Προς το περιεχόμενο

δεν δουλέυει το wifi

endofchaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά.Έχω το samsung wave ii (s8530)και ένα sagem fast 2404 sagem fast 2404 router.προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα με αυτό καιμου λέει "αποτυχία ελέγχου ταυτότητας".Προσπάθησα να ρυθμίσω το Network Authentication σε no δηλαδή χωρίς ασφάλεια κωδικούς κτλ. και παλι πηρα το ίδιο error. το google δεν με βοήθησε... ένας φίλος μου δεν μπόρεσε να μπει με το λαπτοπ του ενώ πάλιείχα κλείσει τα παραπάνω. το δε παλιό κινητό μου ενώ συνδεόταν κανονικά μετά από τα σημερινα ριμπουτ(soft οχι hard)αρνείται και αυτό να μπει.Έχω κανει μια φορά firmware upgrade στο router ενώ το κινητό είναι εργοστασιακό.ιδέες κανεις?..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κανε κανα Reset default τον ρουτερ και ξανασεταρε το να δεις μηπως εχει ενεργοποιηθει τιποτα παραξενο πανω.

παει το μυαλο μου οτι εχει καποια επιλογη χωρια τα πρωτοκολλα κρυπτογραφησης κωδικου κτλ κτλ. μια επιλογη της μορφης ''να επιτρεπονται νεες ασυρματες συνδεσεις'' η κατι τετοιο το οποιο ειναι ξετσεκαρισμενο.

αν και δυσκολα αν υπαρχει τετοια επιλογη να ειναι ξετσεκαρισμενη απο default (για ρουτερ μιλαμε), με το reset defaults που σου προτεινει ο poulinos ειναι πιθανο να λυθει αυτο ή αντιστοιχο προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...