PCkiller Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Wow. Πήρε 227(!) σχόλια για να παραδεχθούν κάποιοι στο τέλος ότι πήραν ένα κινητό επειδή απλά το γούσταραν... Πρώτο ποστ σε αυτό το θέμα και σας λέω ότι πήρα ένα iphone 4 επειδή απλά μου άρεσε σαν κινητο.
ektor7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Θα αποκαλύψω και εγώ με την σειρά μου, ποσό ευχαριστημένος είμαι με το sonyericsson k320i(κορόιδα των 500-800ευρων)!
qsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Να συμπληρώσω,αν μου επιτρέπεις, ότι η γρήγορη απαξίωση, γεννά προσφορές για καλύτερες τιμές σε μας του καταναλωτές! ναι φυσικα , δεν ειμαστε ολοι διατεθημενοι (ασχετα αν τα χουμε ή οχι) να δινουμε 600αρια και 700αρια για ενα τηλεφωνο που μοιραια σε ενα χρονο θα ειναι παλιατζουρα καποιοι κοιταμε και το value for money 10 φορες πιο μαγκας ειναι για μενα αυτος που πηγε προσφατα και πηρε ενα nexus s στα 3 κατοσταρικα ή ενα ideos x5 στα 2, χωρις κανενα συμβολαιο και κερατιατικα , απο οποιονδηποτε πηρε μια σουπερ ντουπερ συσκευη στα λεφτα ενος ικανου pc (ειδικα αν πηγε και χρεωθηκε κιολας.. ) το δικο μου pc πχ λιγο πανω απο ενα iphone εκανε , οποτε για μενα ειναι αδιανοητο να δωσω τοσα λεφτα για ενα μολις τηλεφωνο.. και δυστυχως η apple δε μου δινει εναλλακτικες για να μη νιωσω "κοροιδο" , οποτε ευτυχως που υπαρχουν και εναλλακτικες και πιο προσιτες λυσεις (γιατι παραδινουμε σημασια στις high end συσκευες μου φαινεται και ξεχναμε οτι ανταγωνισμος προσφερει προσιτη τεχνολογια , περα απο διπυρηνους και amoled στις 4.3 ιντσες..)
ektor7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ναι φυσικα , δεν ειμαστε ολοι διατεθημενοι (ασχετα αν τα χουμε ή οχι) να δινουμε 600αρια και 700αρια για ενα τηλεφωνο που μοιραια σε ενα χρονο θα ειναι παλιατζουρα καποιοι κοιταμε και το value for money 10 φορες πιο μαγκας ειναι για μενα αυτος που πηγε προσφατα και πηρε ενα nexus s στα 3 κατοσταρικα ή ενα ideos x5 στα 2, χωρις κανενα συμβολαιο και κερατιατικα , απο οποιονδηποτε πηρε μια σουπερ ντουπερ συσκευη στα λεφτα ενος ικανου pc (ειδικα αν πηγε και χρεωθηκε κιολας.. ) το δικο μου pc πχ λιγο πανω απο ενα iphone εκανε , οποτε για μενα ειναι αδιανοητο να δωσω τοσα λεφτα για ενα μολις τηλεφωνο.. και δυστυχως η apple δε μου δινει εναλλακτικες για να μη νιωσω "κοροιδο" , οποτε ευτυχως που υπαρχουν και εναλλακτικες και πιο προσιτες λυσεις (γιατι παραδινουμε σημασια στις high end συσκευες μου φαινεται και ξεχναμε οτι ανταγωνισμος προσφερει προσιτη τεχνολογια , περα απο διπυρηνους και amoled στις 4.3 ιντσες..) Μεγαλύτερη μαγκιά ήταν το συμβόλαιο που έκανα στο εξωτερικό,οπου σπουδαζω,με 7ευρο πάγιο και 2000λεπτα δωρεάν ομιλίας κ σε 3τηλ στο εξωτερικό και το hd2 από 500ευρο στα 300ευρο(τον Οκτώβρη 2010)! ΥΓ. το τηλ. πήγε δώρο γενεθλίων στη κοπελιά!
thenazgullord Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Βλέπω μπούγιο, και μπαίνω κι εγώ ... Το τι έχουν διαβάσει τα μάτια μου σ' αυτό το thread δε λέγεται. Επειδή ειπώθηκαν αρκετά, νομίζω ότι για να μπει μια σειρά, πρέπει να βάλουμε κάποιους κανόνες. Η κάθε πλευρά σκοτώνεται να πείσει τους απέναντι, ότι διαθέτει το καλύτερο κινητό. Ειδικά οι φανατικοί του Android, σκοτώνονται να πείσουν την κοινότητα, ότι οι φανατικοί της Apple είναι βλάκες, fanboys, πρόβατα, ηλίθιοι, και κορόιδα (γιατί οι μεν δίνουν 600€ και οι δε 680€) ... Για να συγκρίνουμε 2 αντικείμενα, πρέπει να ξέρουμε και για ποιο σκοπό δημιουργήθηκε το καθένα. Ας συγκρίνουμε δύο αυτοκίνητα: Το ένα αυτοκίνητο προσφέρει φοβερές επιδόσεις, πολύ γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, απόλυτο έλεγχο στο πώς θα φρενάρει το όχημα, πόσο σκληρές θα είναι οι αναρτήσεις, κλπ. Το άλλο αυτοκίνητο έχει επίσης πολύ καλές επιδόσεις, αλλά έχει και κλιματισμός, 15 ηχεία, οδηγεί σχεδόν μόνο του, και παρκάρει επίσης μόνο του. Τι νόημα έχει να συζητάμε για διπλό συμπλέκτη, ρυθμιζόμενη ανάρτηση και διαφορικό ? Το Audi δεν τα θέλει αυτά ! Οι πελάτες του θέλουν κλιματισμό. Το ότι το Ford WRC έχει ρυθμιζόμενο ψεκασμό, αποτελεί απλά "θόρυβο" για τον πελάτη του Audi. Δεν κάνει το Ford καλύτερο από το Audi ! Προφανώς απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Οι μεν, θέλουν να πατανε ένα κουμπί και να μεταφέρουν μεγαλύτερη δύναμη φρεναρίσματος στα πίσω φρένα, οι δε θέλουν απλά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, κορυφαίες επιδόσεις, ευκολία χρήσης. Κάπως έτσι, θεωρώ, ότι είναι τα 2 στρατόπεδα (Android - iOS). Οι μεν θέλουν να μετράνε τη RAM, τα Ghz, τα milliseconds στα οποία το Galaxy άνοιξε την φωτογραφία πιο γρήγορα από το iPhone. Θέλουν να εγκαθιστούν antivirus, firewalls και process managers για να κλείνουν τις ανενεργές εφαρμογές (μην μας μπουκώσει και το κινητό - Android μπαίνει και στα κινητά με λίγη RAM). Οι άλλοι (του iPhone), θέλουν την ευχρηστία τους. Δεν τους απασχολούν τα νούμερα, εφόσον το iPhone δεν κολλάει σε καμμία ενέργεια, και εφόσον σε 2 μέρες το έχουν μάθει. Θέλουν να κάνουν backup και restore με ένα κουμπί, θέλουν να κάνουν upgrade χωρίς να ανησυχούν για χαμένες ρυθμίσεις, μηνύματα και φωτογραφίες. Όταν η εφαρμογή ΧΥΖ τους ρωτάει αν θέλουν να εγκατασταθεί στο C: ή στην κάρτα μνήμης D:, αυτοί απλά ρωτούν γιατί να υπάρχουν 2 χώροι σε ένα κινητό ... Αν συνειδητοποιήσουμε ότι μιλάμε για διαφορετικές σχολές, για διαφορετικές συσκευές που απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό, θα πάψουμε να μαλώνουμε. Απλώς θα αποδεχτούμε την διαφορετικότητά μας, και θα ησυχάσουμε. Για να είμαι ειλικρινής, εμένα μου ταιριάζει το iPhone. Πριν 10 χρόνια, που είχα όλο το χρόνο να ψάχνομαι και να πειραματίζομαι, θα προτιμούσα Android. Τώρα, που έχω χιλιάδες σκοτούρες στο κεφάλι μου, μια οικογένεια με τις ευθύνες της και πολύ λιγότερες αντοχές από τότε που ήμουν φοιτητής, προτιμώ το iPhone. Εκτός από εμένα (που θα είχα και μια πιθανότητα να επιλέξω Android), στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν η γυναίκα μου (το Android που της πήρα της έχει σπάσει τα νεύρα και θέλει το δικό μου iPhone), και όλοι όσοι έχουν πολύ λίγη σχέση με την τεχνολογία. Αυτά όσον αφορά τη σύγκριση των 2 στρατοπέδων. Πέραν αυτών, δεν μπορώ να μη σχολιάσω μερικά από αυτά που διάβασα (και κατάφερα να συγκρατήσω): 1. Το Galaxy S2 αφήνει μια γενιά πίσω το iphone Αυτά ρε παιδιά, που τα βρίσκετε και τα γράφετε ? Τα μόνα σημεία που υπερτερει στα χαρτια αυτό το κινητό, είναι η οθόνη (μέγεθος) και ο επεξεργαστής. Θεωρείτε πολύ δύσκολο για μια εταιρία σαν την Apple να φτιάξει ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη ? Θεωρείτε επίσης πολύ δύσκολο, να βάλει μέσα έναν ισχυρότερο επεξεργαστή ? Θυμίζω ότι η φιλοσοφία της Apple (είτε σας αρέσει είτε όχι) περιστρέφεται και δικαίως, γύρω από το user experience. Δεν την απασχολούν τα νούμερα, και γι αυτό ούτε η ίδια, ούτε οι κάτοχοι των συσκευών της δεν ασχολούνται ποτέ με την RAM ! 2. H Samsung είναι καλύτερη εταιρία από την Apple Κι αυτό είναι εντελώς έωλο επιχείρημα. Μέρος Α Καταρχήν να θυμίσω, ότι π.Α. (προ Apple) αυτές οι τεράστιες εταιρίες (LG, Samsung, Motorola, Sony Ericsson, NOKIA) οι οποίες ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ, είχαν ειδικές Διευθύνσεις με προγραμματιστές, που κατασκεύαζαν τα ... μενού (έτσι το ονομάζαμε αν θυμάστε) των κινητών. Μετά ήρθε η Apple, και όλες αυτές οι εταιρίες κατάλαβαν (τους πήρε χρόνια) ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν το iOS, και απέλυσαν τους εν λόγω προγραμματιστές και έκλεισαν εκείνες τις Διευθύνσεις, για να μην πληρώνουν και ενοίκια (προσφατο παράδειγμα η νοκια). Τώρα, αναμένουν με αγωνία τον κουριερ με το CD από την Google (με όλα τα bugs, που περιμένουν το επόμενο CD για να διορθωθούν), για να το περάσουν στο καινούριο super turbo κινητό τους... Και επειδή δεν έχουν με τί άλλο να ασχοληθούν, αυξάνουν τη συχνότητα της CPU και ξαφνικά βρίσκονται ... μπροστά από την Apple. Μέρος Β Για να δούμε τελικά ποιος την έχει πιο μεγάλη (= ποιος είναι ο πιο πρωτοπόρος), δοκιμάστε να αφαιρέσετε από το σκηνικό της κινητής τηλεφωνίας μία από αυτές τις εταιρίες, για να δούμε αν θα μας λείψει. Αν αφαιρέσεις τη Samsung, θα μας λείψει ο επεξεργαστής, τον οποίο όμως έχει και η Motorola. Αν αφαιρέσεις τη ΝΟΚΙΑ, θα μας λείψουν τα java games του 2004. Αν αφαιρέσεις την Apple, θα μας λείψει ένα κινητό πανεύκολο στη χρήση (δεν υπήρχε πριν), θα μας λείψει ένα App Store όπου βρίσκεις απίστευετες εφαρμογές (δεν υπήρχε πριν), θα μας λείψει και μια ολόκληρη κατηγορία συσκευών (iPad) που δεν υπήρχε πριν, και ακόμη και όταν εμφανίστηκε, το όποίο, οι πρωτοπόροι ανταγωνιστές κορόιδευαν, λέγοντας ότι είναι ένα μεγάλο iPhone χωρίς το τηλέφωνο. (Μετά από μήνες κατάλαβαν το σκηνικό, και έτρεχαν οι μεν να βγάλουν συσκευές (αντιγραφές του iPad) και οι δε (= Google) ένα λειτουργικό που να παίζει αξιοπρεπώς σε tablet. Και ακόμη δεν το έβγαλαν (ολοκληρωμένο εννοώ). 3. Η Apple πήρε την κάτω βόλτα Αυτό πάλι, δεν προκύπτει ούτε καν από τα στοιχεία. Το -iPad killer- Motorola Xoom (είχαν ένα χρόνο να το προετοιμάσουν, και δεν μιλάμε για οικογενειακές εταιρίες των 5 ατόμων, με επιδότηση από το ΕΣΠΑ) πάτωσε στις πωλήσεις και στις κριτικές, ενώ αντίστοιχα αποτελέσματα έχουν και οι άλλες ταμπλέτες. Η Apple έχει τόσες πωλήσεις/κέρδη/ρευστότητα που μπορεί να αγοράσει όλους τους ανταγωνιστές της μαζί (εκτός της Samsung που ευτυχώς που πουλάει τηλεοράσεις, στερεοφωνικά, ψυγεία και τηλεοράσεις και κάνει και από εκεί τζίρο). Αυτά τα "800% αύξηση πωλήσεων του Android", πρέπει να τα διαβάσετε πιο κριτικά: - αφενώς πλέον οι συσκευές αυτές κοστίζουν 100€ (άρα θα τις αποκτήσουν όλοι και δωρεαν, χωρίς να έχουν επίγνωση του τι πήραν) - αφετέρου, ρωτήστε τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, πόση κίνηση (data) προέρχεται από το iOS και πόση από το Android Αυτά από εμένα. φιλε εισαι ακυρος που παρομοιαζεις αυτοκινητα με τηλεφωνα στο λεω πολυ περιληπτικα. αλλα ακομα κι αν δεχτω αυτη την ανουσια παρομοιωση θες να πεις οτι ο κλιματισμός, τα 15 ηχεία, το να οδηγεί σχεδόν μόνο του και να παρκαρει ενα αμαξι ειναι πιο βαρυσημαντοι παραγοντες απο τα πρωτα που ανεφερες; αυτα κανουν ενα καλο αμαξι; οκ... τωρα αν εσυ θελεις την ευκολια σου και να πατας ενα κουμπακι για να δουλευει το αψαχτο κινητο σου επειδη εγινες παππους μπραβο σου γουστο σου και καπελο σου. ολοι αυτοι που ξερουν 5 πραγματα και εχουν κατσει να κανουν συγκριτικα τεστ αναμεσα στα 2 τηλεφωνα (και δεν εννοω μονο benchmarking) εχουν βγαλει το sgs2 να διαλυει το Iphone σε καθε επιπεδο. εσυ βεβαια νομιζεις οτι μονο η οθονη και το 2πυρηνο cpu διαφερουν γιατι μονο αυτα βλεπεις με την επιφανειακη σου ματια. τα mass storage mount, open source os, ενεργο bluetooth, widgets, ανεξαρτητοποιηση απο itunes Κι αλλες τετοιες μαλακιες, και πολλα αλλα δε σου λενε τιποτα οποτε ας τα αφησουμε εξω μη σε μπερδευουν. για το αν ειναι ιδιας η οχι γενιας δε θα συμφωνησω ουτε θα διαφωνησω.ειναι ασαφες. το ενα βγηκε καλοκαιρι 2010 το αλλο ανοιξη 2011. κι αν καποιο τηλεφωνο βγηκε ενδιαμεσα πως το λεμε; ενδιαμεσης γενιας; γενιας +1/2; οποτε καλυτερα να μην κρινουμε ετσι. ειναι και τα δυο αρκετα συγχρονα ωστε να μπορουν να συγκριθουν. εδω παλι πεφτεις στην ιδια παγιδα και "οτι κανει η apple ειναι σωστο" aka πιστευε και μη ερευνα τη βουληση του jobs. δηλαδη η apple συγχωρειται για τις αναφερθεισες παραληψεις στην οθονη και στο cpu (που ειναι 2 απο τις παμπολες απλα αυτες καταλαβες εσυ γιαυτες μιλαμε)ενω αν ειχαν αντιστραφει οι ρολοι και τις εκανες αυτες τις παραληψεις η samsung η η htc θα πεφτανε βαρια σχολια απο σας τους σκαλωμενους οπαδους apple... τεσπα ας το προσπερασουμε κι αυτο πιο κατω αναφερεσαι και παλι στα tablets λες και ειναι πατεντα της apple. κανεις μεγαλο λαθος.tablets υπηρχαν πολυ προτου τα "σκεφτει" η apple. απλα εκεινη καταφερε να βγαλει χοντρα φραγκα απο αυτα. επισης δεν καταλαβαινω που βρισκεις το αρνητικο να συνεργαζονται στην κατασκευη κινητων η samsung, η motorola, η lg κλπ με τη google πχ που τους δινει το os. η ιδια η apple περιμενει αμα το πας ετσι τη μεταφορικη με τα cpu απο τη samsung και με τις οθονες απο την lg. αυτα ολα τα παραμυθια με τους προγραμματιστες που απολυθηκαν που τα διαβασες αληθεια;; σε παραπληροφορουν φιλε μου και ειναι κριμα. η samsung δε βγαζει μονο android Κινητα (που και για αυτα ακομα αναπτυσει δικο της λογισμικο) υπαρχουν κι αλλες συσκευες σε αντιθεση με την apple... αν νομιζεις βεβαια οτι μονο αυτες οι περιληπτικες διαδικασιες αρκουν για να βγαλουν τη samsung μπροστα απο την apple γιατι δεν το κανεις κι εσυ να χεστεις στα λεφτα; αφου ειναι μια απατη η ολη υπεροχη!!!... οσον αφορα τα xoom κλπ η κατασταση ηταν η ιδια οταν πρωτοβγηκαν τα android κινητα...για δες την και τωρα. αλλα επειδη σε βλεπω και αμφισβητεις και την ανοδο των android κινητων σου προτεινω πρωτα να πας να ψαξεις στατιστικες και αριθμους για να μην νομιζεις αλλα αντ'αλλων και ερχεσαι εδω και γραφεις κουφα... και για να κλεισουμε και με λιγη επικαιροτητα...η apple ειναι μια εταιρια που βασιζεται οπως ανεφερες κι εσυ και οπως εχει γινει εμφανες εξαλλου στις εντυπωσεις και στην επιφανεια που εσεις οι οπαδοι της αρεσκεστε να αποκαλειτε "user experience" γιατι μαλλον δεν εχετε κανενα επιχειρημα επι της ουσιας για να σας βοηθαει πια...επισης η apple εδρευει στην αμερικη και δεν κατασκευαζει ΤΙΠΟΤΑ. της ερχονται ολα ετοιμα απο κορεα, κινα, ιαπωνια, ταιβαν κλπ. για να δουμε με την ωραια ταση της οικονομιας στην αμερικη πως αντεχει η apple και πως αντεχουν οι αντιπαλες εταιριες...ειδικα με μια εταιρια που βασιζεται στη "μοδα" οσο λιγες εταιριες τεχνολογιας οπως ειναι η apple. προς θεου δε γινομαι κακος ουτε επιθυμω να δω να χανουν τη δουλεια τους οι χιλιαδες υπαλληλοι της που παραγουν αερα καθημερινα, εξαλλου ο ανταγωνισμος κανει καλο στους χρηστες πανω απο ολα αλλα εσεις που απλα βολευτηκατε με ενα iphone για τον Α ή Β λόγο μην ερχεστε απο πανω να μας το κηρυττετε οτι ειναι το best thing ever χωρις να εχετε ουτε τιποτα να σας στηριζει αλλα ουτε και ενημερωση για το θεμα. ή τουλαχιστον ανοιξτε τα στραβα σας και δειτε κανα review και παραδεχτειτε οτι γουσταρετε την λιγοτερο ικανη και πιο ακριβη συσκευη γιατι ΕΤΣΙ και δε θελετε κουβεντα να σας σεβαστουμε και να σταματησετε να μας τα πρηζετε κι ολας Wow. Πήρε 227(!) σχόλια για να παραδεχθούν κάποιοι στο τέλος ότι πήραν ένα κινητό επειδή απλά το γούσταραν... Πρώτο ποστ σε αυτό το θέμα και σας λέω ότι πήρα ένα iphone 4 επειδή απλά μου άρεσε σαν κινητο. μπραβο σου φιλε γουστο σου και καπελο σου και καλα εκανες και εχωσες τα φραγκα σου εκει που σε ικανοποιει περισσοτερο. οριστε ενας αρχιδατος χρηστης apple που στηριζει την επιλογη του χωρις να παει να μας βγαλει τρελους. κι εγω το 2ο αριθμο μου τον εχω στο iphone 2g ακομα και ειναι σκυλι και γαμαει
ektor7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Άσχετο! qsis το nexus s, έχει καιρό που το έβαλα στο μάτι,για να το κτυπήσω!
PCkiller Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πάντως ο Steve πιστεύω όσο ικανός ήταν να αναστήσει την Apple από την λήθη, άλλο τόσο ικανός είναι να την ξαναστείλει εκεί. Είμαι ευχαριστημένος με το κινητό μου και ήξερα ακριβώς τι αγόραζα. Δεν μετανιώνω αλλά παρ´όλα αυτά δεν παύω να σκέφτομαι ότι όλο το potential πήγε χαμένο. Αν η συσκευή ήταν ανοιχτή χωρίς τους γνωστούς χαζούς περιορισμούς τότε θα μιλούσαμε για κορυφαίο κινητό. Ο Jobs έκανε τη δουλειά του να κάνει την εταιρία φίρμα. Καιρός να αναλάβει κάποιος με ανοιχτό μυαλό πριν ξαναπατώσουν.
ektor7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κάτι άσχετο! Τώρα θα περιμένουμε άλλη δικαστική απόφαση,που να απελευθερώνει το προϊόν στην αγορά ή έχουν ορίσει κάποια ημερομηνία για την απελευθέρωση του!
kirileman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κάτι άσχετο! Τώρα θα περιμένουμε άλλη δικαστική απόφαση,που να απελευθερώνει το προϊόν στην αγορά ή έχουν ορίσει κάποια ημερομηνία για την απελευθέρωση του! Βασικά, είναι απολύτως σχετικό με το θέμα, σε αντίθεση με όλα τα άλλα.
=Ozymandias= Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Είναι ηλίθιο να στερείται ο κόσμος αυτό το γεμάτο προϊόν εξ αιτίας της μεγαλομανίας του Steve Jobs...
lsk1977 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Είμαι κάτοχος Galaxy S2. Πριν είχα iPhone 4 και 3gs. Δεν είναι οπαδός μιας εταιρίας , αφού δεν έχω μετοχές, αλλα αφού έχουν περάσει από τα χερια μου προϊόντα και από τις 2 εταιρίες μπορώ να σας πω την γνώμη μου. Η apple κατασκευάζει προϊόντα για αμερικανάκια. Δεν είχε sms μέχρι την εποχή του 3gs ,με την δικαιολογία ότι μπορείς να στείλεις e-mail. Δεν έχει αναφορά μηνύματος όταν συσκευή 25 euro έχει! Έχει πολλά κακά αλλα έχει και καλά όπως ποιότητα κατασκευής και iOS. Πλέον όμως βλέπει να χάνει μερίδιο αγοράς και της φταίνε όλα και όλοι. Έχουν μπει πολλές εταιρίες στο παιχνίδι των smart συσκευών και πλέον δεν μπορεί να κρατήσει το μονοπώλιο που είχε τόσα χρονια. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Windows 8 σε pc ,smartphones και TabletPC από την μια , android από την άλλη βλέπω το 2012 να είναι το τέλος της Apple (δεν ξέρω αν θα είναι και το τέλος του κόσμου ). Και για να γίνω και λίγο προφήτης πιστεύω ότι η Nokia-Microsoft θα είναι στην κορυφή με προϊόντα windows mobile 8 κατασκευασμένα από τιτάνιο (κάτι που μου έχει λείψει από την nokia ) *Κάτι που θυμήθηκα, νομίζω ότι πρέπει η cisco να κάνει μήνυση στην apple για την ονομασία iOS . Το iOS η cisco το έχει στα router της πριν τα iPHONE
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Η apple κατασκευάζει προϊόντα για αμερικανάκια. Δεν είχε sms μέχρι την εποχή του 3gs ,με την δικαιολογία ότι μπορείς να στείλεις e-mail Εμενα το δικο μου iphone 3g, ειχε sms κανονικοτατα απο το 2008 που το αγορασα. Κρινοντας απο αυτη την ανακριβια, εισαι σιγουρος οτι τα υπολοιπα που λες παρακατω ισχυουν?
kirileman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πλέον όμως βλέπει να χάνει μερίδιο αγοράς και της φταίνε όλα και όλοι. Έχουν μπει πολλές εταιρίες στο παιχνίδι των smart συσκευών και πλέον δεν μπορεί να κρατήσει το μονοπώλιο που είχε τόσα χρονια. Μπορεί κάλλιστα να χάνει μερίδιο αλλά να αυξάνει τις πωλήσεις αλλά και τα κέρδη της. Το μερίδιο δε λέει απολύτως τίποτα. Τώρα, για το άλλο το πους λες ότι το 2012 είναι το τέλος της Apple, ε εντάξει, καταλαβαίνεις... Στο μόνο που συμφωνώ είναι στο "όπως έστρωσε θα κοιμηθεί", και απ'ότι βλέπω κοιμάται υπέροχα μέχρι στιγμής. *Κάτι που θυμήθηκα, νομίζω ότι πρέπει η cisco να κάνει μήνυση στην apple για την ονομασία iOS . Το iOS η cisco το έχει στα router της πριν τα iPHONE "Cisco has agreed to license the iOS trademark to Apple for use as the name of Apple's operating system for iPhone, iPod touch and iPad," said Cisco spokeswoman Kristin Carvell. "The license is for use of the trademark only and not for any technology." "...Cisco IOS wasn't the only trademark Apple licensed Monday. It is also bought the name FaceTime -- used for Apple's new video chat application -- from a social networking security software company. FaceTime, the security company, will change its name over the next few months, completely transferring the name to Apple." http://www.pcworld.com/article/198203/with_ios_apple_gets_the_ok_to_borrow_a_cisco_name.html Δεν είναι γρεεκλιση, λέμε!
johnthegeeks Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 http://cdn.macnn.com/news/1107/anymodesmartcase-lg2.jpg Όχι παιδιά, μην το ξαναπείτε, η Samsung, δεν αντιγράφει ποτέ... Edit: http://www.everyipod.com/images/other_images/iphone-iphone-3g-comparison.jpg Τι κρίμα που δεν είχε και sms...
lsk1977 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εμενα το δικο μου iphone 3g, ειχε sms κανονικοτατα απο το 2008 που το αγορασα. Κρινοντας απο αυτη την ανακριβια, εισαι σιγουρος οτι τα υπολοιπα που λες παρακατω ισχυουν? Βλέπω ότι στο googlaρισμα είστε No1. Για δείτε αν το 2007 που κυκλοφόρησε το iphone (όχι το 3g ) είχε sms. Ακόμα και σήμερα αναφορά δεν έχει το iOS (χωρίς JB μιλάμε) . Μπορεί κάλλιστα να χάνει μερίδιο αλλά να αυξάνει τις πωλήσεις αλλά και τα κέρδη της. Το μερίδιο δε λέει απολύτως τίποτα. Τώρα, για το άλλο το πους λες ότι το 2012 είναι το τέλος της Apple, ε εντάξει, καταλαβαίνεις... Στο μόνο που συμφωνώ είναι στο "όπως έστρωσε θα κοιμηθεί", και απ'ότι βλέπω κοιμάται υπέροχα μέχρι στιγμής. "Cisco has agreed to license the iOS trademark to Apple for use as the name of Apple's operating system for iPhone, iPod touch and iPad," said Cisco spokeswoman Kristin Carvell. "The license is for use of the trademark only and not for any technology." "...Cisco IOS wasn't the only trademark Apple licensed Monday. It is also bought the name FaceTime -- used for Apple's new video chat application -- from a social networking security software company. FaceTime, the security company, will change its name over the next few months, completely transferring the name to Apple." http://www.pcworld.com/article/198203/with_ios_apple_gets_the_ok_to_borrow_a_cisco_name.html Δεν είναι γρεεκλιση, λέμε! Σε αναμμένα κάρβουνα κοιμάται. Αν είναι αναστενάρης ο Steve Jobs καλά θα κοιμάται Αφού δεν έχει κανέναν να φοβηθεί γιατί κάνει μηνύσεις ? Όσο για το iOS έκανα πλακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα