Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω 2.1 εχω και ειναι σιγουρα πολυ πιο γρηγορο απο το hsdpa που εχουμε (ειδικα αν αναλογιστεις οτι γλιτωνεις χρονο απο το upload/download)

επισης δεν εχουν ολοι μεγαλα πακετα data για να σπαταλουν τα "πολυτιμα" MB τους για να μεταφερουν ενα αρχειο σε καποιον που βρισκεται ακριβως διπλα τους

να το κανουμε για καποιον που ειναι μακρια οκ, αλλα για καποιον που ειναι ακριβως διπλα μας μου φαινεται ποντιακο

και ειμαι 100% βεβαιος οτι πολλοι κατοχοι iphone θα εκαναν το ιδιο αν ειχαν και αυτοι την επιλογη

υπαρχουν βεβαια και αυτοι που εχουν 1.5+ GB στο συμβολαιο τους και ακουν ακομα και ραδιοφωνο απο 3g (ενω υπαρχει wifi σπιτι τους), αλλα η πλειοψηφια δεν ειναι ετσι

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Apple συνηθίζει να μας αλλάζει τις συνήθειες....γιαυτό και όλοι "τσινάνε" λέγοντας δεν είναι καλό το ένα δεν είναι καλό το άλλο, αλλά μόλις ο ανταγωνισμός ακολουθήσει την γραμμή της Apple αμέσως σπεύδουν να το αποκτήσουν. Δυστηχώς όμως οι άλλες εταιρίες για να ανταγωνιστούν την Apple φορτόνουν τις συσκευές τους με πολλά πράγματα καλύτερων επιδόσεων υστερώντας όμως σε ποιότητα...όταν όμως το καταλάβουν τότε είναι αργά γιατί τα σκάσανε τα "μπικικίνια".

Φίλε μου σοβαρευτου,ακόμη λίγο θα μας πείτε ότι η apple ανακάλυψε το τροχό και τη φωτιά! :mad:

Υστερούν σε ποιότητα τα smartphone htc/samsung και λαπτοπ,όπως τα Alienware, hp elitebook,lenovo thinkpad,Dell xps,toshiba portege,qosmiox500

(μην ακούσω σχόλια από αυτούς που δε το έχουν)

και άλλα πολλά που δεν ανάφερα???????

Δημοσ.

καλα οκ αγορινα...εγω δεν τα εχω αντιληφθει καλα... εγω ειχα iphone την περιοδο που αν σου ελεγε εσενα καποιος τη λεξη "iphone" θα εξυνες το κεφαλακι σου και θα ελεγες "αγκου; τι ειναι αυτο;" και το ειχα 3-4 χρονια το 1ο και ειχα και το 3g και εχω αλλαξει 4 android συσκευες. νομιζω, νομιιιιιζω λεω οτι εγω τα αντιλαμβανομαι μια χαρα τα πραγματα κι εσυ εισαι το θυμα που σε τραβανε απο τη μυτη και αγοραζεις οτι δειχνει πιο ωραιο με το armani παντελονακι σου και το burberry φουλαρι σου...

και επειδη δε σε βλεπω και πολυ οξυδερκη ουτε ενημερωμενο οφειλω να σου εξηγησω οτι οι πωλησεις android κινητων ανεβαινουν γιατι υπαρχει τεραστια γκαμα συσκευων, δεν κανουν ολες 600 και 700€, αυτη η γκαμα περιλαμβανει συσκευες που ξεκωλιαζουν οποιοδηποτε iphone σε ολους τους τομεις απο benchmarks, καθημερινη χρηση, χωρητικοτητα, δικτυωση, ενημερωση OS, μεγεθος, οθονη και φωτογραφικες δυνατοτητες, και επιπλεον οι κατασκευαστες του android εχουν το μυαλο να μην μπετωνουν απο παντου το λογισμικο τους μην τους φαει καποιος 5 γραμμες κωδικα και διαρρευσουν οι πολυτιμοτατες ιδεες τους...σου ξαναλεω...ανεμενε νεα εποχη IBM να γουσταρεις ;)

και για να κλεισω με εκπαιδευτικο υλικο παλι:

http://www.youtube.com/watch?v=_BXWqkOexiU

Έχεις ποστάρει εκατό φορές το συγκεκριμένο βίντεο σαν κάποιου είδους επιστημονική απόδειξη ότι το Galaxy S2 είναι καλύτερο από το iphone (κινητό ενός χρόνου+) επειδή είναι κατά μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορο στο browsing. Και όλα αυτά με διπύρηνο επεξεργαστή και τη διπλάσια ram από το iphone 4. Για να καταλάβεις και πόσο αξία έχει το συγκεκριμένο συγκριτικό αναλογίσου ότι ο τύπος πέταξε την τεχνολογική ηλιθιότητα του αιώνα: "Το Galaxy S2 έχει... 4gb ram." Θεός.

Επίσης φροντίζεις να υπενθυμίζεις ανά δυο ποστ ότι έχεις εδώ και 3 χρόνια το πρώτο iphone και αυτό υποθέτω σε κάνει τον αδιαμφισβήτητο και αμερόληπτο κριτή όοοολης της φιλοσοφίας της Apple και μάλιστα κόβεις και το κεφάλι σου για την επικείμενη καταστροφή της. Το άλλο με το UNIX που πέταξες ασχολίαστο εντελώς. (Δεν έχεις την πάσα ιδέα από προγραμματισμό και αυτό είναι σίγουρο.)

Όλα αυτά τα ποστ και ακόμα δεν έχω διαβάσει πουθενά σε τι ακριβώς σοβαρό υπερτερεί το GS2 εκτός από το μέγεθος οθόνης και την χαμηλότερη τιμή. Λες ότι η Apple προσθέτει λίγα ψίχουλα με κάθε νέα κυκλοφορία iphone, Ναι, καρα-συμφωνώ και επ'αυξάνω. Μπορείς να μου πεις τώρα λοιπόν τις τρομακτικές διαφορές μεταξύ GS1 και GS2 έτσι για να δώσεις και λίγο βάρος στα λεγόμενα σου? Ποιες είναι αυτές οι Θεόρατες τεχνολογικές εξελίξεις που παρουσίασε η Samsung με το GS2 που έχουν ταρακουνήσει όλη την tech κοινότητα????????????

Τουλάχιστον αναγνωρίζεις ότι το πρώτο iphone άλλαξε τα δεδομένα των κινητών σήμερα. Αλλά αυτή η επανάσταση έχει πεθάνει πια μαζί του. Τι φωνασκείς λοιπόν για τη Samsung? Τι ακριβώς έφερε στην αγορά των κινητών που άλλαξε και το παραμικρό από την εποχή του πρώτου iphone???

Απ'ολα τα παραπάνω "ξεκωλιάσματα" που είπες υπάρχει μια δεύτερη οπτική μεριά και αντιπαράθεση. Η τρομερή ακυρώτητα που είπες όμως για την ενημέρωση του OS ξεχωρίζει με φανταχτερά πυροτεχνήματα. Αναλογίζεσαι τι μας λες τώρα? Μετά από αυτό να σε πάρουμε στα σοβαρά τελικά ή όχι? Το 3gs θα πάρει επίσημα την τελευταία αναβάθμιση του ios αυτό το Σεπτέμβρη (και το ipad 1 επίσης). Κινητό που θα μετράει 2.5 χρόνια ζωής περίπου μέχρι τότε.

Πες μου πόσα κινητά android από τα δεκάδες που κυκλοφορούσαν το 2009 θα πάρουν φέτος honeycomb.

Πες μου πόσα από αυτά πήραν τουλάχιστον gingerbread???

Πες μου ότι το Galaxy tab 1 θα πάρει επίσης honeycomb. (Την τρομερά υπερεξελιγμένη πλατφόρμα για tabs που εδώ και ένα χρόνο ακούμε και ακόμα δεν είδαμε που θα πρωτοπορήσει ακριβώς.)

Τέλος, πες μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κι εσύ ότι πήρες android γιατί το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και μη το κουράζεις. Εαν ήσουν ο απλώς συνηδητοποιημένος καταναλωτής "value for money" δεν θα πήδαγες μέχρι το ταβάνι μόλις διάβαζες σχόλια του τύπου "η Apple (γενικά) είναι καλύτερη από....... κλπ κλπ". Θα εστίαζες μόνο στο κινητό σου. Εδώ ακόμα και οι πωλήσεις της δείχνουν να σε εξοργίζουν... (Έλεος)

Καλοί μαλάκες και οι apple fans αλλά και τους μαλάκες των android αν τους ρωτήσεις τι παραπάνω έχουν τελικά, σου λένε ότι στέλνουν φωτό με bluetooth και έχουν 12 MP κάμερα (τόσο ξέρουν από ποιότητα φωτογραφίας που τη μετράνε με το κιλό)...

Δημοσ.

Το android έχει και widgets. :rolleyes: ...Εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. Δε με ενοχλεί κάποιος να θεωρεί ότι το iPhone είναι μαλακία του αιώνα, το μόνο που με ενοχλεί είναι να χαρακτηρίζονται άνθρωποι ως πρόβατα, πιόνια, ηλίθιοι κλπ μόνο και μόνο επειδή τους αρέσουν τα προιόντα της Apple.

Δημοσ.

Τουλάχιστον αναγνωρίζεις ότι το πρώτο iphone άλλαξε τα δεδομένα των κινητών σήμερα. Αλλά αυτή η επανάσταση έχει πεθάνει πια μαζί του. Τι φωνασκείς λοιπόν για τη Samsung? Τι ακριβώς έφερε στην αγορά των κινητών που άλλαξε και το παραμικρό από την εποχή του πρώτου iphone???

Θες να πεις ότι η τεχνολογία κ ανάπτυξη της στα κινητά,θα είχε μείνει πίσω,αν δεν έβγαινε το iphone?

Ακόμη λίγο θα μας πείτε ότι δε θα υπήρχαν κομπιούτερ και κινητα χωρίς την συμβολή της πρωτοπόρας apple!

Όταν βγάλει την πρώτη της 3d οθόνη,θα πατεντάρετε και την 3d τεχνολογία,σαν δική σας ανακάλυψη?

Δημοσ.

Και να τονισω οτι 'προβατα' οπως αποκαλούνται οι χρήστες iPhone ειναι και πολλοί android χρήστες. Ενας φίλος μου εχει το galaxy s το πρώτο, νομίζει οτι εχει λειτουργικό windows μέσα και το χει ακόμα στην έκδοση που το πήρε,ούτε update ούτε τπτ. Μην μιλησω για τις πολλές φίλες μου με xperia mini που οταν κοιταω το κινητό τους ούτε εχουν συνδεθει μια φορά στο μαρκετ και οτι widget ή εφαρμογή είχε την εχουν αφήσει και δεν έχουν παραμετροποιησει το κινητό τους στο ελάχιστο. Δυστυχώς ασχετοι με την τεχνολογία θα βρεις παντού στην Ελλάδα, άτομα που δεν μπορούν να κάνουν install ενα πρόγραμμα στον υπολογιστή. Άλλος φίλος έστελνε 100 φωτογραφίες κομμενες σε 5 emails και όταν προσπαθησα να του βάλω dropbox μου λέγεται ασε με μην με μπερδευεις με περίεργα πράγματα.

Ο τεχνολογικος αναλφαβητισμος δυστυχώς στην Ελλάδα επικρατει και αγοράζει ο άλλος κινητό για μοστρα ή γιατι είχε λεφτά στην αναβάθμιση. Μην τσακωνομαστε άδικα.

android.png

Δημοσ.

Θες να πεις ότι η τεχνολογία κ ανάπτυξη της στα κινητά,θα είχε μείνει πίσω,αν δεν έβγαινε το iphone?

Ακόμη λίγο θα μας πείτε ότι δε θα υπήρχαν κομπιούτερ και κινητα χωρίς την συμβολή της πρωτοπόρας apple!

Όταν βγάλει την πρώτη της 3d οθόνη,θα πατεντάρετε και την 3d τεχνολογία,σαν δική σας ανακάλυψη?

Φίλε εγώ δεν είμαι ο Νοστράδαμος να σου πω αν θα είχε μείνει πίσω η ανάπτυξη στα κινητά. Εγώ σου μιλάω απλά με γεγονότα, τις προφητείες τις αφήνω σε εσένα.

Ρε ποιοι? "Εμείς" θα πατεντάρουμε??? Εσύ προσωπικά μήπως είσαι αυτός που πατένταρε την amoled??? Μετά μιλάτε για πρόβατα, οπαδισμούς και για fanboys τρομάρα σας...

Δημοσ.

ισχυει αλλα ποσοι ειναι στη μια μερια και ποσοι ειναι στην αλλη;...

Μάλλον στο Android γιατί πλέον με τόσες συσκευές και σε όλο το φάσμα τιμών υπάρχουν και αρκετοί που αγοράζουν μια συσκευή SE ή Samsung όπως έκαναν πάντα χωρίς να θέλουν απαραίτητα να πάρουν smartphone οπότε την χρησιμοποιούν ως και τις παλιές τους. Δηλαδή ως dumbphones.

Δεν θα βγάλετε άκρη σε αυτό το ζήτημα που συζητάτε...Όλα έχουν συν και πλην και ευτυχώς για μας υπάρχουν επιλογές να διαλέξουμε για να μην μας πιάνει κότσους ο κάθε κατασκευαστής...

Δημοσ.

Μια ενημέρωση για κάτι τύπους, που θεωρείτε ότι η apple είναι μια εταιρία που φτιάχνει μόνο μπιχλιμπίδια για φαν boys, σαν εσένα...

Το ποντίκι που πιθανόν κρατάς τώρα στο χεράκι σου... Πρώτη η apple το καθιέρωσε δίπλα στο πληκτρολόγιο (λινκ) ... Αλλά μάλλον φαντάζομαι προτιμάς να γράφεις εντολές αντί για να σκρολαρεις...

Δημοσ.

Μάλλον στο Android γιατί πλέον με τόσες συσκευές και σε όλο το φάσμα τιμών υπάρχουν και αρκετοί που αγοράζουν μια συσκευή SE ή Samsung όπως έκαναν πάντα χωρίς να θέλουν απαραίτητα να πάρουν smartphone οπότε την χρησιμοποιούν ως και τις παλιές τους. Δηλαδή ως dumbphones.

Δεν θα βγάλετε άκρη σε αυτό το ζήτημα που συζητάτε...Όλα έχουν συν και πλην και ευτυχώς για μας υπάρχουν επιλογές να διαλέξουμε για να μην μας πιάνει κότσους ο κάθε κατασκευαστής...

νομιζω οτι αμα συμπεριλαβεις ολους αυτους που ζουν στην αμερικη και ανηκουν σε αυτη την κατηγορια θα ανακαλυψεις οτι οι κατοχοι apple υπερεχουν σε αυτο τον τομεα :P

Δημοσ.

Το ενδιαφέρον του thread τελικά δεν είναι η ίδια η είδηση αλλά ο τρόπος που υποστηρίζουν το αι-φον οι χρήστες του....

--Υπάρχει μια μερίδα που λέει με βολεύει για αυτο και για αυτό... οκ δεκτο

--Υπάρχει μια μερίδα που ...χέστηκε για τα features και το έχει επειδή έχει design και είναι ...εργαλείο επίδειξης πλούτου και γκλαμουροκατάστασης(τι τρέλλα κ αυτή... με 600 ευρώ δηλαδή αλλάζεις κατηγορία? από φτωχός σε γκλαμουροπλούσιος????? χαχαχα)... παρ' όλα αυτά, δεκτό και αυτό

---και υπάρχει και η κατηγορία με "τεχνολογικά επιχειρήματα" που πραγματικά σε τρελλάνει!

ότι έλλειψη έχει (ή είχε) το αι-φον το θεωρούν πως αφού δεν το χει έτσι είναι το σωστό!!!

κουνήστε το κεφάλι σας!!!!!!!!!!!!!!!

-δεν έχει ή δεν είχε φλας στην κάμερα --> τι να το κάνει? δεν είναι βασικό, σαν τηλέφωνο είναι τέλειο

-μα δεν πιάνει καλό σήμα --> ε βέβαια βλάκα αφου το κρατάς με λάθος χέρι!!!

-δεν έχει ή δεν είχε bluetooth της προκοπής --> τι να το κάνει? δεν είναι βασικό, πάρε 3G, data plan & dropbox account !!! τι λέτε μωρέ?????

-δεν είχε video call --> τι να το κάνει? δεν είναι βασικό.... ποιος το χρησιμοποιεί....

-έβαλε video call (που δεν είναι και κανονικό δηλαδή)--> η apple εφεύρε το video call!!!! επανάσταση

εν κατακλείδι.... κανένας δεν κάνει κουμάντο στην τσέπη κανενός....

χρειάζεσαι πράγματι αι-φον? πάρτο

νομίζεις πως θα είσαι κάποιος και θα αλλάξει το κοινωνικό σου status με ένα αι-φον?? κάνεις λάθος να το ξέρεις... δεν αλλάζεις καθόλου κοινωνικό status αλλά αν αυτό σε κάνει έστω και ηλίθια χαρούμενο.... οκ πάρτο πάλι

μόνο μην προσπαθείς να με πείσεις πως κάθε παπαριά-έλλειψη είναι το σωστό..........

Δημοσ.

Μια ενημέρωση για κάτι τύπους, που θεωρείτε ότι η apple είναι μια εταιρία που φτιάχνει μόνο μπιχλιμπίδια για φαν boys, σαν εσένα...

Το ποντίκι που πιθανόν κρατάς τώρα στο χεράκι σου... Πρώτη η apple το καθιέρωσε δίπλα στο πληκτρολόγιο (λινκ) ... Αλλά μάλλον φαντάζομαι προτιμάς να γράφεις εντολές αντί για να σκρολαρεις...

ωραια ας τρεχουμε να αγοραζουμε ολοι ποντικια μονο απο την apple λοιπον! 50 € το πιο φτηνο...τρομερο το επιχειρημα σου

αλλος εξυπνος απο δω

Δημοσ.

το ποντίκι το ανακάλυψε η xerox... αλλά δεν είχαν μυαλό τα μεγάλα της κεφάλια και πήγε χαμένο

ο jobs το πήρε έτοιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...