sldmatina Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σας, εχω τον intrnet explorer 9 είχα ορισει ως αρχική σελιδα την google και ξαφνικα οταν ανοιγω το ιντερνετ πηγαινει σε μια αρχικη σελιδα με την ονομασία http://xn--qw-y8b1b/ και μου εμφανίζει προβλημα δεν μπαινει πουθενά.πήγα στις ρυθμισεις ασφαλείας ιντερνετ ετσι ωστε να την αποκλείσω για να μην μπαινει καν ως αρχική ,αλλα δεν την δέχεται γιατι δεν ειναι ιστοσελίδα λεει.Λέτε να είναι ίος? εχει λήξει και το αντιβαιρους και φοβαμαι οτι θα κανει καμια ζημια. Γνωρίζετε κατι γι αυτην την σελίδα?
Jonny Depp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κατέβασε το avast ή το antivir που είναι free και τα δύο.Εχει λήξει"χαχ
sldmatina Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το οτι έχει λήξει το γνωρίζω ήδη και το αναφέρω..το προβλημα μου δεν είναι η ανανεωση του αντιβαιρους,αλλά γιατι με βγαζει σε αυτήν τη σελίδα και δεν μου επιτρέπεται να την διαγράψω καθώς και δεν μου εμφανιζει την γραμμή εργασίων οταν ανοίγει το παράθυρο αυτού του συνδέσμου,εσείς λετε δηλαδή ότι ευθύνεται οτι δεν εχει ανανεωθεί το αντιβαιρους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.