Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S II VS LG Optimus 3D VS HTC Sensation

kostas/88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ψάξει πολύ,έχω ρωτήσει πολύ αλλα το δίλημμα που έχω δεν μου έχει λυθεί και ελπίζω να με βοηθήσετε μπας και αποφασίσω τελικά ποιο από τα 3 είναι το καλύτερο για να αγοράσω????

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=22&Category=69978004&Products=1652818,1670336,1671189

Δημοσ.

ok για την τιμή θα το ψάξω πριν το πάρω, το θέμα μου είναι ποιο από τα 3 να πάρω,έχω ακούσει τα καλύτερα και για τα 3 αλλα θέλω μια ποιο εμπεριστατωμένη γνώμη πριν καταλήξω :-D

Δημοσ.

ok για την τιμή θα το ψάξω πριν το πάρω, το θέμα μου είναι ποιο από τα 3 να πάρω,έχω ακούσει τα καλύτερα και για τα 3 αλλα θέλω μια ποιο εμπεριστατωμένη γνώμη πριν καταλήξω :-D

Για τιμη το ΠΛΑΙΣΙΟ το εχει αυτο το διαστημα στα 469Ε .

Το HTC το μονο καλο που εχει για εμενα ειναι η αναλυση οθονης HQ,κατα τα αλλα το GS II ειναι πολυ μπροστα !!!

Το LG ...Τι το θες ; ΤΟ ειδες ποτε απο κοντα ;;;;;

Καλυτερα να πας να τα δεις ΟΛΑ απο κοντα και μετα βγαλε πορισμα.

Δημοσ.

ναι το είδα.ένταξη δεν με εντυπωσίασε τόσο πολύ αλλα είναι γενικά πολύ μάχιμο και επειδή με ενδιαφέρει περισσότερο τα χαρακτηριστικά και λιγότερο το design και το έβαλα στην λίστα για να μου πείτε και εσείς μια γνώμη που ασχολείστε και γνωρίζετε μερικά πράγματα παραπάνω

Δημοσ.

όπως και εγώ έτσι το μεγαλύτερο ποσοστό υποστηρίζει το GS2

κάτι ακόμα έχετε ακούσει τίποτα για τα καινούργια smartphones που θα κυκλοφορήσουν το Samsung Galaxy 3D και το HTC EVO 3D αξίζει να περιμένω λίγο??

Δημοσ.

Kαλο το thread αυτο γιατι προσφατα μου κλεψανε το galaxy s και ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτα.Κατι εχω ακουσει οτι το ΕVO 3d θα κυκλοφορησει μονο USA ,ενω για το Galaxy 3d που αναφερεις θα βασιζεται στο galaxy s2 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...