Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα μετά από εγκατάσταση windows 7

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεβέντες και λεβέντισσες έκανα όλα τα updates σημαντικά και μη και το πρόβλημα έφυγε...

Έχω όμως μια απορία.... όλοι θέλουμε τα μηχανήματά μας να τρέχουν όσο πιο γρήγορα - ελαφρά γίνεται... συνεπώς σίγουρα για την χρήση που κάνω δεν χρειάζομαι τα ultimate αλλά με τα home είμαι κομπλέ...

υπάρχει όμως κανένας κατάλογος που να λέει ποια updates είναι άχρηστα; Γιατί είναι πολλά για να τα διαβάσω όλα άσε που τα μισά δεν θα τα καταλάβω...

Ή γενικά εκτός από αυτό κάνα "τιπ" για απενεργοποίηση άχρηστων (όπως defrag σε ssd και hibernate, και restore) και πιο "ψαγμένων" ώστε να μην τρώνε μνήμη...

Και κάτι ακόμα...χωρίς να έχω πολλά προγράμματα πόσο μάλλον που να τρέχουν όλη την ώρα πατάω και βλέπω 77process και τραβάω τα μαλλιά μου....παίζει αυτό να πέσει στα 40-50 ή χρειάζονται όλα για την λειτουργία των 7;

Δημοσ.

Τώρα το οξύμωρο.Για έμενα καλή Version είναι η Home premium x32 αν έχεις μέχρι 4GB μνήμη,η x64 από 4 και πάνω.

Με δεδομένο ότι είσαι Original κάνεις όλα τα UpDates.με δεδομένο ότι είσαι με Θείου δεν κάνεις το γνωστό με λήγοντα 33,και κατά την γνώμη μου πάντα παραμένεις πριν το Servis Pack 1 δηλαδή εκεί σταματάς.Εξαλου σε λιγο θα βγουν τα 8 :P

Δημοσ.

Κοίτα ο επεξεργαστής είναι 64άρις και έχω 4γβ μνήμη....έχω επιλέξει να τρέχω τα 64βιτα :P

Τι εννοείς περιμένω πριν το sp1? ώστε να μην έχει βγει άλλη αναβάθμιση τύπου 33;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...