Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν συνδέω το στικάκι με τον υπολογιστη βγαινει μια καρτέλα που λέει(Windows-Δεν υπάρχει Δίσκος)και κάτω (Exception Processing Message c0000013 Parameters 75aebf7c 4 75aebf7c 75aebf7c)post-223789-0-87997500-1312894958_thumb.jpg

παταω ακυρο αλλα σε κλασματα δευτερολεπτου εμφανιζεται οπου κλεινει μετα τις 20 φορες μετα απο 2 λεπτα το πολυ ξανα εμφανίζετε!!!

Δημοσ.

Ευχαριστο για το ενδιαφερον εχω τα γνησια XP Δεν έχω τα Win7

Ξέρεις μήπως ισχυει το ιδιο και για τα xp και αν ναι απο που ακριβως να το κατεβασω!!! :D

Δημοσ.

κοιτα αν εχεις xp επρεπε να σου κανει εγκατασταση και τελος αυτο στο βγαζει μετο που βαζει το usb η οταν πας να κανεις εγκατασταση ?γιατι παιζει να τα εχει παιξει το φλασακι.. Δοκιμασε το σε κανα αλλο πισι και αμα δεις το ιδιο προβλημα φτεει το φλασακι αμα δεν δεις τιποτα το περνεις ετσι οπως ειναι ολο μαζι πας στην cosomete (στην εγκυηση ακομα απο τη καταλαβενω) και τους λες τι παιζει.Παντος ειμαι 2 χρονια σε αυτο το γαμημενο το συμβολαιο δεν μου εχει βγαλει τετιο προβλημα ουτε σε xp,vista,7 κατα 90% ειμαι σιγουρος οτι τα επαιξε το φλασακι.Ποσο καιρο το εχεις?

δες και αυτα τα site μπορει δεν ξερω

http://www.consumingexperience.com/2007/11/windows-no-disk-exception-processing.html

http://www.zolved.com/synapse/view_content/28059/I_get_an_error_message_Exception_Processing_Message_c0000013

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο? Ποστάρω εδώ για να μην ανοίξω τσάμπα άλλο θέμα. Πώς ακριβώς βλέπω το υπόλοιπο του traffic μου? Έχω 1GB/μήνα, στέλνω sms στο 1256 αλλά με ενημερώνει μόνο για το υπόλοιπο ομιλίας. Για το internet πώς το βλέπω???

Δημοσ.

εχεις cosmote internet on the go 1gb στελνεις απο το λαπτοπι 1 στο 1256 και σε ενημερωνει για ομιλια πως γινεται αυτο αυου εχει μονο internet σε αυτα τα προγραματα???

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξερει κανεις γιατι με με αφηνει να μπω σε ορισμενα sites;

Για παραδειγμα στο indymedia.org και στοpaparazzigr.tv

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αν και πολυ μετα αν στο κανει και σε αλλο pc τοτε προβλημα της cosmote ισως να μην εχει ενημερωθει σωστα(dns) για αυτα τα sites.αν σε αλλο pc ειναι οκ τοτε θεμα pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...