Προς το περιεχόμενο

Lenovo Ideapad Y560A i5-430M - 499€

c0prse_grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lenovo = IBM

Δεν είναι απόλυτο αυτό προσοχή. Η Lenovo είναι IBM όσο και η Daewoo Chevrolet.

Μόνο οι επαγγελματικές σειρές της Lenovo έχουν ακριβώς το ίδιο build quality με τις αντίστοιχες παλιές της IBM (είναι εύκολο να τις ξεχωρίσεις απο την αυξημένη τιμή), έχει ειπωθεί αρκετές φορές αυτό μέσα στο forum.

Προς θεού δεν λέω ότι είναι κακά, προβληματικά η κάτι άλλο, έχω πάρει και εγώ ένα απο μια προσφορά του Saturn που έτρεχε πριν κανένα μήνα, απλά καλό είναι να μην συγχέουμε κάποια πράγματα.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλλο thinkpad άλλο ideapad, όπως τα λέει ο ιννερσενς είναι, άλλο το όνομα άλλο η χάρη.

Τα ideapad είναι τα mainstream / multimedia.

Δεν παύει να είναι πάρα πολύ καλά ποιοτικά, και στα 499€ δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα αντίστοιχο (δεχομαι Link :rolleyes: )

Δυστυχώς αν δεν ήμουν πιεσμένος τελευταία θα το είχα παραγγείλει ήδη (αν και με ξενερώνει απίστευτα η έλλειψη numpad).

Αλλη προσφορα που το είχα βρεί ηταν 509 με bluray - i3 στη Γιορμανία.

Δημοσ.

Απλα και κατανοητα σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει καλυτερο.

Ειναι απο τα πιο ησυχα και οχι θερμοβορα λαπτοπ της εντρυ-λεβελ κατηγοριας.

Η κατασκευη δεν ειναι και οτι καλυτερο υπαρχει αλλα τα χαρακτηριστικα του ειναι αψογα.

Αυτονομια θεωρητικα ειναι τρεις ωρες (οσο και στα αλλα)

Αν θες λαπτοπ κατω απο 500 να εχει αυτονομη 1 giga, i5, αλλα να ειναι και απο ατσαλι σορρυ αλλα απλα δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Αλλαζει ευκολα ο σκληρος?

Σε όλα τα lenovo η φιλοσοφία είναι να είναι "επισκέψιμα" όσο πιο πολύ γίνεται.. Οπότε θα σου απαντήσω ναι.

Δημοσ.

Το έβαλα παραγγελία μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια για τον πατέρα μου που ήθελε νέο laptop, νομίζω ότι είναι κορυφή στα χρήματα του

και το πληρώνεις και σε 24 άτοκες :-)

Δημοσ.

Ωραίο,μεγάλο βήμα για lenovo,έφτιαξε τις γραμμές της.Πολύ καλό.

Το laptop δεν ειναι χθεσινο μετραει καπου ενα+ χρονο στην πλατη του ;) στο θεμα θερμοτητας κανενα προβλημα η σειρα Y ειναι οτι πιο καλο απο θεμα ποιοτητας σε laptop απο την Lenovo αρκει να βαλεις διπλα διπλα ενα της σειρα G για να καταλαβεις,εχει βεβαια τον παλιο i5 αλλα μικρη σημασια εχει με αυτην την τιμη :D

Αυτονομια καπου 2.30 ωρες παραπανω με τιποτα

Ο σκληρος σε αυτο το μοντελο ναι αλλαζει ευκολα

Δημοσ.

Οποιος το παραλάβει ας μας κάνει ένα mini review του laptop ειδικά πως τα πάει στο θέμα θερμότητας μετά 1 ώρα χρήσεως στο εξωτερικό παραπονιούνται ότι είναι πολύ θερμό πάντως.

Έχει 1 η 2 χρονια εγγύηση ?

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο laptop υπήρξε και παλαιότερα προσφορά από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ (ιδιος όμιλος με το Electroworld νομίζω) στα 549 ευρώ. Το έχω δει από κοντά και μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ τίμια προσφορά καθώς έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Προσωπικά με εντυπωσίασαν τα ηχεία του (πρέπει να είναι jbl αν θυμάμαι καλά). Από εκεί και πέρα η οθόνη είναι μετριότατη προς κακή, το σασί ενοχλητικά γυαλιστερό και αφήνει δαχτυλιές με το παραμικρό (δεν έχω δει κάτι χειρότερο μέχρι στιγμής σε αυτό τον τομέα), ενώ η ευχρηστία και η αίσθηση των multimedia touch buttons είναι απλά για κλάματα . Τέλος έχω διαβάσει σε reviews αρκετές διαμαρτυρίες για την θερμική συμπεριφορά του μηχανήματος.

Προσωπικά θα το συνιστούσα μόνο σε φανατικούς gamer ή χρήστες που τους ενδιαφέρει η απόδοση και πολύ λιγότερο η ποιότητα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο laptop υπήρξε και παλαιότερα προσφορά από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ (ιδιος όμιλος με το Electroworld νομίζω) στα 549 ευρώ. Το έχω δει από κοντά και μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ τίμια προσφορά καθώς έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Προσωπικά με εντυπωσίασαν τα ηχεία του (πρέπει να είναι jbl αν θυμάμαι καλά). Από εκεί και πέρα η οθόνη είναι μετριότατη προς κακή, το σασί ενοχλητικά γυαλιστερό και αφήνει δαχτυλιές με το παραμικρό (δεν έχω δει κάτι χειρότερο μέχρι στιγμής σε αυτό τον τομέα), ενώ η ευχρηστία και η αίσθηση των multimedia touch buttons είναι απλά για κλάματα . Τέλος έχω διαβάσει σε reviews αρκετές διαμαρτυρίες για την θερμική συμπεριφορά του μηχανήματος.

Προσωπικά θα το συνιστούσα μόνο σε φανατικούς gamer ή χρήστες που τους ενδιαφέρει η απόδοση και πολύ λιγότερο η ποιότητα.

φιλικα παντα καλο θα ηταν ενα προιον τοσο συνθετο να εχουμε περισοτερη επαφη μαζι του πριν το χαρακτηρισουμε φυσικα θα εχεις δει και τα multimedia buttons

και σε αλλα laptop ποσο καλα ειναι :-D ενα χρονο με δυο τετοια μηχανακια κανενα προβλημα με θερμοκρασιες για την οθονη οκ κακη ομως δεν τι λες

δαχτυλιες ειπες;HP γιαλιστερο εχεις δουλεψει;και τελος τι θα συνιστουσες με 499 πιο ποιοτικο ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...