Προς το περιεχόμενο

3D Blu-Ray player & 3D TV

the_valliant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κάποια γνωστή (ή άγνωστη...) ασυμβατότητα μεταξύ 3D-BluRay player και αντίστοιχης 3D-TV?

Συγκεκριμένα, κάποιος γνωστός μου αγόρασε τέτοιον Player και έβαλε το κατάλληλο δισκάκι (Iron Man αν δεν κάνω λάθος) και η τηλεόρασή του, 3Δ κι αυτή, δεν έδειχνε τα αναμενόμενα.

Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που παρέβλεψε λόγω άγνοιας προφανώς;

Ασυμβατότητα μεταξύ μοντέλων, τεχνολογιών ή κάτι άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα στο πω απλά κ ωμά αλλά και τόσο ειλικρινά κ φιλικά όπως θα το έλεγα και στον αδελφό μου..

Όποιος περιμένει να δει καλό 3D σε επίπεδη τηλεόραση είναι τουλάχιστον αφελής.

Με έναν καλό projectora, την "παλιά" τεχνολογία με το μπλε_κοκκινο γυαλι κ μια 3D ταινία το αποτέλεσμα θα ήταν κατά πολύ καλύτερο.

Το 3D είναι λίγο "χάντρες για ιθαγενείς" ακόμα όπως συνηθίζω να λέω.

Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου - και την ειλικρίνεια σου.

Ωστόσο δεν απαντήθηκε το ερώτημά μου: υπάρχουν ασυμβατότητες λόγω των οποίων να ΜΗΝ παίζει η ταινία σαν 3Δ αλλά σαν 2Δ?

Δεν μιλάω για ποιότητα εικόνας, λέω ότι το δισκάκι παίζει σα να ήταν ένα συνηθισμένο BluRay σε συνηθισμένο player...

Προσωπικά λόγω δουλειάς έχω δει τα χαζά στο θέμα 3d. Να παίζει σαν απλό blu-ray δε θυμάμαι αλλά έχει τύχει ταινία 3d να μην ξεκινάει καν σε 3d blu-ray player, ενώ σε άλλο να παίζει κανονικότατα. Το να παρέβλεψε κάτι ο φίλος σου δε νομίζω... ανάλογα βέβαια και ποιά τηλεόραση έχει. για παράδειγμα πολλές sony αναπαράγουν σαν απλό 2d blu-ray την ταινία αν δεν συνδεθεί ο κατάλληλος transmitter για τα γυαλιά πρώτα.

Υποθετω οτι εχει συνδεσει το blu ray player κατευθειαν στην τηλεοραση με hdmi 1.4 και οχι 1.3

Και αν δεν κανω λαθος η συγκεκριμενη ταινια δεν εχει βγει σε 3d

Θα στο πω απλά κ ωμά αλλά και τόσο ειλικρινά κ φιλικά όπως θα το έλεγα και στον αδελφό μου..

Όποιος περιμένει να δει καλό 3D σε επίπεδη τηλεόραση είναι τουλάχιστον αφελής.

Με έναν καλό projectora, την "παλιά" τεχνολογία με το μπλε_κοκκινο γυαλι κ μια 3D ταινία το αποτέλεσμα θα ήταν κατά πολύ καλύτερο.

Το 3D είναι λίγο "χάντρες για ιθαγενείς" ακόμα όπως συνηθίζω να λέω.

+1000

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...