Jonny Depp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ασ μου απαντησει ΚΑΠΟΙΟΣ εχω ΠΡOΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ YOUTUBE.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Αλλος?Οταν μεγαλώνω το βίντεο σε πληρη οθόνη γίνεται μαύρο και αργει λιγα δευτερολεπτα μεχρι να δείξει το βίντεο.Το κάνει και σε σας αυτό? στο Greektube και sto dailymotion παίζουν κανονικά
sistah Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εκτος απο την ευγενια που διαχεεται απο το πληκτρολογιο σου, μηπως εννοεις το γεγονος οτι αν ενα βιντεο ειναι σε αναλυση 360p και το βαλεις σε full screen, μετατρεπεται σε 480p αυτοματα. Οποτε κανει load ξανα το video. Ειναι λογικο. Και εμενα το κανει. Αν δεν στο εκανε πριν, μηπως ο ISP σου ειναι λιγο φορτωμενος αυτες τις μερες? Επισης, δοκιμασε με αλλο browser
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ασ μου απαντησει ΚΑΠΟΙΟΣ εχω ΠΡOΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ YOUTUBE.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Αλλος?Οταν μεγαλώνω το βίντεο σε πληρη οθόνη γίνεται μαύρο και αργει λιγα δευτερολεπτα μεχρι να δείξει το βίντεο.Το κάνει και σε σας αυτό? στο Greektube και sto dailymotion παίζουν κανονικά αγαπητε μου φιλε ετσι ειναι το youtube...δεν ειναι προβλημα...μην εισαι τελειωμανης..
Jonny Depp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Οχι δεν ενοοώ αυτό.Δοκίμασα και με Ιντερνετ explorer και με firefox το ίδιο.Εννοώ οτι κάνει 1-2 δευτερόλεπτα να εμφανίσει εικόνα το βίντεο μόλις το πάω σε full screen και ακούγεται κανονικά ο ήχος σ αυτά τα 1-2 δευτερόλεπτα πως ξεφορτώνω τον ISP?
sistah Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Κανε update τους τελευταιους drivers τηε καρτας σου, κανε κανενα restart ή δοκιμασε π.χ στον firefox να δεις βιντεο με private browsing, ωστε να μην εχει κανενα add on. Μπορει ανετα να φταιει το youtube, μπορει να κανουν καποιο maintenance. Δοκιμασε αυτα και περιμενε μεχρι αυριο μεθαυριο μηπως το προβλημα δεν ειναι δικο σου. Να φανταστω οτι πριν δεν στο εκανε?? Παντως εμενα δεν μου ακουγεται για καποιο προβλημα οπως ειπε και ο KoKoPsOpSaRoS. ISP σημαινει Internet Service Provider, δηλαδη ο ΟΤΕ, forthnet κτλ Δεν μπορεις να τον ξεφορτωσεις..
Jonny Depp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 έκανα πριν λίγο νέο update τηες κάρτας γραφικών μου.τα ίδια. έκανα 5 restart ,τα ίδια. πως βλέπω με private browsing? Ναι δε μου το έκανε πριν λίγες ώρες. Κι έσένα στο κάνει? και μίλάω πάντα απο την σελίδα του youtube .γιατί απο την σελίδα του ινσομνια.gr οταν πατάω ένα βϊντεο youtube να παίξει ,παίζει κανονικά.
sistah Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Και εμενα το κανει αλλα δεν δινω σημασια, ειναι για 2 δευτερολεπτα! Σιγα. Βασικα και λογικο μου φαινεται. Το δοκιμασα και με private browsing αλλα δεν αλλαξε κατι. Δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο για να σε βοηθησω. Εφ'οσον το κανει και στους δυο θα υποθεσω οτι το youtube "laggarei". Δεν θυμαμαι πιο παλια αν εκανε, τουλαχιστον σε μενα.. Εδω για το private browsing με firefox.
Jonny Depp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 δοκίμασα τώρα βίντεο σε 240p ανάλυση και το παίζει κανονικά.Απο 360p και πάνω κάνει το πρόβλημα.Δοκίμασα και private browsing και τα ίδια. αυτό το σύστημα έχω
sistah Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Το pc σου μια χαρα ειναι, η καρτα γραφικων ειναι καλη. Δεν πιστευω οτι το προβλημα ειναι στο pc. Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Περιμενε μεχρι αυριο που θα το δει και κανενας αλλος μηπως πει καμια ιδεα.
Jonny Depp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εφτιαξεεεεεε! Εκανα αυτό που εγραφε στην βοήθεια http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=el&answer=1230977 και έφτιαξε!!! @sista εσυ το χεις κάνει αυτό που λέει στην βοήθεια? Δηλαδή έχεις απενεργοποιήσει το enable hardware acceleration?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.