Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα απεγκατάστασης IBM 32-bit SDK for Java 2, v.1.4.1

Hypersomniac@9811

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και καλώς σας βρήκα.

Ολοκαίνουριο μέλος, εάν υπάρχει κάποιο νήμα όπου συστήνονται τα νέα μέλη, δεν το βρήκα, οπότε περνάω κατευθείαν στο ... παρασύνθημα.

Η γυναίκα ενός φίλου έχει ένα IBM ThinkPad R50 που δεν το έχουν κάνει ποτέ σοβαρή συντήρηση και πάνω στη συζήτηση είπα να βάλω ένα χεράκι. Όπως καταλαβαίνετε, έχει έρθει από τη μάνα του με ένα σωρό άχρηστες για τη γυναίκα του φίλου μου "εφαρμογές".

Μία από αυτές είναι το IBM 32-bit SDK for Java 2, v.1.4.1, το οποίο προσπάθησα να ξηλώσω με το RevoUninstaller Free, αλλά δε λέει να ξεκουμπιστεί με τίποτα. Δεν έχει ούτε δικό του uninstaller και όταν τρέχω το Revo, εμφανίζεται ο InstallShield Wizard και με ρωτάει εάν θέλω να απεγκαταστήσω την επιλεγμένη εφαρμογή και όλα τα features της. Πατώντας OK, πετάγεται πάλι ο InstallShield Wizard σε κλάσματα δευτερολέπτου με το μήνυμα "Maintenance Complete - InstallShield Wizard has finished performing maintenance operations on IBM 32-bit SDK for Java 2, v.1.4.1" (γιατί ρε φίλε, εγώ ζήτησα ξήλωμα, όχι συντήρηση). Η μόνη επιλογή στο σημείο αυτό είναι το κουμπί Finish, ενώ ο Revo, παρόλο που η εφαρμογή είναι ακόμη εγκατεστημένη, είναι έτοιμος να κάνει τα μαγικά του για registry entries & leftovers.

Είπα να δοκιμάσω και το κλασσικό Add/Remove Programs των Windows, αλλά και πάλι μηδέν εις το ποιλίκον.

Έψαξα στο Internet για την εφαρμογή/απεγκατάσταση της εφαρμογής/πρόβλημα με απεγκατάσταση της εφαρμογής, αλλά τζίφος - το πρώτο αποτέλεσμα είναι πάντα μια παραλαγγή του IBM developerWorks site (όπου κανείς δε θέλει να το απεγκαταστήσει, grrr!!!), ενώ και τα άλλα αποτελέσματα κινούνται γύρω από το πως τη χρησιμοποιείς.

Ζητώ ταπεινά τα φώτα σας κι ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...