EstellePr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Θα ήθελα Εάν δεν υπάρχει σχετικό νήμα, ν' αναφέρουμε σε ποια σημεία έχουμε απευθυνθεί για service των Apple προϊόντων μας, και την εξυπηρέτηση μας από αυτά, τόσο Από την εργασία όσο και Από το χρόνο αναμονής. Πέρυσι είχε εμφανίσει ο iMac 24 στο πάνελ του, τα γνωστά γκριζαρίσματα, οπως και διάβαζε επιλεκτικά μερικά cd - dvd. Πέμπτη τον εκανα πακέτο και τον πήγα στη document. Τρίτη με πήραν τηλέφωνο να παραλάβω. Ευγενεστατοι, γρήγοροι κι εξυπηρετικοτατοι. Χθες, πήγα τον iMac του αδερφού μου στην info quest. Δεν έχω επαφή με το συγκεκριμένο service. Ειδωμεν.
xtraktor Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Θα ήθελα Εάν δεν υπάρχει σχετικό νήμα, ν' αναφέρουμε σε ποια σημεία έχουμε απευθυνθεί για service των Apple προϊόντων μας, και την εξυπηρέτηση μας από αυτά, τόσο Από την εργασία όσο και Από το χρόνο αναμονής. Πέρυσι είχε εμφανίσει ο iMac 24 στο πάνελ του, τα γνωστά γκριζαρίσματα, οπως και διάβαζε επιλεκτικά μερικά cd - dvd. Πέμπτη τον εκανα πακέτο και τον πήγα στη document. Τρίτη με πήραν τηλέφωνο να παραλάβω. Ευγενεστατοι, γρήγοροι κι εξυπηρετικοτατοι. Χθες, πήγα τον iMac του αδερφού μου στην info quest. Δεν έχω επαφή με το συγκεκριμένο service. Ειδωμεν. ησουν μεσα στη εγγυηση ή οχι??αν οχι ποσαπληρωσες???εννοω για το πανελ και τα γκριζα σημαδια
EstellePr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Και τα δυο, ήταν και είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση. Ευτυχώς.
xtraktor Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Και τα δυο, ήταν και είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση. Ευτυχώς. γιατι εκτος εγγυηση ειναι απαγορευτικη η αντικατασταση!!!
chrisv. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εγώ προσωπικά αν χρειαζόμουν ποτέ ανικατάσταση σε κάποιο σημείου του macbook μου, και ήταν βέβαια εκτός εγγυήσης,θα έβγαζα άκρη απο το διαδύκτιο!Έχω ακούσει πολλλάαα!... :mrgreen:
loulicast Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω για αυτη τη ''document'' που αναφερει ο φιλος πιο πανω. ειναι εταιρεια που κανει σερβις σε προιοντα apple? εχω ενα macbook και ισως χρειαστει ενα κοιταγμα. υπαρχει καποιο site? ή ενας τροπος επικοινωνιας μαζι τους διοτι ψαχνω αλλα δε βρισκω κατι. ευχαριστω εκ των προτερων
actorius Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω για αυτη τη ''document'' που αναφερει ο φιλος πιο πανω. ειναι εταιρεια που κανει σερβις σε προιοντα apple? εχω ενα macbook και ισως χρειαστει ενα κοιταγμα. υπαρχει καποιο site? ή ενας τροπος επικοινωνιας μαζι τους διοτι ψαχνω αλλα δε βρισκω κατι. ευχαριστω εκ των προτερων Εδώ είσαι.
darklordvader77 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εγώ με την σειρά μου χρειάστηκε να στείλω το macbook pro μου πέρυσι για service στην οθόνη του.. το έστειλα μέσω multirama αρτας στα κεντρικα στην αθήνα (επειδή το χα αγοράσει από multirama ηρακλείου κρήτης). Πλήρωσα μεταφορικα 15ε κ σε 6 μέρες ήταν πάλι πίσω με αλλαγμενο μόνο το καπάκι με την οθόνη του...
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Θα ήθελα Εάν δεν υπάρχει σχετικό νήμα, ν' αναφέρουμε σε ποια σημεία έχουμε απευθυνθεί για service των Apple προϊόντων μας, και την εξυπηρέτηση μας από αυτά, τόσο Από την εργασία όσο και Από το χρόνο αναμονής. Πέρυσι είχε εμφανίσει ο iMac 24 στο πάνελ του, τα γνωστά γκριζαρίσματα, οπως και διάβαζε επιλεκτικά μερικά cd - dvd. Πέμπτη τον εκανα πακέτο και τον πήγα στη document. Τρίτη με πήραν τηλέφωνο να παραλάβω. Ευγενεστατοι, γρήγοροι κι εξυπηρετικοτατοι. Χθες, πήγα τον iMac του αδερφού μου στην info quest. Δεν έχω επαφή με το συγκεκριμένο service. Ειδωμεν. Αυτο το νημα ειναι χρησιμοτατο, γιατι και τα mac μηχανηματα ειναι και καποια στιγμη χαλανε, και τοτε...ψαχνουμε για service. Χρησιμο νημα, βεβαια....αχρειαστο να μας ειναι το service, αλλα οπως και να το κανεις οι βλαβες σε καποια μηχανηματα θα εμφανιστουν. Τελικα εχει κανεις εμπειρια απο το service της infoquest?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα