Προς το περιεχόμενο

Έχω πρόβλημα με έναν ιό στον υπολογιστή μου...όποιος μπορεί να με βοηθήσει.

MpakiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν...το πρόβλημα μου έχει ως εξής: εχθές σύνδεσα τον εξ. σκληρό μου σε ενός φίλου τον υπολογιστή για να πάρουμε τα αρχεία του και να κάνουμε format τον δικό του υπολογιστή. Όταν σύνδεσα τον εξ. σκληρό στον δικό μου υπολογιστή μου εμφάνισε 3 από τους φακέλους μου με την κατάληξη .exe (π.χ. Games.exe κλπ). Κατάλαβα ότι ήταν ιός και δεν είχα anti-virus. Και κατέβασα το Kaspersky 2011 και το εγκατέστησα. Έκανα scan τον εξ. σκληρό και μου βρήκε 23 ιούς.Όταν έκλεισα το anti-virus και πήγα στον εξ. σκληρό και οι 3 φάκελοι έλλειπαν.Το περίεργο όμως είναι ότι τα υπόλοιπα αρχεία που έχω μέσα στον σκληρό είναι 81 GB όταν τα επιλέγω όλα μαζί ενώ στις ιδιότητες του σκληρού λέει οτι είναι 274 GB δεσμευμένα. Ο σκληρός είναι 1 ΤΒ. Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ Πολύ!!!

Δημοσ.

Απο τις επιλογές φακέλων, στην καρτέλα "Προβολή" επίλεξε την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων για να δεις τι άλλο υπάρχει.

Αν δε κατάλαβες δες εδώ πως:

http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial62.html

Επίσης κάνε και στον σκληρό και στον υπολογιστή σου σκανάρισμα με το malwarebytes antimalware.

Δημοσ.

Λοιπόν...το πρόβλημα μου έχει ως εξής: εχθές σύνδεσα τον εξ. σκληρό μου σε ενός φίλου τον υπολογιστή για να πάρουμε τα αρχεία του και να κάνουμε format τον δικό του υπολογιστή. Όταν σύνδεσα τον εξ. σκληρό στον δικό μου υπολογιστή μου εμφάνισε 3 από τους φακέλους μου με την κατάληξη .exe (π.χ. Games.exe κλπ). Κατάλαβα ότι ήταν ιός και δεν είχα anti-virus. Και κατέβασα το Kaspersky 2011 και το εγκατέστησα. Έκανα scan τον εξ. σκληρό και μου βρήκε 23 ιούς.Όταν έκλεισα το anti-virus και πήγα στον εξ. σκληρό και οι 3 φάκελοι έλλειπαν.Το περίεργο όμως είναι ότι τα υπόλοιπα αρχεία που έχω μέσα στον σκληρό είναι 81 GB όταν τα επιλέγω όλα μαζί ενώ στις ιδιότητες του σκληρού λέει οτι είναι 274 GB δεσμευμένα. Ο σκληρός είναι 1 ΤΒ. Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ Πολύ!!!

Κατεβάζεις αυτό

http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=82163

από άλλον υπολογιστή που να είναι καθαρός και ελέγχεις το μηχανάκι σου , καλά χωρίς antivirus που πας ; :blink:

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο flik. Το malware που είχες κολλήσει σου έκανε τους φακέλους σου κρυφούς και δημιούργησε τα εκτελέσιμα. Εμφάνισε τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος και θα τους δεις. Μετά επέλεξε τους και αφαίρεσε το Κρυφό τσεκ.

Αν εκεί που βλέπεις τους φακέλους πατήσεις ctrl+a (Επιλογή όλων), κατά πάσα πιθανότητα θα σου πει ότι υπάρχουν και κρυφά αρχεία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας παιδία...όλα καλά λύθηκε το προβλημά μου...να είσται καλά!!!

Πες μας πως λύθηκε για να ξέρουμε !! :rolleyes:

Δημοσ.

γεια σας παιδια.. θελω να σας πω 2 πραγματα.....λοιπον το πρωτο ειναι οτι ... στο προγραμμα που κατεβασα για το κινητο δεν μπορω τα περασω τα sms στο pc.... γιατι....??? και το 2ερο ειναι στο καινουριο youtube downloader.....otan to kanω mp3 ενα τραγουδι και ακουγεται πολυ χαλια....μηπως εχει αλλο προγραμμα να κανει αυτη την δουλεια...????? .ευχαριστω πολυ....

:rolleyes:

Δημοσ.

Ρε συ, έγραψες και στο άλλο thread το ίδιο.

Αφού ψάξεις στο forum όσο μπορείς και δε βρεις απάντηση, τότε άνοιξε καινούριο δικό σου topic στην κατάλληλη κατηγορία.

Και με καλύτερη περιγραφή των προγραμμάτων που δεν σου λειτουργούν σωστά. Πχ δεν έχουμε ιδέα για ποιο πρόγραμμα κινητού μιλάς. Ή θα ρωτήσεις εκεί που το βρήκες ή άνοιξε νέο θέμα, αφού κάνεις search πρώτα.

Δημοσ.

δεν βρηκα κατι ....τωρα δεν ξερω αν ψαχνω λαθος.....ψαχνω προγραμμα που να περναω τα μινηματα του κινητου μου στον υπολογιστη....εχω το samsung gt-s5620 υπαρχι προγραμμα????....και το youtube dawnloader το καινουριο ειναι χαλια ...δεν ακουγενται καθαρα το τραγουδι οπως πρωτα....υπαρχει αλλο προγραμμα να κανι αυτην τιν δουλεια....???

Δημοσ.

@mas: Φιλενάδα, έχεις ανοιχτό on-going thread (http://www.insomnia.gr/topic/413749-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BD/) όπου ρωτάς διάφορα (και την συγκεκριμένη ερώτηση). Μην χώνεις posts στα threads άλλων, δεν είναι σωστό. ^_^

Το καλύτερο είναι να ανοίξεις νέο thread για το πρόβλημα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...