Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 για σας παιδια ειμαι καινουριος εχω ενα προβλημα οταν παω να ανηξω το google chrome μου βγαζει: Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.google.gr/ μπορεί να βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ίσως έχει μεταφερθεί μόνιμα σε νέα διεύθυνση ιστού. Σφάλμα 4 (net::ERR_INVALID_ARGUMENT): Άγνωστο σφάλμα. βοηθηστε με!!!
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το πρώτο που μπορείς να κανείς και το ποιο απλό είναι αν κανείς απεγκατάσταση τον google chrome και να τον ξανά εγκαταστήσεις .
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το έχω κάνει πολλές φορές αλλά δεν αλλάζει τίποτα
flik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Το κάνει μόνο με τον chrome; Μετά αν γράψεις άλλη σελίδα εσύ πάλι δεν στην ανοίγει; Πήγαινε στις επιλογές (το κουμπί στη μπάρα πάνω τέρμα δεξιά) -> Σύνθετες επιλογές -> (στο δίκτυο: ) Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης -> Ρυθμίσεις LAN. Εκεί βεβαιώσει οτι δεν υπάρχει κάποια γραμμένη διεύθυνση, και ότι είναι επιλεγμένο μόνο το πάνω απο τα τρία checkboxes.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το κανει μονο το chrome το δοκιμασα αυτο που μου ειπες αλλα τιποτα δεν ειχε γραμενο εκει
haris013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 χρησιμοποιεις αλλο firewall περα απο των windows?αν ναι βγαλε απο τις εξαιρεσεις τον chrome
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 πετηχε τελικα firewall του panda το εμποδιζε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.