Προς το περιεχόμενο

Lenovo Ideapad Y560A i5-430M - 499€

c0prse_grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλικα παντα καλο θα ηταν ενα προιον τοσο συνθετο να εχουμε περισοτερη επαφη μαζι του πριν το χαρακτηρισουμε φυσικα θα εχεις δει και τα multimedia buttons

και σε αλλα laptop ποσο καλα ειναι :-D ενα χρονο με δυο τετοια μηχανακια κανενα προβλημα με θερμοκρασιες για την οθονη οκ κακη ομως δεν τι λες

δαχτυλιες ειπες;HP γιαλιστερο εχεις δουλεψει;και τελος τι θα συνιστουσες με 499 πιο ποιοτικο ;)

Το ότι πιθανότατα υπάρχουν και χειρότερα laptop σε κάποιους τομείς, δεν κάνει αυτομάτως καλό το lenovo. Εγώ επισήμανα ότι το laptop είναι super για τα χρήματα του και σίγουρα δεν πρόκειται να βρείς κάτι καλύτερο σε αυτό το κόστος. Αρκεί βέβαια να γνωρίζουμε τι αγοράζουμε. Αν μας ενδιαφέρουν οι επιδόσεις δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην το αποκτήσει κάποιος και ειδικά σε αυτή την τιμή. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν χρήστες που εστιάζονται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενος μηχανήματος (οθόνη, πληκτρολόγιο, touchpad, ποιότικα υλικών και κατασκευής, επίπεδα θορύβου κτλ) και όχι απλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα αναφέρεις ότι η οθόνη δεν είναι κακή....με contrast στο 150-170:1, black value πάνω από 1.1 και πολύ περιορισμένες γωνίες θέασης δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την οθόνη ως καλή. Για τις δαχτυλιές δεν τίθεται θέμα, είναι πολύ αντιαισθητικες και το lenovo έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Τέλος για τα multimedia touch buttons (αυτά που βρίσκονται πάνω από το πληκτρολόγιο), δεν ξέρω αλλά πολύ κινεζίλα βρε παιδί μου... ειδικά αυτό το κλείσιμο της οθόνης με το εφέ του φερμουάρ μου φαίνεται ότι απευθύνεται σε 15χρονα.

Ρίξε και μια ματιά για παράπονα σχετικά με την οθόνη:

http://www.youtube.com/watch?v=Ikm9aaLcDHk

http://www.youtube.com/watch?v=D5W5s1mbGaI

http://www.youtube.com/watch?v=_QaIKDo7ogA

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-110810.html

Με 50 ευρώ παραπάνω από το Lenovo, τι λέει ο Dell?

Χειρότερο επεξεργαστή + κάρτα γραφικών + ταχύτητα σκληρού αλλά + RAM & οθόνη & ποιότητα κατασκευής.

Επισης δεν ξερω αν εχει τελειωσει αλλα ειχα βαλει ενα θεμα οπου το e-shop δινει 50 ευρω για να παρεις οτι αλλο θες.

Δημοσ.

Το ότι πιθανότατα υπάρχουν και χειρότερα laptop σε κάποιους τομείς, δεν κάνει αυτομάτως καλό το lenovo. Εγώ επισήμανα ότι το laptop είναι super για τα χρήματα του και σίγουρα δεν πρόκειται να βρείς κάτι καλύτερο σε αυτό το κόστος. Αρκεί βέβαια να γνωρίζουμε τι αγοράζουμε. Αν μας ενδιαφέρουν οι επιδόσεις δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην το αποκτήσει κάποιος και ειδικά σε αυτή την τιμή. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν χρήστες που εστιάζονται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενος μηχανήματος (οθόνη, πληκτρολόγιο, touchpad, ποιότικα υλικών και κατασκευής, επίπεδα θορύβου κτλ) και όχι απλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα αναφέρεις ότι η οθόνη δεν είναι κακή....με contrast στο 150-170:1, black value πάνω από 1.1 και πολύ περιορισμένες γωνίες θέασης δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την οθόνη ως καλή. Για τις δαχτυλιές δεν τίθεται θέμα, είναι πολύ αντιαισθητικες και το lenovo έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Τέλος για τα multimedia touch buttons (αυτά που βρίσκονται πάνω από το πληκτρολόγιο), δεν ξέρω αλλά πολύ κινεζίλα βρε παιδί μου... ειδικά αυτό το κλείσιμο της οθόνης με το εφέ του φερμουάρ μου φαίνεται ότι απευθύνεται σε 15χρονα.

Εβαλες τα link για να δουμε ποσο χαλια ειναι η οθονη;ολες η εταιρεις εχουν καποια κοματια με προβλημα μερικα ομως:-D ωραιο και το κινεζικο :-D και τελος τι θα συνιστουσες με 499 πιο ποιοτικο δεν λες :-) μην κουραζουμε το θεμα θα απαντησω εγω για εσενα τιποτα :-)

Ξέρει κανείς αν τα windows είναι ελληνικά ή αγγλικά;

Ελληνικα εχει 64αρια

Δημοσ.

τι θα συνιστουσες με 499 πιο ποιοτικο δεν λες :-) μην κουραζουμε το θεμα θα απαντησω εγω για εσενα τιποτα :-)

Αν διαβάσεις ξανά το post μου θα καταλάβεις ότι απάντησα. Λέω η τιμή είναι super αρκεί να γνωρίζουμε τι αγοράζουμε. Και το Saxo VTS κάποτε είχε σούπερ τιμή, μάλιστα ήταν και πιο γρήγορο από τα περισσότερα αυτοκινήτα που κυκλοφορούσαν αλλά δεν ήταν ούτε BMW, ούτε Mercendes, ούτε καν FIAT, FORD κτλ :-D

Τα μόνα lenovo που πιστεύω ότι αξίζουν πραγματικά είναι οι επαγγελματικές σειρές Thinkpad (T Series, W series, X series κτλ). Τα υπόλοιπα είναι για μαζική κατανάλωση και εύλογο είναι να έχουν σημαντικές αδυναμίες.

Δημοσ.

τα dancing pixels τα έχουν σχεδόν όλα τα laptop των 500-600 είναι κάτω από πολύ συγκεκριμένη γωνία κλήσης που δεν θα τα δείτε σχεδόν ποτέ!

το DELL μου (1564) το κάνει σχεδόν στις 120+ μοίρες... που σιγά μην είχα την οθόνη εκεί...

Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις παρέλαβα το φορητό, σαν ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλό, το πληκτρολόγιο του μόνο έχει κάπως περίεργη αίσθηση

έρχεται με Ελληνική και Αγγλική έκδοση των 7 Home Premium 64bit, και ο χρήστης επιλέγει την γλώσσα εγκατάστασης κατά την πρώτη εκκίνηση.

Το μηχάνημα είναι φορτωμένο με διάφορες χαζές εφαρμογές της Lenovo, αλλά δεν δείχνει να ζορίζεται ιδιαίτερα, συγκρινόμενο με ένα Core2Duo Τ7200, αυτό εδώ απλά πετά!!! Για τα χρήματα που ζήτησε νομίζω ότι είναι καταπληκτική επιλογή!

Update, μετά απο μια ώρα χρήσης με διαρκείς εγκαταστάσεις εφαρμογών κτλ το μηχάνημα δεν έχε ζεσταθεί καθόλου, οι ανεμιστήρες δουλεύουν στο ελάχιστο και το φορητό είναι ελάχιστα ζεστό

Δημοσ.

Σε όλα τα lenovo η φιλοσοφία είναι να είναι "επισκέψιμα" όσο πιο πολύ γίνεται.. Οπότε θα σου απαντήσω ναι.

Δυστυχως δεν ειναι (απολυτα) αληθες αυτο!

Πηρα το 11.6"αρι S205 και οχι μονο δεν εχει ξεχωριστο πορτακι απο κατω για σκληρο ή/και RAM αλλα εκτος απο ολοκληρο τον "πάτο" πρεπει να αφαιρεσεις και το πληκτρολογιο (!!) για να εχεις προσβαση στα διαφορα parts!

1.

2.

Ontopic, αν ημουν για αγορα λαπτοπ σημερα και ειχα μπατζετ 500 ευρω θα διαλεγα το συγκεκριμενο, το hardware του δεν πιανεται απο κανενα αλλο σε αυτα τα χρηματα.

Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις παρέλαβα το φορητό, σαν ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλό, το πληκτρολόγιο του μόνο έχει κάπως περίεργη αίσθηση

έρχεται με Ελληνική και Αγγλική έκδοση των 7 Home Premium 64bit, και ο χρήστης επιλέγει την γλώσσα εγκατάστασης κατά την πρώτη εκκίνηση.

Το μηχάνημα είναι φορτωμένο με διάφορες χαζές εφαρμογές της Lenovo, αλλά δεν δείχνει να ζορίζεται ιδιαίτερα, συγκρινόμενο με ένα Core2Duo Τ7200, αυτό εδώ απλά πετά!!! Για τα χρήματα που ζήτησε νομίζω ότι είναι καταπληκτική επιλογή!

Update, μετά απο μια ώρα χρήσης με διαρκείς εγκαταστάσεις εφαρμογών κτλ το μηχάνημα δεν έχε ζεσταθεί καθόλου, οι ανεμιστήρες δουλεύουν στο ελάχιστο και το φορητό είναι ελάχιστα ζεστό

Ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε.

Παλια τα lenovo ειχαν καλη φημη για τα πληκτρολογια τους... ισως να ισχυει μονο στις ακριβες σειρες.

Ετσι "πετανε" ολα στην αρχή, ακομη κ μικροτερων μακραν προδιαγραφων! Μολις φορτωθουν με διαφορα αρχιζουν κ σερνονται με τον καιρο κ θελουν συμμαζεματα εως το επομενο re-install...

Ασχετο: επειδη το eshop εχει παραδοση στις παραεισαγωγες, εχει εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας? 'τσεκαρε'κανεις?

Δημοσ.

φωτογραφια απο την πρωτη εκκινηση, αναφορικα με το πληκτρολογιο ισως να ειναι διαφορετικο σε σχεση με αλλα φορητα, ειναι λιγο ποιο μαλακο και τα πληκτρα εχουν μια διαφπρετικη αισθηση, χωρις να δημιουργειται καποιο λειτουργικο προβλημα

post-50655-1313240065,3_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...