ardo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ανοιγω το θέμα εδω,για πληροφόρηση των καταναλωτών,γιατί την παρακάτω καταγγελία μου δεν την ενέκρινε προς δημοσίευση το Skroutz,λόγω αδυναμίας διασταύρωσης του παραπόνου!!! Πριν μια εβδομάδα,ειδα στο Public,στο Mall,στην βιτρίνα το samsung galaxy s με 319 ευρω και οταν το ζήτησα, μου απαντάει ο υπάλληλος εχουμε μονο το εκθεσιακό κομμάτι και στην ιδια τιμή! Ζητάω το Nexus στην τιμή των 299 ευρω και πάλι το ιδιο, μονο της βιτρίνας! Και αλλα καταστήματα κάνουν αυτό το σύστημα,με ελάχιστα κομμάτια. (Δεν εχω καταλάβει τι marketing ειναι αυτό,για μένα κάνουν μονοι τους δυσφήμιση). Τουλάχιστον ας εβγαζαν την προσφορά με την τιμή απο την εκθεση. Το γεγονός οτι κρατάνε τα δείγματα στην εκθεση,δειχνει την προσπάθεια εξαπάτησης των πελατών.
achillesgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 συμφωνω απόλυτα φίλε μου! το ιδιο συνεβη οταν πηγα να παρω μια προσφορα απο τον κοτσωβολο σε dslr. πηγα σε τουλαχιστον 5 καταστήματα . σε όλα μου ειπαν οτι προκειται για το τελευταιο, εκθεσιακό κομματι! αυτο δεν στεκει, πρεπει να ανεφερεται στην προσφορα και να το ξερεις, οχι οταν πηγαινεις στο καταστημα να στο λενε! επισης, το εκθεσιακο ειναι σουσιαστικα μεταχειρισμένο κομματι! ειδικα σε φωτογραφικη στην οποια δεν πρεπει να ανοιχτει μηπως παει σκονη στον αισθητηρα κλπ! σε καμια περιπτωση η προσφορα δεν σημαινει εκθεσιακο κομματι! τους ειπα θα κανω καταγγελεια αλλα δεν το εψαξα απο νομικης πλευρας!
tarantules Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τις βενζίνες από μαγαζί σε μαγαζί να βάλεις, συν την ταλαιπωρία, το δούλεμα από τους εκάστοτε υπαλλήλους και το χάσιμο χρόνου, πιο φτηνά σου έρχεται να παραγγείλεις κάτι από εξωτερικό.Ρίξτε μαύρο σε όλους όσους μας δουλεύουν για να τα κλείσουν τα κωλομάγαζά τους μια ώρα νωρίτερα.Είπαμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε την Ελληνική οικονομία αλλά αυτοί μυαλό δεν βάζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.