pcpanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Kαλησπέρα παιδιά! Με αφορμή μια αγορά μου απο το e-bay οπου ο μονος τροπος πληρωμής ειναι το paypal θα ήθελα να μαθω πώς κανω αυτο το τόσο ξακουστό ποια paypal ωστε να αγοράσω αυτό που θέλω!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μπορεις να μπεις εδω και να δεις τι ειναι επεισεις αν πατησης στο κατω μερος της ιστοσελιδας το συνδεσμο "εδω" θα δεις περησοτερες πληροφοριες μπορεις να μπεις εδω και να δεις τι ειναι επεισεις αν πατησης στο κατω μερος της ιστοσελιδας το συνδεσμο "εδω" θα δεις περησοτερες πληροφοριες ελπιζω να σε βοηθησα
dimitrisOS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 και εγω μολις εχω τελειωσει την διαδικασεια και ειναι ετοιμος να αγορασω μετα απο καιρο ερωτηματος Πρώτων θελεις να βγαλεις μια προπληρομη "καρτα" που θα ειναι αποκληστικα μονο για internet ή θες ενα λογαριασμο σε μια τραπεζα που ειναι ασφαλες και αυτο που και μπορεις να χρεισημοποιησεις και αλλου αυτον τον λογαριασμο ;;;; (εγω ενα το 2 δηλαδη εχω εναν λογαριασμο στον ονομα μου στην Πειραιως και μου εχουν δοσει και μια καρτα που ειναι σαν την πιστωτηκη που μπορει να την χρεισιμοποοιησω για αλλες αγορες και μεταφορα λογαριασμου και ο λογαριασμο μου δεν μπορει να χρεωθει τιποτα παραπανω απο οσα λεφτα εχω εχω δηλαδη δεν παει μειων οπως τις πιστωτηκης αυτην εδω WinBank χρεωστικη καρτα
pcpanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μολις εκανα λογαριασμό. Μπορω απλα να μεταφέρω απο τον τραπεζικό μου λογαριασμό (η της μάνας μου/πατερα μου) λευτα στο account μου στο paypal και μετα να πληρώνω απο εκει...κατι σαν χρεωτική καρτα που δεν παει μιων οπως ειπε ο φιλος παραπανω? Ακούει κανεις?
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ... Ακούει κανεις? Ψάχνει κανεις; http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.