D.Luffy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγώ θα έλεγα απλά ότι με αυτά που κάνει, προκαλεί την απέχθεια μεγάλης μερίδας του κόσμου. Προκαλεί την απέχθεια της μερίδας του κόσμου που ασχολείται με ποια απάτησε ο Brad Pitt την Angelina και τους θαυμαστές της Αννίτας Πάνια. Όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι μέτοχοι της Samsung τους απασχολούν τα προιόντα της.
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ω ναι! Οπως βλεπεις εχουμε κατακλειστει απο android συκευες, λογικο να ανησυχει η apple και να προσπαθει οπως μπορει να κοψει κατι απο το android. Oh no, εντελώς διαφορετικό το αντικείμενό τους, το μπερδεύεις και εσύ όπως και άλλοι.
Human Soul Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ειμαι κατοχος του 10.1 (λογικα του 10.1v) αλλα δεν εχει app για dial κλισεις,που μου φαινεται παρα πολυ υποπτο με το θεμα που ανοιξατε.Λετε αν ειναι οντως αντιπαταρα να μην ηθελαν να αντιγραψουν και το συστημα κλησεων (εχει contacts που συνδεονται στο gmail το ipad; ) γιατι αυτο θα εκανε μπαμ;
chris81188 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Tι διαφορετικό κάνει από τις Samsung, HTC, Nokia, κ.α; Και για ποιο πράγμα μιλάμε ακριβώς; Για τον πόλεμο της πατέντας ή για το ότι δεν έχει το iPhone μεταφορά αρχείων με bt; Ή όλα μαζί τουρλουμπούκι και ό,τι κάτσει; Βασικα μιλαμε για το θεμα με τις πατεντες αλλα απο οτι βλεπω εχουν προκυψει κι αλλα! Oh no, εντελώς διαφορετικό το αντικείμενό τους, το μπερδεύεις και εσύ όπως και άλλοι. τι εννοεις;
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Βασικα μιλαμε για το θεμα με τις πατεντες αλλα απο οτι βλεπω εχουν προκυψει κι αλλα! Το διάγραμμα θέλει update, λείπουν βελάκια.
Skylined Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Aν εσύ νιώθεις καλά που δίνεις τα διπλάσια λεφτά για ένα όνομα,εγώ πραγματικά πάω πάσο! Μήπως πρέπει να διάβασεις ολόκληρη τη δημοσίευση;
chris81188 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Το διάγραμμα θέλει update, λείπουν βελάκια. το επιασα το νοημα. Τα συμπληρωσα μονος μου, να κουμε κι μεις κατι, οχι ολα ετοιμα.
ektor7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Απ'οτι φαίνεται η nokia κερδίζει κατά κράτος την apple,στο θέμα μηνύσεις!
chris81188 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Oh no, εντελώς διαφορετικό το αντικείμενό τους, το μπερδεύεις και εσύ όπως και άλλοι. Ναι αλλα απο την αλλη, βλεπουμε οτι apple ζητα την αναστολη πωλησης των συσκευων πραγμα που σε κανει να σκεφτεσαι οτι ισως το κανει για να ανακοψει την πορεια των συσκευων που ειναι ανταγωνιζονται τα δικα της γιατι βλεπει οτι πανε παρα πολυ καλα!
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Πιο πρόσφατο. http://flowingdata.com/2010/10/11/mobile-patent-lawsuits/ Απ'οτι φαίνεται η nokia κερδίζει κατά κράτος την apple,στο θέμα μηνύσεις! Νομίζω η Nokia έχει αρκετές νίκες γενικότερα και είναι λογικό. Δες το παραπάνω διάγραμμα.
ektor7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εννοώ ότι έκανε σε περισσότερες εταιρείες μήνυση! με βάση πάντα το σχεδιάγραμμα!
KilliK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα απο την αλλη, βλεπουμε οτι apple ζητα την αναστολη πωλησης των συσκευων πραγμα που σε κανει να σκεφτεσαι οτι ισως το κανει για να ανακοψει την πορεια των συσκευων που ειναι ανταγωνιζονται τα δικα της γιατι βλεπει οτι πανε παρα πολυ καλα! σωωωωωωπα.
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Apple No. 1 in worldwide smartphone shipments
zantehotels Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως ενα ατομο πορωνεται τοσο για μια συσκευη σαν το iphone μου μπαινει εδω μεσα κ βριζει τους υπολοιπους για τις συσκευες τους! και μονο γιαυτο δεν πηρα iphone και νιωθω πως δεν πιαστηκα θυμα μιας χαζοδιαφημιστικης προπαγανδας! android και παλι android... galaxy s2 και παλι s2!
ektor7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Apple No. 1 in worldwide smartphone shipments Σ'ενα χρόνο εδώ θα είμαστε πάλι! Αν καταφέρει να κρατήσει αυτή τη αυξητική πορεία,θα της βγάλω κ εγώ το καπέλο! Υ.Γ.Να μην ξεχνάμε μόνο,ότι έρχεται το tegra 3!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα