχέση ποιος στο είπε ότι είναι άκυρη; μπορείς να συγκρίνεις οποιοδήποτε τηλέφωνο με οποιοδήποτε.αν η apple αποφασίσει να βγάλει iphone 4s (και όχι 5) σε 2 χρόνια από τώρα δε θα συγκρίνουμε υόρκη iphone με τίποτα; εξάλλου το νέο iphone που τόσο περιμένετε θα είναι το ίδιο με το 4 με χρονισμενο επεξεργαστή στο φουλ του ρολογιού του όπως έκαναν και με το 3g και το 3gs και θα έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη.κατά τα αλλά τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελη μου.θα το πληρώσετε όμως μια 700αρού... οπως έλεγαν οτι θα γινει με το ipad...
=Ozymandias= Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ασε ας μην ανοίξουμε καλύτερα της κουβέντα ipad ...μιλάμε για μια εφεύρεση που διπλοπουληθηκε στον κακομοίρη τον καταναλωτή ως 2 και η apple εισέπραξε τα δίπλα εύσημα και τα δίπλα λεφτά βέβαια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα