Προς το περιεχόμενο

Το laptop νέκρωσε εντελώς!

chris-77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Προχθές έκανα συμπίεση ενός φακέλου μου που βρίσκεται στα Έγγραφά μου. Ενώ γινόταν η συμπίεση, έφυγα από τον υπολογιστή για 10' και όταν επέστρεψα ήταν σβηστός. Προσπάθησα να τον ανάψω πάλι, αλλά είναι εντελώς νεκρός, δεν ανάβει και δεν ακούγεται τίποτα!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Πώς μπορώ να σώσω τουλάχιστον τα αρχεία που έχω στον σκληρό? Γίνεται να συνδέσω αυτόν το σκληρό με το 2ο laptop που έχω για να πάρω τουλάχιστον τα αρχεία μου, πριν τον στείλω για επισκευή?

Ευχαριστώ,

Χριστίνα

Δημοσ.

Βαγλε το laptop απ την πρίζα, βγάλε και την μπαταρία και πάτα το power button για 30-40 δευτερολεπτα.

Όταν δούλευε το λαπτοπ, ήταν στο ρεύμα η δούλευε με μπαταρία..?

Δημοσ.

Η μπαταρία εξαντλήθηκε τελείως, εδώ και ένα χρόνο τον δούλευα μόνο με το ρεύμα.

Πλέον δεν ανάβει τίποτα απολύτως, κανένα λαμπάκι. Λέτε να φταίει το τροφοδοτικό?

Να σημειώσω το εξής:

Την τελευταία φορά που τον άναψα δεν έμπαινε στα Windows γιατί ήταν ακόμα συνδεδεμένο το καλώδιο του scanner. Έτσι αποσύνδεσα το καλώδιο, έκανα επανεκκίνηση στο laptop και ζήτησε πρώτα να κάνει έλεγχο. Ο έλεγχος όμως διαρκούσε πάρα πολύ ώρα, για αυτό εγώ τον επανεκκίνησα με το ζόρι και αυτή τη φορά χωρίς να κάνει έλεγχο. Μόλις μπήκα στα Windows προσπάθησα να συμπιέσω έναν φάκελο με κάποια αρχεία και μετά από λίγη ώρα έσβησε εντελώς....

Δημοσ.

δηλαδη δεν λειτουργει τιποτα στο λαπτοπ? εχεις εγγυηση? παντο στο καταστημα απο εκει που το πηρες. οταν πατας το power για ανοίξη το pc σου τι κανει?

Δημοσ.

Δημοσίευση Χθες, 14:33 = Προσπάθησα να τον ανάψω πάλι, αλλά είναι εντελώς νεκρός, δεν ανάβει και δεν ακούγεται τίποτα!!!

Δημοσίευση Χθες, 15:26 = Πλέον δεν ανάβει τίποτα απολύτως, κανένα λαμπάκι.

Τίποτα, τίποτα, τίποτα! Με ή χωρίς μπαταρία, με ή χωρίς ρεύμα!

Δεν έχω εγγύηση, έληξε πέρυσι.

Δημοσ.

Δημοσίευση Χθες, 14:33 = Προσπάθησα να τον ανάψω πάλι, αλλά είναι εντελώς νεκρός, δεν ανάβει και δεν ακούγεται τίποτα!!!

Δημοσίευση Χθες, 15:26 = Πλέον δεν ανάβει τίποτα απολύτως, κανένα λαμπάκι.

Τίποτα, τίποτα, τίποτα! Με ή χωρίς μπαταρία, με ή χωρίς ρεύμα!

Δεν έχω εγγύηση, έληξε πέρυσι.

Για πάρε το τροφοδοτικό σου σ' ένα κατάστημα με ηλεκτρικά να δεις αν δουλεύει δηλαδή αν πέρνει ρεύμα. Αν δεν δίνει τότες είναι το τροφοδοτικό αλλίως θα είναι hardware

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...