Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα κάποιον γνώστη του αντικειμένου να με βοηθήσει σχετικά με το πιθανό κόστος προώθησης ενός eshop μέσω SEO. Έχω ακούσει τιμές από 500€ έως 2.500€. Όπως καταλαβαίνετε επειδή δεν θέλω να προωθήσω το eshop από το plaisio αλλά ένα πιο μικρό σε διάσταση και προϊόντα η διαφορά των 2000€ είναι τεράστια.Αν γνωρίζει κανείς καμια συμβουλή, ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

επειδή δεν ξέρουμε ποιον έχεις ρωτήσει και επειδή ο καθένας δουλεύει όπως του κατέβει, διευκρίνησέ μας αν θέλεις αν όταν γράφεις από 500 έως 2.500 ευρώ εννοείς εφάπαξ ή τον χρόνο, για να σου απαντήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα (εξάλλου η απάντησή μου θα άλλαζε αρκετά αν ήταν εφάπαξ)

επίσης υποτίθεται πως αυτοί που έχεις ρωτήσει, σου έχουν δώσει μια απάντηση (το κόστος δλδ) μαζί με ένα ενημερωτικό ή με το συμφωνητικό το οποίο περιέχει όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αναλυτικά, δεν είναι έτσι? εκτός αν πήρες τηλέφωνο και είπες "γεια! πόσο κάνει ένα seo με από όλα?"

έχεις απορία για αυτά που αναφέρονται, πχ αν κάτι που σου προσφέρει ο '2500' και όχι ο '500' είναι σημαντικότερο ή πιο ακριβό και θέλεις να στο αξιολογήσουμε, και ποιο είναι αυτό?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και όμως για σωστό seo τα παραπάνω ποσά είναι λογικά, το θέμα είναι τι ζητάς απο το seo, πρώτη σελίδα , για ποσά keywords , συνεχείς προώθηση , δεν έχετε ιδέα πόσο χρονοβόρα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...