IOSTEFO Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ενώ έως τώρα ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα να τα βάλω να κοιμηθούν τώρα εδώ και μια μέρα πατάω το πλήκτρο για να κάνουν Sleeps και μου αρνούνται και υποχρεώνουμε να τον σβήσω,έχετε να μου προτείνετε λύσεις,ευχαριστώ .
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Update bios επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις και έλεγχο των drivers του Chipset.
peter_pan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ποια εκδοση windows εχεις? Ειναι σε laptop η desktop?
IOSTEFO Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Update bios επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις και έλεγχο των drivers του Chipset. Το εχω επαναφέρει στις αρχικές ρυθμίσεις εχω κάνει και έλεγχο των drivers του Chipset,αλλά το πρόβλημα παραμένει, Το μόνο που δεν τολμώ να κάνω Update bios. Ποια εκδοση windows εχεις? Ειναι σε laptop η desktop? Windows 7. σε Desktop.
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το εχω επαναφέρει στις αρχικές ρυθμίσεις εχω κάνει και έλεγχο των drivers του Chipset,αλλά το πρόβλημα παραμένει, Το μόνο που δεν τολμώ να κάνω Update bios. Ναι αλλά είναι βασικό,αν ακολουθήσεις τις οδηγίες δεν έχεις κάτι να φοβάσαι..
peter_pan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μπορει να μην ειναι θεμα chipset της μητρικης απαραιτητα. Συνηθως καποια συσκευη δεν αφηνει το pc να μπει σε sleep mode και σε ορισμενες περιπτωσεις οσο και αν ακουγετε κουφο, μπορει να ειναι και καποια εφαρμογη! Οι συσκευες που το κανουν αυτο ειναι πιθανοτατα καποιος προσαρμογεας δυκτιου, η καρτα γραφικων σου, η οποιαδηποτε αλλη συσκευη που μετα απο update αλλαξαν οι ρυθμισεις και ξυπναει το pc οσο ειναι σε λειτουργια η συσκευη.Πιο απλα δηλαδη, οσο δουλευει η συσκευη (ή η εφαρμογη) αυτη, το pc δεν μπορει να μπει σε sleep mode. Ψαξ'το απο τον πινακα ελεχγου στο Power Options("Επιλογες παροχης ενεργειας" στα ελληνικα).Πατα εκει που λεει "Επιλογη χρονου μεταβασης σε κασταση αναστολης λειτουργιας" και μετα εκει που λεει "Αλλαγη ρυθμισεων παροχης ενεργειας για προχωρημενους".Στην συνεχεια πηγαινε κατω χαμηλα που λεει "Ρυθμισεις πολυμεσων" και πατα στο "+".Μετα εκει που λεει "Κατα την κοινη χρηση πολυμεσων" πατας παλι το "+" και στην ρυθμιση βαλε "Να επιτρεπεται η αναστολη λειτουργιας" και OK. Αν δεν φτιαξει με τον παραπανω τροπο ισως να ειναι ο προσαρμογεας δικτυου.Πηγαινε στις ιδιοτητες του μεσα απο την διαχειρηση συσκευων και κοιτα στην καρτελα που λεει "Power managment".Εκει θα εχει επιλογη να επιτρεπει στα windows να τον απενεργοποιουν οταν θελεις να βαλεις το Pc σε sleep mode. Αυτα απο μενα. Συγνωμη για την καθυστερηση στην απαντηση και ελπιζω να βοηθησα.
IOSTEFO Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 χθες έκανα ένα update για την συσκευή dvd-rw recorder γιατί έχω πρόβλημα με το γράψιμο και είπα με το update μπας και φτιάξει, λες να είναι αυτό το πρόβλημα; αύριο θα ασχοληθώ με αυτά που μου έγραψες παραπάνω μπας και το διορθώσω το πρόβλημα. σ`ευχαριστω για το ενδιαφερον.
peter_pan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 χθες έκανα ένα update για την συσκευή dvd-rw recorder γιατί έχω πρόβλημα με το γράψιμο και είπα με το update μπας και φτιάξει, λες να είναι αυτό το πρόβλημα; αύριο θα ασχοληθώ με αυτά που μου έγραψες παραπάνω μπας και το διορθώσω το πρόβλημα. σ`ευχαριστω για το ενδιαφερον. Πιθανοτατα να ειναι καποια συσκευη.Το DVD-RW δεν νομιζω... δεν το εχω ξανα-συναντησει, αλλα μπορει να ειναι και αυτο. Με λιγο ψαξιμο στην διαχειρηση συσκευων και στις "Επιλογες παροχης ενεργειας" θα το βρεις.
IOSTEFO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Το πρόβλημα λύθηκε κάνοντας format και recovery backup,τώρα μπορώ και τα στέλνω για ύπνο σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να βοηθήσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.