kanesaxo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για γερμανικό ποιμενικό που ενδιαφερόμουν εγώ, μου ανέφερε ο κτηνίατρος για ένα ετήσιο κόστος γύρω στα 1500ε. Πάντα με τα προβλεπόμενα εμβόλια (μου ανέφερε πως ειδικά αυτή η ράτσα χρειάζεται κάτι παραπάνω,δε θυμάμαι πάει καιρός) και τη προβλεπόμενη ξηρά τροφή. Οπως και να το κάνουμε,δεν ειναι μικρό το κόστος...Χώρια που εάν πάθει κάτι το ζωντανό, είναι σαν άνθρωπος, θα πρέπει να το πάς στο κτηνίατρο=κόστος. Επίσης είχαμε μια κουβέντα περί τροφής ανθρώπων στα σκυλιά και μου είχε πεί πως καλό είναι να μην τους δίνουμε την τροφή μας. Βέβαια,άλλοι υποστηρίζουν το ίδιο, άλλοι όχι... Εχω φίλους που ταίζουν τα σκυλιά μόνο αποφάγια κι άλλους που τα ταίζουν μόνο ξηρά τροφή κι ενίοτε καμμια κονσέρβα.
leftis95 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για γερμανικό ποιμενικό που ενδιαφερόμουν εγώ, μου ανέφερε ο κτηνίατρος για ένα ετήσιο κόστος γύρω στα 1500ε. Πάντα με τα προβλεπόμενα εμβόλια (μου ανέφερε πως ειδικά αυτή η ράτσα χρειάζεται κάτι παραπάνω,δε θυμάμαι πάει καιρός) και τη προβλεπόμενη ξηρά τροφή. Οπως και να το κάνουμε,δεν ειναι μικρό το κόστος...Χώρια που εάν πάθει κάτι το ζωντανό, είναι σαν άνθρωπος, θα πρέπει να το πάς στο κτηνίατρο=κόστος. Επίσης είχαμε μια κουβέντα περί τροφής ανθρώπων στα σκυλιά και μου είχε πεί πως καλό είναι να μην τους δίνουμε την τροφή μας. Βέβαια,άλλοι υποστηρίζουν το ίδιο, άλλοι όχι... Εχω φίλους που ταίζουν τα σκυλιά μόνο αποφάγια κι άλλους που τα ταίζουν μόνο ξηρά τροφή κι ενίοτε καμμια κονσέρβα. 1500 μαζί με την αγορά?
ikaruga24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εγω ξερω οτι τουλαχιστον οι σκυλοι τους κανει καλο η μονοφαγια. Φυραμα ας πουμε που δινω στα δικα μου με νερο (και τα 4 και προσφατα εγιναν 5) αλλα ειναι ολα μεγαλα-φυλακες και οχι μικρακια. -Απαγορευονται- πασης φυσεως γλυκα μιας και προκαλουν τυφλωση (και αλλα) στα σκυλια καθως και φαγητα που περιεχουν διαφορα μπαχαρικα μεσα (κεμπαπ, σουτζουκακια κτλ).
kanesaxo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Οχι φίλε μου 1500 το κόστος, της τροφής του,των εμβολίων,των επισκέψεων σε κτηνίατρο,τα συμπράγκαλα του.(πάντα στο περίπου,ίσως είναι και λιγότερο) Ασε την αγορά απ'εξω, ένα κουτάβι κοστίζει κάνα 700ρι,αναλόγως τα διαπιστευτήρια. Μπορούσα να πάρω δωρεάν ένα, αλλά το σκέφτομαι πολύ, πέρα απο το κόστος, ειναι ράτσα που θέλει χώρο και να ασχολείσαι ΠΟΛΥ μαζί του. Δεν είναι λοιπόν παίξε γέλασε ένα τέτοιο ζωντανό.
xri_ni Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Εγω ξερω οτι τουλαχιστον οι σκυλοι τους κανει καλο η μονοφαγια. Φυραμα ας πουμε που δινω στα δικα μου με νερο (και τα 4 και προσφατα εγιναν 5) αλλα ειναι ολα μεγαλα-φυλακες και οχι μικρακια. -Απαγορευονται- πασης φυσεως γλυκα μιας και προκαλουν τυφλωση (και αλλα) στα σκυλια καθως και φαγητα που περιεχουν διαφορα μπαχαρικα μεσα (κεμπαπ, σουτζουκακια κτλ). Φυραμα με νερο?Δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.