Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το bluetooth file transfer

θυμαμαι τοτε παλια στο τεξας...εχμ..το 2002 ηθελα να πω,

που οταν βρισκομασταν με κανενα φιλο εστελνε ο ενας στον αλλον κατι τσοντες με bluetooth.

Και ο ποιο μαγκας της παρεας που ειχε γρηγορο ιντερνετ σπιτι του!!.. μας προμηθευε με κανενα τραγουδακι. Φυσικα μαγικη τεχνολογια το bluetooth ουτε καλωδια ουτε τιποτα.

Τωρα εχουμε 2011 ολοι εχουμε σπιτι μας ιντερνετ, και εσυ μου μιλας ακομα για bluetooth? δηλαδη ελεος ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?

Θα μου στειλεις αρχειο που το εχεις βρει απο το ιντερνετ? Και εγω δηλαδη γιατι να μη παω να το παρω απο το ιντερνετ και πρεπει να μου το στειλεις εσυ με bluetooth?

Δε ξερω ρε συ, μηπως ειμαι μαλακας και τα σκεφτομαι αναποδα? Αλλα το bluetooth για μεταφορα αρχειων μου κανει καπως νεατερνταλ..

Και σκεψου οτι ολα τα κινητα πλεον εχουν wifi, που ανετα μπορεις να μεταφερεις απο το ενα στο αλλο μεσω wifi..

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν θελήσετε να ανταλλάξετε κάποιoν ήχο ή εικόνα, δεν θα ήταν πιο εύκολο αν υπήρχε bt?

Με τα σημερινά δεδομένα, είναι πιο εύκολο να του στείλεις ενα dropbox link με email.

Δημοσ.

Με το iOS 5 έχουμε και (επισήμως) ασύρματο sync, επιτέλους! :rolleyes:

αυτος εχει αλλο νοητο καλωδιο απο το οποιο τον σερνει ο κος jobs και του φιλαει και τις πατουσες :P

θυμαμαι τοτε παλια στο τεξας...εχμ..το 2002 ηθελα να πω,

που οταν βρισκομασταν με κανενα φιλο εστελνε ο ενας στον αλλον κατι τσοντες με bluetooth.

Και ο ποιο μαγκας της παρεας που ειχε γρηγορο ιντερνετ σπιτι του!!.. μας προμηθευε με κανενα τραγουδακι. Φυσικα μαγικη τεχνολογια το bluetooth ουτε καλωδια ουτε τιποτα.

Τωρα εχουμε 2011 ολοι εχουμε σπιτι μας ιντερνετ, και εσυ μου μιλας ακομα για bluetooth? δηλαδη ελεος ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?

Θα μου στειλεις αρχειο που το εχεις βρει απο το ιντερνετ? Και εγω δηλαδη γιατι να μη παω να το παρω απο το ιντερνετ και πρεπει να μου το στειλεις εσυ με bluetooth?

Δε ξερω ρε συ, μηπως ειμαι μαλακας και τα σκεφτομαι αναποδα? Αλλα το bluetooth για μεταφορα αρχειων μου κανει καπως νεατερνταλ..

Και σκεψου οτι ολα τα κινητα πλεον εχουν wifi, που ανετα μπορεις να μεταφερεις απο το ενα στο αλλο μεσω wifi..

δηλαδη ολοι οι αλλοι κατασκευαστες που το υποστηριζουν ειναι οι μαλακες κι η apple η εξυπην; και αντε παει στο διαολο τωρα εχεις και τις αλλες επιλογεςς που λες, οταν ειχε βγει το 1ο iphone γιατι επιμονως δεν το βαζανε οι καραγκιοζηδες; και στην τελικη η apple θα μου πει αν χρειαζομαι κατι η οχι; ετσι γουσταρω και θελω bluetooth. και επειδη λες και για wifi εγω να σου πω οτι adhoc συνδεση κινητο με κινητο μεσω wifi το galaxy s 2 υποστηριζει...το iphone το υποστηριζει;;;;; οχι!

Δημοσ.

Με τα σημερινά δεδομένα, είναι πιο εύκολο να του στείλεις ενα dropbox link με email.

Πλάκα κάνεις;

Πόση ώρα θα χρειαστεί να γίνει αυτό που λες (αν υπάρχει και wi-fi εκείνη τη στιγμή) και πόσο πιο γρήγορο και απλο με το bt?

Για να μην αναφέρω και την περίπτωση το άλλο ταπεινό κινητό να μην έχει καν wi-fi.

Δηλαδή έλεος..

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις;

Πόση ώρα θα χρειαστεί να γίνει αυτό που λες (αν υπάρχει και wi-fi εκείνη τη στιγμή) και πόσο πιο γρήγορο και απλο με το bt?

Για να μην αναφέρω και την περίπτωση το άλλο ταπεινό κινητό να μην έχει καν wi-fi.

Δηλαδή έλεος..

Όχι, δεν κάνω πλάκα και δε χρειάζεται πολύ χρόνο. Προφανώς προϋποθέτει τη σύνδεση data και μάλιστα 3G για γρήγορη μεταφορά, κάτι που συναντάμε, πλέον, στα περισσότερα smartphones. Τα ταπεινά κινητά τείνουν να εξαφανιστούν. Φυσικά, και γω θα προτιμούσα να μπορεί να γίνει μια αποστολή αρχείου χωρίς σύνδεση στο δίκτυο, απλά όχι με bt αλλά με nfc ή wifi.

Δημοσ.

Οποιος εχει iphone θα μπορουσε να ειχε αγορασει το δικο σου κινητο, αφου το δικο σου ειναι κατα πολυ φτηνοτερο.

Το γεγονος ομως οτι δε το προτιμησε ακομα και αν ειναι φθηνοτερο σημαινει πολλα.

Αυτος που αγοραζει iphone το κανει ποιο πολυ για μοστρα...Ξερω αρκετα ατομα που εχουν iphone και το μονο που κανουν ειναι να μπαινουν στο fb..και υπαρχουν περιπτωσεις που ρωτας μια πιτσιρικα,γιατι πηρες iphone;;Και σου απανταει,γιατι ιδιο εχει και ο Σακης Ρουβας.. π.χ

Δημοσ.

Αυτος που αγοραζει iphone το κανει ποιο πολυ για μοστρα...Ξερω αρκετα ατομα που εχουν iphone και το μονο που κανουν ειναι να μπαινουν στο fb..και υπαρχουν περιπτωσεις που ρωτας μια πιτσιρικα,γιατι πηρες iphone;;Και σου απανταει,γιατι ιδιο εχει και ο Σακης Ρουβας.. π.χ

Αυτη η " μόστρα" είναι πατενταρισμένη από την Apple....δυστυχώς ή ευτυχώς...

Δημοσ.

δεν βαρεθήκατε να βρίζεστε; Ο καθένας ας αγοράσει ότι θέλει ρε παιδιά...λογαριασμό στην τσέπη τους θα κάνουμε;

Και στο θέμα της πατέντας (εκτός και αν αναφέρονται σε τεχνικά ζητήματα που δεν γνωρίζω) η γνώμη μου είναι ότι έχει εντελώς άδικο η Απλ,

εξωτερικά κάθε ταμπλετ μοιάζει με το Ipad και είναι λογικό και δεν γίνεται αλλιώς και στο UI έχει το Honeycomb οπότε αν θεωρεί ότι είναι αντιγραφή του Ios θα πρέπει να μηνύσει την Google.

Δημοσ.

Όχι, δεν κάνω πλάκα και δε χρειάζεται πολύ χρόνο. Προφανώς προϋποθέτει τη σύνδεση data και μάλιστα 3G για γρήγορη μεταφορά, κάτι που συναντάμε, πλέον, στα περισσότερα smartphones. Τα ταπεινά κινητά τείνουν να εξαφανιστούν. Φυσικά, και γω θα προτιμούσα να μπορεί να γίνει μια αποστολή αρχείου χωρίς σύνδεση στο δίκτυο, απλά όχι με bt αλλά με nfc ή wifi.

με τα υπαρχοντα δεδομενα ομως το bluetooth ειναι πολυ γρηγοροτερο

κι εγω εχω 3g και dropbox και mail , ομως οταν καποιος ειναι διπλα μου συνεχιζω να προτιμω το bluetooth γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορη λυση (δε νομιζω οτι θελει αναλυση το γιατι.. και μονο τα βηματα που απαιτουνται , περα απο το δικο μου upload και το download απο το internet του αλλου που βρισκεται ακριβως διπλα μου :rolleyes: , ειναι περισσοτερα)

επισης δε με χαλασε που συνεργαστηκε αψογα με τη παλια μου συσκευη και πηρα απροβληματιστα αρχεια που ηθελα απο αυτη, ή λιγο πολυ οποια παλιοτερη συσκευη μπορει να εχει ο οποιοσδηποτε που δεν εχει παει ακομα να παρει πανακριβο smartphone

ισως καποτε θα ειναι αχρηστο, αυτη τη στιγμη ομως παραμενει η καλυτερη επιλογη και κακως δεν υπαρχει σε μια απο τις πιο ακριβες συσκευες της αγορας, ολα τα υπολοιπα που λεγονται δε ξερω για ποιο λογο λεγονται

ισως για να χρυσωσετε το χαπι..? δε ξερω..

καλο ομως ειναι να παραδεχεστε οτι προκειται για ελλειψη και να λετε οτι το αγαπατε παρα τα μειονεκτηματα του , αλλα να παραδεχεστε οτι προκειται για μεινονεκτημα

Δημοσ.

δεν βαρεθήκατε να βρίζεστε; Ο καθένας ας αγοράσει ότι θέλει ρε παιδιά...λογαριασμό στην τσέπη τους θα κάνουμε;

Δεν βριζομαστε.τωρα μπηκα στο θεμα και σηγκεκριμενα εχω ενα νοκια απο τα πρωτα που βγηκαν..απλα ολοι κανουν λες και εινα μετοχοι του iphone-samsung..ο καθε ενας κανει οτι θελει τα λεφτα του απλα εγω προσπαθω να πω ποιο ειναι το σωστο απο τη μερια μου...

Δημοσ.

Και στο θέμα της πατέντας (εκτός και αν αναφέρονται σε τεχνικά ζητήματα που δεν γνωρίζω) η γνώμη μου είναι ότι έχει εντελώς άδικο η Απλ,

εξωτερικά κάθε ταμπλετ μοιάζει με το Ipad και είναι λογικό και δεν γίνεται αλλιώς και στο UI έχει το Honeycomb οπότε αν θεωρεί ότι είναι αντιγραφή του Ios θα πρέπει να μηνύσει την Google.

Το android δεν είναι πατενταρισμένο.Ο καθένας μπορεί να το κάνει να μοιάζει ακόμα και με WP 7,χωρίς να φταίει η google.

ΥΓ:Ξέχασα.... αν στη θέση της apple ήταν η Microsoft , θα είχε δίκιο η Microsoft γιατί την Microsoft την αγαπάμε....

Δημοσ.

με τα υπαρχοντα δεδομενα ομως το bluetooth ειναι πολυ γρηγοροτερο

Όντως, το bluetooth 3 είναι πιο γρήγορο. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, πόσο πιάνει στην πράξη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...