Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μ τι κανει μονη της η APPLE εκτος απο τον σχεδιασμο κ το λογισμικο

H Apple κάνει την μεγαλύτερη μαγκιά...

Κάθονται κάποιοι σε γραφεία στο cupertino και σχεδιάζουν κινητά και βάζουν τους χαμάληδες (samsung-lg) με τις καλύτερες υπεργολαβίες της αγοράς να τους παράγουν ότι χρειάζονται χωρίς να παράγουν οι ίδιοι ούτε μισή βίδα....

Γειά σαααααςςς. Λεφτά να χεις να αγοράζεις μετοχές της apple... (που χθές πήγε να περάσει σε μετοχική αξία την Exon-Mobil!!!!!!!!!, ναι, την πετρελαϊκή!!!)

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Φυσικά και τα προιόντα της Apple (όπως και όλων των εταιριών) δεν είναι τέλεια και η ορθή κριτική πρέπει να λέγεται.

Φίλε μου είπες μεγάλη κουβέντα.

Μόνο που εγώ σαν ψαγμένος καταναλωής αν ήταν να σκάσω 700 Ευρώπουλα για το μήλο θα περίμενα να ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ.Χωρίς κανένα ψεγάδι τόσο σε hardware όσο και σε software.Θα περίμενα να έχει την καλύτερη οθόνη,τον ισχυρότερο επεξεργαστή, τη μεγαλύτερη μνήμη.Σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν θα το αγόραζα με προβλήματα στην κεραία, στο ξυπνητήρι κλπ.

Στο βιντεάκι που έβαλε πιό πάνω ο φίλος thenazgullord το SGS2 απλά τα σπάει.Προσωπικά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλό.Βάλε επίσης ότι είναι και σημαντικά φθηνότερο από το μήλο οπότε θα το αγόραζα με κλειστά μάτια.

Τελικά κατά την ταπεινή μου γνώμη το μήλο είναι μιά πανάκριβη πατάτα.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Δημοσ.

Διαβάζοντας το φόρουμ, δύο κατηγορίες ανθρώπων υπάρχουν τελικά. Αυτοί που έχουν προϊόντα apple και αυτοί που θα ήθελαν να έχουν...

Ε καλα τώρα τι να σου πω?

Ξέχασες να βάλεις και μια 3η κατηγορία: Αυτοι που δεν πηγαίνουν πίσω από μια εταιρεία σαν ζώα επηρεασμένοι απ' το marketing.

Δημοσ.

Φίλε να ξέρεις ότι αυτό που αντιπροσωπεύει μια εταιρία οικονομικά μια δεδομένη χρονική περίοδο είναι η αξία της μετοχής της στο χρηματηστίριο και όχι ένα τυχαίο net income ενός μόνο χρόνου.

Έπειτα αν θες να το δούμε και από αναλογική σκοπιά, η Samsung πουλάει από βρακιά με μεταξωτές κορδέλες μέχρι πλυντήρια πιάτων και κινητά.

Μερικοί εδώ χτυπιούνται λες και τους έκανε προσωπικά μύνηση η Apple για καμιά πατέντα και βγάζουν τα αποθημένα τους, lol. Α ναι, μη σας πούνε και τσοπάνηδες ή 'φτωχούς' επειδή δεν τυχαίνει να έχετε κάποιο προιόν της, είναι πολύ σημαντικό αυτό. (Έτσι κι αλλιώς μπορείτε να αγοράσετε και αύριο κιόλας ένα από αυτά)

Φυσικά και τα προιόντα της Apple (όπως και όλων των εταιριών) δεν είναι τέλεια και η ορθή κριτική πρέπει να λέγεται.

Το να βγαίνετε κάποιοι όμως και να μιλάτε για καπιταλισμούς και μαλακίες σε... προιόντα(!) και όχι πάνω σε κοινωνικό επίπεδο είναι γελοίο, εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχει και κανένα νόημα ή σημασία όταν σκέφτεσαι να αγοράσεις υπολογιστή ή κινητό. Εκτός εαν ο Jobs βγαίνει και τουφεκίζει πολίτες στην California επειδή τους έπιασε να κυκλοφορούν με android κινητό.

Τέλος, ναι η Apple έχει και γ@μώ τα μάρκετιγκ. Που είναι το πρόβλημα? Ο ηλίθιος που πέφτει θύμα της Apple το ίδιο εύκολα πέφτει και από τη HTC ή οποιαδήποτε άλλη. Όλες οι εταιρίες φτιάχνουν το καλύτερο προιόν του κόσμου, αυτό ισχυρίζονται στις διαφημίσεις...

Ώντας κάτοχος iphone 4, γνωρίζω τις αδυναμίες του και τα δυνατά του σημεία και πιστεύω ότι για τα προσωπικά μου γούστα είναι το καλύτερο κινητό του κόσμου, τι με ενδιαφέρει αν η Apple και η Samsung έχουν δικαστικές διαμάχες για πατέντες?

ΥΓ:

Πω πω μιλάμε γουστάρω το κινητό μου να είναι καπιταλιστικής τεχνολογίας. Φοράω καπιταλιστικά παπούτσια, οδηγώ καπιταλιστικό αυτοκίνητο και τρώω και καπιταλιστικά corn flakes. Δεν μπορώ να βλέπω σοσιαλιστικής τεχνολογίας προιόντα όπως android. Βγάζω σπυράκια.

και εμείς γουστάρουμε τα Windows 7. μας, τα Android μας !

Αλλά σας παρακαλώ να σταματήσετε να μας τα @@@@@@ με τα μήλα σας και κύριος να σταματήσετε να ρίχνεττε μηνύσεις δεξιά κ αριστερά!

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε και λεμε.

Οσον αφορα τις πατεντες, καποτε ειχα ενα htc diamond 1 και στην βιντεοκληση ειχε την εναλλαγη απο την μπροστινη στην πισω καμερα κατι που η apple το εβαλε στο iphone 4 και το διαφημιζαν σαν δικο τους (η htc βεβαια εκανε μηνυση).

Στη συνεχεια, διαβασα καπου δεν θυμαμαι που(με λιγο ψαξιμο θα το βρειτε) οτι η apple εχει 220 εκαατομυρια χρηστες ενω το android εχει 130 εκατομυρια χρηστες με ρυθμο αναπτυξης 550.000 την μερα.

Κι ετσι γεννιεται το ερωτημα, μηπως η apple φοβαται οτι θα αφανιστει παλι απο τον χαρτη και κανει μηνυσεις για πατεντες;

Τελος πρεπει να καταλαβουμε σε τι κατασταση βρισκομαστε και να μην γινομαστε θυματα και καθε τι που βγαζουνε να το αγοραζουμε, οσοι εχουνε βαθιες τσεπες ας παρουν οτι θελουν.

Οσο για τις κατηγοριες των ανθρωπων η δευτερη (αυτοι που θα ηθελαν να εχουν) συμφωνα με τα λεγομενα ενος μελους (βαριεμαι να γυρισω την σελιδα να δω το ονομα του μελους) δεν ειμαστε θυματα και πολυ απλα ψαχνουμε για καλυτερες λυσεις σε σχεση τιμη-αποδοση.

Υ.Γ. Καλυτερο κινητο δεν ειναι αυτο με τα καλυτερα specs αλλα αυτο που βολευει καλυτερα τον καθε ενα και σε καλη τιμη.

Δημοσ.

Φίλε μου είπες μεγάλη κουβέντα.

Μόνο που εγώ σαν ψαγμένος καταναλωής αν ήταν να σκάσω 700 Ευρώπουλα για το μήλο θα περίμενα να ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟ.Χωρίς κανένα ψεγάδι τόσο σε hardware όσο και σε software.Θα περίμενα να έχει την καλύτερη οθόνη,τον ισχυρότερο επεξεργαστή, τη μεγαλύτερη μνήμη.Σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν θα το αγόραζα με προβλήματα στην κεραία, στο ξυπνητήρι κλπ.

Στο βιντεάκι που έβαλε πιό πάνω ο φίλος thenazgullord το SGS2 απλά τα σπάει.Προσωπικά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλό.Βάλε επίσης ότι είναι και σημαντικά φθηνότερο από το μήλο οπότε θα το αγόραζα με κλειστά μάτια.

Τελικά κατά την ταπεινή μου γνώμη το μήλο είναι μιά πανάκριβη πατάτα.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Σεβαστή η γνώμη σου φίλε αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ το κινητό μου τέλειο γιατί καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ τις ανάγκες μου. Δεν μετανοιώνω ούτε στιγμή που τα έσκασα (αν και οι τιμές στο εξωτερικό είναι πολύ πιο λογικές από την Ελλάδα) αλλά δεν αμφιβάλλω ότι το Galaxy SG2 τα σπάει. Συγκριτικά σου λέω όμως πως ένα iphone 4 στην Αγγλία κοστίζει 530 ευρώ με την ισοτιμία. Καμιά επαφή με τα 700 που φεσώνεσε στην Ελλάδα. Το δε Galaxy S2 είναι πολύ κοντά στα 500. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές σε τιμή.

Το "πρόβλημα" με την κεραία δεν θα το έπερνε κανείς μυρωδιά αν δεν είχαν ξεσηκωθεί τα μίντια να τρομάξουν κόσμο. Μιλάω από προσωπική εμπειρία, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το σήμα μου με το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Αν ήταν κατασκευαστικό λάθος τότε το δικό μου κινητό δεν πρέπει να είναι από την Apple. Πρέπει να είναι άλλης εταιρίας.

Προτιμώ πρόβλημα στο ξυπνητήρι παρά το κινητό μου να είναι η παιδική χαρά του χάκερ. Όχι βέβαια πως το iOS είναι το απώρθητο φρούριο σε θέματα ασφαλείας αλλά για το android διαβάζω πολύ συχνότερα για παραβιάσεις.

Τέλος, το iphone υποστηρίζεται από την apple πολύ περισσότερο απ'ότι οποιοδήποτε android κινητό που συνήθως ξεμένεις με τη firmware που το αγόρασες. Εκτός αν κάνεις μαιμουδιές και την περάσεις ανεπίσημα αλλά με αυτή τη λογική, κάνεις jailbreak και στο iphone και ενεργοποιείς όλα τα φημισμένα features του android όπως bluetooth κλπ, κλπ.

και εμείς γουστάρουμε τα Windows 7 iphone. μας, τα Android iOS μας !

Αλλά σας παρακαλώ να σταματήσετε να μας τα @@@@@@ με τα μήλα σας και κύριος να σταματήσετε να ρίχνεττε μηνύσεις δεξιά κ αριστερά!

ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ!!

Από δω και στο εξής μιλάς μόνο με το δικηγόρο μου!

Δημοσ.

ρε παιδιά το θέμα δεν είναι τι προτιμάει ο καθένας και πως θέλει να χαλάσει τα λεφτά του, το θέμα είναι αν μπορεί να μηνύει μια εταιρεία την άλλη επειδή έχουν το ίδιο σχήμα. Και γενικά το όλο θέμα με τις πατέντες. Είμαι υπέρ της κατοχύρωσης εφευρέσεων άλλα αυτοί στην Αμερική το έχουν ξεφτιλίσει, κατοχυρώνουν τα πάντα και μετά οι μηνύσεις πάνε σύννεφο. Αυτό θα έπρεπε να συζητάμε. Νομίζω ότι η ΕΕ έχει ένα ελαστικότερο πλαίσιο για τις πατέντες.

Δημοσ.

@D.Luffy:

Δηλαδή εννοείς ότι το iPhone με το μαμά λογισμικό δεν έχει Bluetooth;

Με κούφανες τώρα.

Εννοειται πως δν εχει...ειναι απαλ για κλαματα

Δημοσ.

συμφωνα με τα λεγομενα ενος μελους (βαριεμαι να γυρισω την σελιδα να δω το ονομα του μελους) δεν ειμαστε θυματα και πολυ απλα ψαχνουμε για καλυτερες λυσεις σε σχεση τιμη-αποδοση.

Υ.Γ. Καλυτερο κινητο δεν ειναι αυτο με τα καλυτερα specs αλλα αυτο που βολευει καλυτερα τον καθε ενα και σε καλη τιμη.

Εγώ είμαι το μέλος που το έγραψε αλλά ήταν καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους. Απέτυχες να το καταλάβεις όμως και το πήρες στα σοβαρά γιατί ίσως νομίζεις ότι αυτοί που έχουν iphone είναι οι ίδιοι που στήνωνται έξω από τα apple stores ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του.

Υπάρχουν και χρήστες που το έχουν αγοράσει συνηδητοποιημένα επειδή όπως λες και εσύ τους βολεύει καλύτερα και εξυπηρετεί τις ανάγκες τους.

Δημοσ.

@D.Luffy:

Δηλαδή εννοείς ότι το iPhone με το μαμά λογισμικό δεν έχει Bluetooth;

Με κούφανες τώρα.

Για να μοιράζεις photos και άλλο περιεχόμενο, όχι.

Δημοσ.

ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ!!

Από δω και στο εξής μιλάς μόνο με το δικηγόρο μου!

Εγώ είμαι παιδί του λαού κ δε μιλώ με γραβατομενους! :P

Δημοσ.

Για να μοιράζεις photos και άλλο περιεχόμενο, όχι.

Συγγνώμη αλλά δεν το γνωρίζω, η συσκευή έχει Bluetooth Hardware απ' ότι καταλαβαίνω.Δηλαδή πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν όχι για φωτό και βίντεο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...