c0prse_grinder Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μετα απο αναβαθμιση του οδηγου της Nvidia, καποια πραγματα δεν λειτουργουν στον explorer (Windows7 (x64)). Για παραδειγμα, με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας οταν παω στην "εξατομικευση" μου βγαζει το μηνυμα: "ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ"...το ιδιο κανει και οταν παω με τον ιδιο τροπο να αλλαξω την αναλυση της οθονης. Επισης δεξι κλικ > ιδιοτητες στον "Ο Υπολογιστης μου" δεν κανει τιποτα χωρις να βγαζει καποιο μηνυμα (και πολλες αλλες ιδιοτητες (δεν) λειτουργουν με τον ιδιο τροπο) Δοκιμασα να κανω repair αλλα δεν γινεται διοτι δεν ειχα ενεργοποιημενο το Restore, οποτε μου βγαζει σφαλμα. Υπαρχει καποια λυση? Αν οχι, αν γινει επανεγκατασταση των Windows, τι γινεται με την ενεργοποιηση του κλειδιου? Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κατέβασε αυτό DriverSweeper διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε ο,τι λέει,πρόσεξε να σβήσεις μόνο των οδηγό της κάρτας γραφικών αν σβήσεις π.χ. το chipset μπορεί να έχεις ακόμα ποιο σοβαρά προβλήματα.
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κατέβασε αυτό DriverSweeper διάβασε προσεκτικά της οδηγίες και κάνε ο,τι λέει,πρόσεξε να σβήσεις μόνο των οδηγό της κάρτας γραφικών αν σβήσεις π.χ. το chipset μπορεί να έχεις ακόμα ποιο σοβαρά προβλήματα. στο link που μου δωσες δεν μ'αφηνει να το κατεβασω, μολις το παταω με πεταει στο τελος της σελιδας κατω κατω χωρις να προσπαθει να κανει download κατι :-/
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ελεύθερο αρχείο είναι μπορείς να το κατεβάσεις από όπου θες π.χ. εδώ http://www.softpedia.com/progDownload/Driver-Sweeper-Download-101717.html σιγουρέψου μόνο ότι κατάλαβες την διαδικασία.
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 τελικα δεν παιζει μονο προβλημα με τον explorer, γενικοτερα ολο το συστημα εχει παρει μια γευση "ιου". το κανω φορματ thanks for your time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.