Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υ.Γ.Να μην ξεχνάμε μόνο,ότι έρχεται το tegra 3!

ρε ξεκολλατε τα tegra δεν κανουν τιποτα απο μονα τους. αμαν. ποτε θα το καταλαβετε οτι δεν ειναι το hardware που μετραει.

πιασε το ipad 2 και πες μου μετα.

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ακομα και σαν κωδικα να το παρεις το να μου λες οτι ενα mac ειναι καλυτερο απο ενα unix based ειναι κατι που θα προκαλεσει πολλα γελια αμα το πεις μπροστα σε προγραμματιστες.

Τώρα άμα σου πω ότι τόσο το MacOS όσο και το iOS είναι BSD-based, δηλαδή καθαρά UNIX λειτουργικά, θα σε απογοητεύσω;

:X

Δημοσ.

ρε ξεκολλατε τα tegra δεν κανουν τιποτα απο μονα τους. αμαν. ποτε θα το καταλαβετε οτι δεν ειναι το hardware που μετραει.

πιασε το ipad 2 και πες μου μετα.

Δε θα είναι μόνα τους, μια χαρά παρέα με τα Android θα κάνουν! :-D

Πάντως αν γίνει το πάντρεμα tegra 3+samsung+android,θα το κτυπούσα πολύ ευχαρίστως(για smartphone μιλώ)!

Δημοσ.

Αντιθετα η Apple ειχε σαν προτεραιοτητα ... και το user experience

Αμάν πια αυτό το user experience.... εδώ ο θείος job μας λέει πως δεν κάνει να κρατάμε το κινητό με το αριστερο ... (γιατι δεν πιάνει)...

Οχι δεν εβαλε μεγαλυτερη οθονη, γιατι θα μεγαλωνε τις διαστασεις.

Αυτή τον βόλεψε, αυτή έβαλε.... όχι πως είναι και ο θεός και αφού έβαλε αυτή... άρα αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος για smartphone... άλλοι θα θέλαν μεγαλύτερη και άλλοι μικρότερη....

Οχι δεν εβαλε flash player γιατι θα μικρυνει την αυτονομια και το user experience.

Να έβαζε και εν' γνώση σου να το χρησιμοποιούσες αν ήθελες....

Επίσης άντε πάλι το user experience... δηλαδή αν δεν έχει flash έχει καλύτερη εμπειρία χρήσης???

Οχι δεν εβαλε 15Mpixel καμερα γιατι θα μεγαλωσει το κοστος παραγωγης χωρις κανεναν λογο.

Το κόστος είναι ήδη μεγάλο.... όχι της παραγωγής, της πώλησης... σ΄αυτή την τιμή 25Mpixel έπρεπε....

Η Apple εχει μετρο, ξερει τι ειναι αυτο που πραγματικα μετραει στον τελικο καταναλωτη και δε σου πουλαει φουμαρα benchmarks και ανουσια speqs

Φυσικά... μετράει να μην έχει σήμα το τηλέφωνο.... να μην μπορείς να στείλεις με "μπλε δόντι" ένα τραγουδάκι στο φίλο σου, να χρειάζεται φακιρικά για να στείλεις σωστά Ελληνικά σε μήνυμα χωρίς διπλή χρέωση, να χρειάζεσαι wifi και iphone και στις 2 πλευρές για να κάνεις βιντεοκλήση...

Παρόλα αυτά γούστα είναι αυτά, και αφού καθιερώθηκε σαν σύμβολο γλαμουριάς... όποιος είναι φίλος (της γκλαμουριάς) ας πάρει ένα iphone να νοιώσει καλύτερα... δεν κατηγορώ κανέναν... εγώ θα κάτσω με το παλιο μου nokia

Δημοσ.

Θες να κάνεις την μοστρα σου?

Θές να νοιώσεις ανωτερος απο τους φιλους σου?

Θές να σε προσέχουν οι γυναικες?

Θες όλοι να λένε για σενα ?

Θες να γίνεις διάσημος? ... Θες ... Θες ...Θες

τοτε τι κάθεσε ?

Ελα τωρα και εσυ σε ενα καταστημα με το σημα της Apple και αγόρασε το Iphone που σου ταιριάζει..

Γιατι μόνο αυτο μπορεί...

------------------------------

Ναι ναι ναι

Θέλετε ναι θελετε όχι πιστεψτε το είναι το μόνο πράγμα που εχει καταφέρει η Apple ... (Πουλάει κινητά σε ανθρωπους που δεν είχαν ποτέ καμια σχεση με την τεχνολογια. Η Apple έχει κάνει γονείς και γονείς σε περιοδο δηθεν οικονομικης κρίσης να αγοράζουν στα παιδιά τους Iphone μονο και μονο για τους παραπανω λόγους).

Έχω φίλους που πρίν 2 με 3 χρόνια δεν ηξεραν τι θα πει,οχι κινητό αλλα δεν ήξεραν τι θα πει υπολογιστης και τωρα μαζευουν και μετραν τα eurocent μπας και πάρουν μια απο αυτες τις συσκευες... Ειναι καταντια πλέον...

Σε λιγο καιρο οι τράπεζες θα δίνουν και τα λεγομενα iphonοΔανεια ....

Δεν είμαι χρήστης Iphone ουτε χρήστης Samsung κινητων .. Δουλευω με ενα Huawei που είχα αγοράσει στα 110 Ευρω .. Και να πω κάτι? ειμαι άπειρα ευχαριστημένος απο την κινέζικη συσκευη. Για να παιζω παιχνίδια στο τρένο έχω PSP ..

Την παράθεση αυτην την κάνω για κάποιους που μιλάνε για το σε ποια ομάδα ανοικουν .. Λες και αν υποστιριξουν την ξApple θα κερδίσουν πόντους. Λες και είναι μέτοχοι στην εταιρία. Λες και τους επιασε ο πόνος αν η Apple κερδίσει μια δίκη ή οχι. Και στην τελική οποτε και να πωληθεί το εν λόγω Tab της Samsung εσεις(οι αριστοκράτες) Apple προιόντα δεν θα χρησιμοποιείτε ή προβληματίζεστε για το οτι η συσκευή σας κάνει αυτα που κάνουν οι value for money συσκευες(όπως είπε καποιος φίλος παραπάνω.)?

Αυτα είχα να πω....Καληνυχτα σας...

Δημοσ.

Μας έχει πρίξει τώρα τελευταία η Apple μου φαίνεται. Κοντεύει να αναπτύξει τις ίδιες μονοπολιακές τεχνικές με την Microsoft.

Αλλά τι να κάνουμε... Όταν για μια εταιρεία τεχνολογίας το μεγαλύτερο προτέρημα είναι το design καταλαβαίνεις πόσο φούσκα είναι.

Δε λέω το iphone είναι πολύ καλό κινητό και το iPad είναι πολύ καλό tab αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν τα λεφτά τους.

Οι "αναβαθμίσεις" που κάνει τόσο στο hardware όσο και στο software η apple στο 99% των περιπτώσεων είναι άνευ ουσίας,

ενώ από την άλλη πλευρά το Android ενω ξεκίνησε αρκετά άσχημα πλέον έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό λειτουργικό (μη ξεχνάμε ποια εταιρεία κρύβεται πίσω από το Android)

Το συμπέρασμα ?

Η apple έχει κάθε λόγο να φοβάται την εταιρεία την οποία ουσιαστικά οδηγεί τα android smartphones αλλά είναι καταδικασμένη να χασει γιατί:

1)Το μόνο που μπορεί να διεκδικήσει είναι το design (άνευ ουσίας)

2)Έστω οτι νικάει και πάει τη Samsung αρκετά πίσω μέχρι να κυκλοφορήσει νέα κινητά, τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει με τις Sony Ericson, LG, Motorolla κτλπ?

Τώρα άμα σου πω ότι τόσο το MacOS όσο και το iOS είναι BSD-based, δηλαδή καθαρά UNIX λειτουργικά, θα σε απογοητεύσω;

Μπορεί να είναι Unix πρόγραμμα αλλά κυκλοφορούν με 48.000 κλειδώματα για να τρέχουν μόνο σε Mac,

Αυτή είναι η λογική του Open Software ?

Και όπως και να' χει δεν υπάρχει σοβαρός προγραμματιστής που να χρησιμοποιεί Mac ενώ από την άλλη πόσοι χρησιμοποιούν Linux.

Και αν δούμε και λειτουργικά για servers και μικροσυσκευές εκεί είναι που αρχίζει το πανηγύρι...

Δημοσ.

Μπορεί να είναι Unix πρόγραμμα αλλά κυκλοφορούν με 48.000 κλειδώματα για να τρέχουν μόνο σε Mac,

Αυτή είναι η λογική του Open Software ?

Αυτή μπορεί να μην είναι η λογική της GNU GPL,αλλά μάλλον δεν έχεις διαβάσει την BSD Licence την οποία και χρησιμοποιεί η Apple:

>Copyright (c) <YEAR>, <OWNER>
All rights reserved.

Redistribution and use in source and binary forms, with or without modification, are permitted provided that the following conditions are met:

* Redistributions of source code must retain the above copyright notice, this list of conditions and the following disclaimer.
* Redistributions in binary form must reproduce the above copyright notice, this list of conditions and the following disclaimer in the documentation and/or other materials provided with the distribution.
* Neither the name of the <ORGANIZATION> nor the names of its contributors may be used to endorse or promote products derived from this software without specific prior written permission.

THIS SOFTWARE IS PROVIDED BY THE COPYRIGHT HOLDERS AND CONTRIBUTORS "AS IS" AND ANY EXPRESS OR IMPLIED WARRANTIES, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE ARE DISCLAIMED. IN NO EVENT SHALL THE COPYRIGHT OWNER OR CONTRIBUTORS BE LIABLE FOR ANY DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL, SPECIAL, EXEMPLARY, OR CONSEQUENTIAL DAMAGES (INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, PROCUREMENT OF SUBSTITUTE GOODS OR SERVICES; LOSS OF USE, DATA, OR PROFITS; OR BUSINESS INTERRUPTION) HOWEVER CAUSED AND ON ANY THEORY OF LIABILITY, WHETHER IN CONTRACT, STRICT LIABILITY, OR TORT (INCLUDING NEGLIGENCE OR OTHERWISE) ARISING IN ANY WAY OUT OF THE USE OF THIS SOFTWARE, EVEN IF ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGE. 

..που σημαίνει πως η apple μπορεί να τροποποιήσει τον κώδικα και να τον πουλήσει με όσους περιορισμούς θέλει.

Από την άλλη,παρόλο που δεν έχω αγοράσει ποτέ προϊόν της Apple και είμαι αντίθετος στις (ενίοτε κατάπτυστες) πρακτικές της συγκεκριμένης εταιρίας σε καμία περίπτωση δεν θα αποζητούσα τον αφανισμό της γιατί δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως:

1) Εαν δεν υπήρχε η Apple να τονώνει τον ανταγωνισμό στο software δεν θα είχαμε τα Windows που έχουμε σήμερα.

2) Εαν δεν υπήρχε η Αpple με τα "προχωρημένα σχέδιά της" δεν θα υπήρχαν ούτε τα Samsung Pad (αντεγραμμένα η όχι).Για την ακρίβεια δεν θα υπήρχε καν αυτό το νήμα είδησης.

3) και σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου,εαν δεν υπήρχε MacOSX η BSD community θα φυτοζωούσε.Καλώς η κακώς η Apple δίνει δουλειά σε πολλούς BSD developers (ειδικά του FreeBSD) των οποίων το software χρησιμοποιώ συνέχεια,και πιθανότατα και εσείς (FreeNAS κανείς; )

Δημοσ.

ποση σχεση εχει με το unix βρε εξυπνε το ios και ποση σχεση εχει το android;;;; που υπαρχει παραμετροποιησημοτητα που ειναι το βασικο χαρακτηρηστικο του Unix και που οχι; αυτο ειναι open source?να χρειαζεσαι jailbreak και να χανεις την εγγυηση για να μπορεις να στειλεις αρχεια με το bluetooth;

Εγώ είμαι το μέλος που το έγραψε αλλά ήταν καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους. Απέτυχες να το καταλάβεις όμως και το πήρες στα σοβαρά γιατί ίσως νομίζεις ότι αυτοί που έχουν iphone είναι οι ίδιοι που στήνωνται έξω από τα apple stores ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του.

Υπάρχουν και χρήστες που το έχουν αγοράσει συνηδητοποιημένα επειδή όπως λες και εσύ τους βολεύει καλύτερα και εξυπηρετεί τις ανάγκες τους.

α μπραβο φιλε μου τωρα μιλας σωστα. αν το παιρνεις επειδη το γουσταρεις προσωπικα εσυ τοτε 1000φορες παω πασο γουστο σου και καπελο σου. ομως απο ολες τις αποψεις και ολα τα κριτιρια που μπορει να λαβει καποιος σαν γενικα και αντικειμενικα τα προιοντα της apple ειναι υπερκοστολογημενα με μικροτερες δυνατοτητες και ειδικα για τα τηλεφωνα της η apple φτυαριζει τα ιδια σκατα και τα πεταει με ελααααααχιστες βελτιωσεις ξανα και ξανα στα μουτρα των καταναλωτων προσθετοντας κατι ελαχιστο για να μην ειναι ολοιδια με το προηγουμενο και παρουσιαζοντας τα διθυραμβικα για να τραβηξει την προσοχη και να την ακολουθησουν οι πιστοι. ας μην ξεχναμε οτι η apple εδρευει στην πιο καταναλωτικη χωρα. αν η samsung ηταν αμερικανικη θα ειχε εκμηδενισει την apple σε χρoνο dt..

παρολα αυτα επειδη το κινητο ειναι κατι που προσφερει εκτος απο εξυπηρετηση αναγκων και ευχαριστηση και η επιλογη του κατα μεγαλο μερος επαφιεται στο γουστο του αγοραστη καθε επιχειρημα του ειδους "μου αρεσει, με βολευει, προτιμω το design του" κλπ ειναι απολυτως αποδεκτο

Το πιο αστείο που διάβασα εδώ ήταν ότι την έχει πάρει η κάτω βόλτα την Apple με αυτά που κάνει. Εpic! :cry:

Πάντως, ειλικρινά δε βλέπω ομοιότητες στις δυο ταμπλέτες. Απλά ο πόλεμος της πατέντας μεταξύ των εταιρειών καλά κρατεί.

μπορει να σου φαινεται αστειο φιλαρακο μου επειδη κοιτας μονοφθαλμα και μονο προς τη μερια της apple. οταν οι πωλησεις android συσκευων ανεβαινουν 800% τον τελευταιο χρονο και συνεχιζει η ανοδος και οταν πλεον τα ανταγωνιστικα κινητα που βγαινουν ειναι μικρα θαυματα της τεχνολογιας ενω η apple μενει στα ιδια και στα ιδια με λιγη σαντιγι απο πανω χωρις να ριχνει τις τιμες ουτε cent και οταν τηρει κι αυτη την αλαζονικη σταση απεναντι σε εταιριες που της προμηθευουν την ουσια των συσκευων της τοτε θα δεις για ποτε η apple θα παθει οτι επαθε οταν βγηκαν οι IBM και τοτε να δω αν θα σου φαινεται αστειο αυτο που διαβασες εδω

Δημοσ.

και ειδικα για τα τηλεφωνα της η apple φτυαριζει τα ιδια σκατα και τα πεταει με ελααααααχιστες βελτιωσεις ξανα και ξανα στα μουτρα των καταναλωτων προσθετοντας κατι ελαχιστο για να μην ειναι ολοιδια με το προηγουμενο και παρουσιαζοντας τα διθυραμβικα για να τραβηξει την προσοχη και να την ακολουθησουν οι πιστοι.

Αδικιες της ζωης! H Apple δινει χαλια τεχνολογια στους πελατες της,

αλλα παρολαυτα πουλαει 500% παραπανω smartphones απο την samsung, που δινει πραγματικα "τεχνολογικα θαυματα" στον λαο της!

Μπορει βεβαια να μη τα εχεις αντιληφθει ολα με τον σωστο τροπο, αλλα δε βαριεσαι, ο καθενας οτι μπορει κανει.

οταν οι πωλησεις android συσκευων ανεβαινουν 800% τον τελευταιο χρονο και συνεχιζει η ανοδος και οταν πλεον τα ανταγωνιστικα κινητα που βγαινουν ειναι μικρα θαυματα της τεχνολογιας

Ανεβαινουν οι πωλησεις ανδροιδ κινητων, γιατι σε λιγο θα τα μοιραζουν δωρεαν μαζι με τα δρακουλινια και την οικονομικη συσκευασια του σκιπ!

Τετοιο κινητο καυχιεσαι οτι εχεις

Και οσο για τα θαυματα της τεχνολογιας, κοψε κατι :lol:

τοτε θα δεις για ποτε η apple θα παθει οτι επαθε οταν βγηκαν οι IBM και τοτε να δω αν θα σου φαινεται αστειο αυτο που διαβασες εδω

Ο steve jobs ηταν εκει οταν συναιβει αυτο.

Αλλα εσυ φυσικα θα ξερεις καλυτερα (δεν ειχες γεννηθει ακομα), να του στειλεις μαιλ να του πεις την γνωμη σου, μη παθει τα ιδια ο ανθρωπος

Δημοσ.

Αδικιες της ζωης! H Apple δινει χαλια τεχνολογια στους πελατες της,

αλλα παρολαυτα πουλαει 500% παραπανω smartphones απο την samsung, που δινει πραγματικα "τεχνολογικα θαυματα" στον λαο της!

Μπορει βεβαια να μη τα εχεις αντιληφθει ολα με τον σωστο τροπο, αλλα δε βαριεσαι, ο καθενας οτι μπορει κανει.

Ανεβαινουν οι πωλησεις ανδροιδ κινητων, γιατι σε λιγο θα τα μοιραζουν δωρεαν μαζι με τα δρακουλινια και την οικονομικη συσκευασια του σκιπ!

Τετοιο κινητο καυχιεσαι οτι εχεις

Και οσο για τα θαυματα της τεχνολογιας, κοψε κατι :lol:

Ο steve jobs ηταν εκει οταν συναιβει αυτο.

Αλλα εσυ φυσικα θα ξερεις καλυτερα (δεν ειχες γεννηθει ακομα), να του στειλεις μαιλ να του πεις την γνωμη σου, μη παθει τα ιδια ο ανθρωπος

καλα οκ αγορινα...εγω δεν τα εχω αντιληφθει καλα... εγω ειχα iphone την περιοδο που αν σου ελεγε εσενα καποιος τη λεξη "iphone" θα εξυνες το κεφαλακι σου και θα ελεγες "αγκου; τι ειναι αυτο;" και το ειχα 3-4 χρονια το 1ο και ειχα και το 3g και εχω αλλαξει 4 android συσκευες. νομιζω, νομιιιιιζω λεω οτι εγω τα αντιλαμβανομαι μια χαρα τα πραγματα κι εσυ εισαι το θυμα που σε τραβανε απο τη μυτη και αγοραζεις οτι δειχνει πιο ωραιο με το armani παντελονακι σου και το burberry φουλαρι σου...

και επειδη δε σε βλεπω και πολυ οξυδερκη ουτε ενημερωμενο οφειλω να σου εξηγησω οτι οι πωλησεις android κινητων ανεβαινουν γιατι υπαρχει τεραστια γκαμα συσκευων, δεν κανουν ολες 600 και 700€, αυτη η γκαμα περιλαμβανει συσκευες που ξεκωλιαζουν οποιοδηποτε iphone σε ολους τους τομεις απο benchmarks, καθημερινη χρηση, χωρητικοτητα, δικτυωση, ενημερωση OS, μεγεθος, οθονη και φωτογραφικες δυνατοτητες, και επιπλεον οι κατασκευαστες του android εχουν το μυαλο να μην μπετωνουν απο παντου το λογισμικο τους μην τους φαει καποιος 5 γραμμες κωδικα και διαρρευσουν οι πολυτιμοτατες ιδεες τους...σου ξαναλεω...ανεμενε νεα εποχη IBM να γουσταρεις ;)

και για να κλεισω με εκπαιδευτικο υλικο παλι:

http://www.youtube.com/watch?v=_BXWqkOexiU

Δημοσ.

Το οτι η Apple πλήρωνε κομπάρσους να στέκονται επι ώρες στην ουρά έξω από τα Apple stores για να πάρουν υποτίθετε ένα iphone ή ipad το ξέρω.

Το οτι πλήρώνει άτομα ανα τον κόσμο για να την υποστηρήζουν στα διάφορα forums δεν το περίμενα.

Είχα διαβάσει παλιά κάπου στο internet ένα ακέκδοτο, οτι η Apple θα βγάλει μέσα στο 2011 usb flash drive 64MB (megabyte) και θα κοστίζει 300€. Καλά αυτο είναι ανέκδοτο, αλλά αν ήταν πραγματικότητα είμαι σίγουρος οτι θα

βγαίνατε και θα μιλούσατε πάλι για ποιότητα και user experience.

Δημοσ.

Γιατι δε το εκανε αυτο η samsung πρωτη, αφου ηταν τοσο ευκολο?

Και να σου προτεινω και κατι? Αφου το εχεις τοσο ευκολο, να πας στην samsung να τους μεγενθυνεις μερικες συσκευες, να τα κονομισεις.

Οποιος εχει iphone θα μπορουσε να ειχε αγορασει το δικο σου κινητο, αφου το δικο σου ειναι κατα πολυ φτηνοτερο.

Το γεγονος ομως οτι δε το προτιμησε ακομα και αν ειναι φθηνοτερο σημαινει πολλα.

οτι θέλει να πουλήσει μούρη και να δείξει πόσα λεφτά έχει στην τσέπη του

Δημοσ.

Σήμερα διάβασα σε άλλο φόρουμ ότι ηapple στρέφεται για τις οθόνες του ipad3 σε άλλες εταιρίες, ανάμεσα σε αυτές και την samsung...

Τι γίνεται μου λέτε?

Πως το εξηγείτε?

Εάν βέβαια είναι αλήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...