santana99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Είναι περίπου η 6η φορά που βάζω τα windows 7 (συγκεκριμένα είναι 64bit ultimate) σε λάπτοπ του 2010 που τα αντέχει στο χαλαρό... Έχω φορέσει ssd (δεν ξέρω αν έχει σημασία) αλλά έχω το εξής πρόβλημα αυτή τη φορά: Αργεί πολύ στο welcome screen, ναι έχω 4 εξωτερικούς και 4 συσκευές με usb αλλά τις είχα και πριν και δεν είχε πρόβλημα. Επίσης όταν πατάω για 1η φορά μετά από εκκίνηση υπολογιστή κάτω δεξιά (desktop) κάνει των ήχο του loggin (wtf!?) Το σωστό φορμάτ είναι boot from cd και format ή διπλό κλικ από τον εξωτερικό εγκατάσταση windows και διαγραφή windows old? Γίνεται επιδιόρθωση; (δεν έχω βάλει sp1) τι μου προτείνεται να κάνω; thanks a lot!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 1)αν είναι γεμάτοι οι σκληροί δίσκοι μπορεί και να κολαει 2)έμενα κολλούσε όλος ο υπολογιστής επειδή είχε καεί ο σκληρός δίσκος στο τέλος καεικε τελιος και δεν μπορούσα να τον ανοίξω 3)υπάρχει και η πιθανότητα να μην εγκαταστάθηκαν σωστά η να χάλασαν τα windows για αυτό προσπάθησε να απεγκατάστασης και να τα ξαναεγκαταστησεις τα windows αν το πας στο τεχνικό και διαπίστωση ότι έχεις πρόβλημα στα windows θα σου πρωτινά αν ξέρεις καλά να τα εγκαταστησης εσύ γιατί συνήθως χρεώσεων και την εγκατάσταση
santana99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 συνεπώς να κάνω φορματ... οκ αυτή είναι η τελευταία λύση και είμαι σίγουρος πως θα λυθεί έτσι το πρόβλημα, το θέμα είναι πως βαριέμαι να ξανα εγκαθιστώ drivers και προγράμματα γιαυτό ψάχνω κάτι πιο "συμβατό" σαν λύση.
sistah Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εεεελα τεμπελη! Τα windows 7 βρισκουν σχεδον ολους τους drivers! Επισης, για προγραμματα τυπου winamp, μtorrent κτλ : Ninite Τσεκαρεις τα προγραμματα που θες να κατεβασεις, στα κατεβαζει και στα κανει install χωρις toolbars κτλ.
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Γενικά να ξέρετε ότι τα Windows θέλουν μεράκι γενικότερα,και κυρίως στο πρώτο στήσιμο.Εγώ θα σου έλεγα να μηδενίσεις και τον δίσκο.Έτσι μένουν απροβλημάτιστα για πολύ καιρό,το άλλο είναι να μην ακουμπάς registry αν δεν είσαι απολύτως σίγουρος ότι κάνεις καλό.. και το καλό δεν το κρίνεις βραχυπρόθεσμα αλλά σε βάθος χρόνου.
santana99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ωραίο το ninite δεν το ξερα.. Γενικά δεν έχω tune up utilities ουτε ccleaner και τέτοια μου σπανε τα νεύρα... ειδικά με το 2ο δεν είχα δει τις ρυθμίσεις και μου διέγραψε από την επιφάνεια εργασίας ένα φάκελο επειδή δεν τον χρησιμοποιούσα συχνά... Γενικά πρέπει να κάνω τα updates? Γιατί τα έχω απενεργοποιήσει... Επιδιόρθωση παίζει να βγει και αυτό το 6μηνο στο χαλαρό ή οπωσδήποτε φορματ;
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ωραίο το ninite δεν το ξερα.. Γενικά δεν έχω tune up utilities ουτε ccleaner και τέτοια μου σπανε τα νεύρα... ειδικά με το 2ο δεν είχα δει τις ρυθμίσεις και μου διέγραψε από την επιφάνεια εργασίας ένα φάκελο επειδή δεν τον χρησιμοποιούσα συχνά... Γενικά πρέπει να κάνω τα updates? Γιατί τα έχω απενεργοποιήσει... Επιδιόρθωση παίζει να βγει και αυτό το 6μηνο στο χαλαρό ή οπωσδήποτε φορματ; Αν είσαι νόμιμος ναι στα Updates αν όχι προσεξετα.. Τα νόμιμα παίζουν γενικά ένα τσικ καλύτερα από του θείου..
sistah Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μα και εμενα μου την ψιλο σπανε, το ccleaner το χρησιμοποιω σπανια, δηλαδη ζω και χωρις αυτο. Το οτι παταγες οτι να'ναι κουμπια, δεν κανει το προγραμμα ''κακο'', προφανως εσυ δεν εκανες σωστη χρηση. Αν εννοεις τα updates των windows, εγω κανω ΠΑΝΤΑ. Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να μην κανει updates! Κενα ασφαλειας κλεινουν και διορθωνουν προβληματα. Προσωπικα ειμαι υπερ των updates. (αν εχεις πειρατικα τοτε υπαρχει ενα update που το αποφευγεις σαν τον διαολο) Τα νόμιμα παίζουν γενικά ένα τσικ καλύτερα από του θείου.. Αυτο το συμπερασμα το στηριζεις καπου?
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ναι φίλε μου,στην εμπειρία μου κ με τις 2 version* win7 απο betatester μέχρι σήμερα. Για να μην πω ότι σε μερικές από τις "αθώες" σπασμένες version μπορείς να βρεις απο Trojan μέχρι 500 spy μέσα που θα καταγράφουν τα πάντα και φυσικά θα κάνουν πιο αργό τον υπολογιστή σου.
sistah Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω επειδη στηριζεσαι στην δικια σου εμπειρια. Θα ηθελα να δω forums και ανθρωπους να παραπονιουνται για κατι τετοιο. Οσο αναφορα τις "αθωες" σπασμενες version που εχουν trojan, αν κατεβασες απο τον τελευταιο uploader και παρελειψες τα comments που θα λενε για fake, trojan, it does not compute κτλ τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. (οχι εσυ αναγκαστικα)
Cham Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Οι περισσότεροι που τα windows παρουσιάζουν αστάθειες και καθυστερήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το format αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι έχουν σπασμένη version.Φυσικά βοηθάει η Microsoft με τις εξωφρενικές μονοπωλιακές της τιμές γι'αυτο. Ξέρεις πόσες εκδόσεις έχουν ενσωματωμένα trojan που είναι δύσκολο να ανιχνευτούν κιόλας ? Γιαυτό έγραψα αθώα αυτά που περιγράφεις εσύ είναι τα εξόφθαλμα και αλίμονο αν κάποιος εγκαταστήσει κάτι τέτοιο,η απλά το κατεβάσει. Αυτά που λες.Δεν καταγράφονται σύμφωνα με αυτή την "βάση".Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ οτι πρέπει κάποιος να συμφωνεί μαζί μου ντε κ καλά ,από την στιγμή που εγώ,οι φίλοι μου,και οι πελάτες μου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και απροβληματιστοι. Εξάλλου εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε και να καταγραφούν οι λύσεις και οι απόψεις μας,αν συμφωνήσουμε η διαφωνήσουμε ελάχιστα νοιάζει τον ενδιαφερόμενο..
sistah Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Οι περισσότεροι που τα windows παρουσιάζουν αστάθειες και καθυστερήσεις μετά από σύντομο χρονικό διάστημα μετά το format αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι έχουν σπασμένη version.Φυσικά βοηθάει η Microsoft με τις εξωφρενικές μονοπωλιακές της τιμές γι'αυτο. Ξέρεις πόσες εκδόσεις έχουν ενσωματωμένα trojan που είναι δύσκολο να ανιχνευτούν κιόλας ? Γιαυτό έγραψα αθώα αυτά που περιγράφεις εσύ είναι τα εξόφθαλμα και αλίμονο αν κάποιος εγκαταστήσει κάτι τέτοιο,η απλά το κατεβάσει. Αυτά που λες.Δεν καταγράφονται σύμφωνα με αυτή την "βάση".Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ οτι πρέπει κάποιος να συμφωνεί μαζί μου ντε κ καλά ,από την στιγμή που εγώ,οι φίλοι μου,και οι πελάτες μου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και απροβληματιστοι. Εξάλλου εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε και να καταγραφούν οι λύσεις και οι απόψεις μας,αν συμφωνήσουμε η διαφωνήσουμε ελάχιστα νοιάζει τον ενδιαφερόμενο.. Σαφως και δεν ειναι αναγκη να συμφωνησει καποιος μαζι σου αναγκαστικα. Απλως δεν μπορω να καταλαβω που διαφερει το σπασμενο με το original περαν του key. (προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποια ασταθεια ή καθυστερηση 2 χρονια απο τοτε που τα εβαλα) Συγνωμη στον topic starter για το off topic..
TheELF Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Σαφως και δεν ειναι αναγκη να συμφωνησει καποιος μαζι σου αναγκαστικα. Απλως δεν μπορω να καταλαβω που διαφερει το σπασμενο με το original περαν του key. (προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποια ασταθεια ή καθυστερηση 2 χρονια απο τοτε που τα εβαλα) Συγνωμη στον topic starter για το off topic.. Γιατί μόνο με το κλειδί δεν γίνεται νόμιμο το προϊών χρειάζεται και κάποιες άλλες διαδικασίες που κάλλιστα μπορούν να κρύβουν κακόβουλο λογισμικό,τα crack hack patch κ.τ.λ. που χρειάζονται για να περνάει κάθε έλεγχο το λειτουργικό δηλαδή. Τώρα αν εσύ ή εγώ πέσαμε σε καλή περίπτωση και δεν μας κάνει νούμερα δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το κανονικό.
santana99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 καλά σίγουρα δεν έφταιγε το ccleaner χαχα μα οι εκδόσεις που υπάρχουν στο ιντερνετ δεν είναι απλά το dvd του εκάστοτε λογισμικού όπως και στα παιχνίδια; βάζουν επιπρόσθετα μέσα δλδ;
Cham Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αν 2 χρόνια έχεις σπασμένα Win τότε πως μπορείς να συγκρινεις με τα original θα σου πω εγώ ? Φυσικά και λειτουργούν και τα 2 φυσικά και οι διαφορές δεν είναι τεράστιες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Όταν είπα εμπειρία δεν ήμουν απόλυτα σαφής,τα μηχανήματα που παρουσιάζουν αστάθειες και καθυστερήσεις είναι τα μη original σε ποσοστό 80% και αυτό σταματάει να είναι εμπειρία άπλα, είναι στατιστική πλέον. Όσο απλό είναι να κατεβάσεις μια ΅Windows version και να την εγκαταστήσεις,άλλο τόσο πολύπλοκο είναι αν θέλεις να κάνεις εξαιρετική δουλειά,από το να επιλέξεις πια version να βάλεις και οχι άντε όλοι Ultimate,μέχρι το πιο απλό clean k defragment. Δεν είμαι προγραμματιστής να σου πω σε πιες εντολές και σε πόσους κώδικες διαφέρουν αλλά όλα αυτά που σου έγραψα είναι συμβάντα και πολλάκις καταγεγραμμένα. Το βιος το ξέρουμε,το λειτουργικό το ξέρουμε,ο bootloader όμως που είναι ενα εξαιρετικό κομμάτι στον υπολογιστή μας τον γνωρίζουν λίγοι,και είναι ίσως το πιο σημαντικό μετά το bios. @φίλε Santana σε καμιά περίπτωση δεν είπα ότι σίγουρα βάζουν κάτι.Ας πούμε ότι σπάνε μια αλληλουχία η ότι αδυνατίζουν έναν κρίκο στην αλυσίδα από εκεί και πέρα αυτή η αλυσίδα δεν θα αντέξει όσο η original.Και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η αλληλουχία στα μαθηματικά αρα στους υπολογιστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.