jose Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 θέλω να πάρω ένα smartphone μιας που το SΕ VIVAZ που έχω τα έχει παίξει... είμαι ανάμεσα σε 3 samsung Samsung Galaxy Ace Black Samsung Galaxy S Samsung Nexus S πιο από τα 3 θα περνάτε k γιατί... πιο από τα τρία έχει ενεργό flash στην camera? όχι απλά να ανάβει ένα φως.. σας ευχαριστώ πολύ
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Λόγω έλλειψης φλάς ξεχνάς το SGS αν σε ενδιαφέρει τόσο... Από εκεί και πέρα αν περιμένεις να βγάλεις καλή φώτο βασιζόμενος στο φλας του κινητού ξέχασέ το... Τέλος μόλις άνοιξες ένα καυτό θέμα
jose Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Λόγω έλλειψης φλάς ξεχνάς το SGS αν σε ενδιαφέρει τόσο... Από εκεί και πέρα αν περιμένεις να βγάλεις καλή φώτο βασιζόμενος στο φλας του κινητού ξέχασέ το... Τέλος μόλις άνοιξες ένα καυτό θέμα μάλλον όμως τo GALAXZ s είναι πιο εξελιγμένο σε όλα εκτος από τo flash. η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο κοντά σε αυτό, αλλα αρχίζω να βλέπω k τo HTC Desire Z, που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά k flash αλλα ida ότι έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας
giannisosfp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ανάμεσα σε αυτάς τα 3 θα σου έλεγα να ξεχάσεις το Ace. Τώρα όποιο απο τα Galaxy S, Nexus S και να πάρεις είναι πολύ καλά. Εγω σήμερα πήρα το nexus S έχοντας δουλέψει πολύ και με το Galaxy S μιάς και το έχει η κοπέλα μου. Πιο ευχαριστημένος είμαι με το Nexus σαν εμπειρία χρήσης. Αν όμως σε ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα πήγαινε για Galaxy S αλλά δεν έχει flash όχι οτι του Nexus S η καˊμερα είναι κακή απλά του Galaxy είναι καλύτερη. Και επίσης μην περιμένεις πολλά απο κινητά για φωτογραφίες πέραν των Satio, Vivaz, N8, xPeria Arc, Samsung Galaxy SII. Αυτά απο εμένα.
nikoskon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Galaxy S από εμένα. Κοίτα και τα links της υπογραφής μου για περισσότερες λεπτομέρειες.
orlox Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν ξερω απο που θες να το παρεις αλλα σου προτινω οτο Optimus 2x στα 340. 8mp camera με φλας που φτανει στο απεναντι πεζοδρομιο ^^ Μην πιασω και τις αλλες δυνατοτητες...
mas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 γεια σας παιδια..δεν ξερω αν εχω βρει το σωστο θεμα,, θελω μαι βοηθεια...θελω κατεβασω ενα απρογραμμα για το κινητο να περναω τα sms αλλα δεν χερω που να βρω και πωσ να το ψαχω...... εχω το samsung GT-S5620......αν μπορειται να βοηθησετε σας ευχαρσιτω πολυ......
arxaggelos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 τί εννοείς να περνάς τα sms; στον υπολογιστή;
mas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 τα μιμηματα απο το κινητο στο υπολογιστη... ξερεις κανενα προγραμμα μηπως.....γιαυτο που ζηταω...???
mas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ???????????????????????????????????????????????????????????????
arxaggelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δεν είσαι στο σωστό θέμα, μάλλον δεν θα πάρεις απάντηση εδώ γιατί το thread δεν αφορά καθόλου το Μόντε. Άσε που επειδή είναι θέμα software, πρέπει να ποστάρεις στο section "Mobile Software".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.