Ntinaras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το ειχα ψαξει προπερσι και η καλυτερη επιλογη ειναι οι bosch silver
pissaman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 http://www.odysseybatteries.com/ Ότι καλύτερο σε μπαταρία έχω δοκιμάσει. Αν διαβάσετε τα χαρακτηριστικά τους, είναι πολύ ανώτερα από τις περισσότερες επώνυμες! Το μειωνέκτημα τους, είναι η τιμή, η οποία όμως είναι ανάλογη της ποιότητας! Ξέρω μοτοσικλέτες που έχουν odyssey για 7 χρόνια!!!
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν υπάρχουν <<ξηρού τύπου>> μπαταρίες για αυτοκίνητο. Προφανώς εννοείς <<κλειστού τύπου>>.. Δίκιο έχεις. Το ξηρού μάλλον μου κόλησε επειδή αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν υγρά.? μπορεί να λεω και μαλακίες...
De@th L0rd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Την άλλαξα σήμερα και στεναχωρήθηκα γιατί δεν είναι εργοστασιακή.Κάθε πόσο θέλει άλλαγμα; Επειδή μένεις κύπρο και κινείς το αυτοκίνητο, η μπαταρία με σωστή χρήση κ συντήρηση μπορεί να σου κρατήσει μέχρι και 7-8 χρόνια. Συντήρηση εννοώ καθαρισμό πόλων όταν τους βλέπεις και βρωμίζουν και καμια φόρτιση εκτός αυτοκινήτου σε μηχάνημα. Το κλίμα γενικότερα στην Ελλάδα και στις μεσογειακές χώρες ευνοεί την μεγάλη διάρκεια ζωής. Το να κρατήσεις μπαταρία στην Ελλάδα μόνο 3 χρόνια είναι υπερβολικό κι αντιοικολογικό, ή πρέπει να την χρησιμοποιείς πολύ λάθο(Πχ μιζάρεις για κανα 5 λεπτο, ξεχνάς φώτα,ραδιόφωνα αναμένα κτλ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δίκιο έχεις. Το ξηρού μάλλον μου κόλησε επειδή αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν υγρά.? μπορεί να λεω και μαλακίες... Οι κοινές <<κλειστού τύπου>> οι ασβεστίου δηλαδή, που τις βρίσκεις παντού, λέγονται έτσι γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για συμπλήρωση υγρών κλπ.Έχουν το πράσινο ματάκι για να βλέπουμε την κατάσταση της μπαταρίας. Και αυτές έχουν υγρά και δύο τρυπίτσες αριστερά-δεξιά, ώστε σε υπερφόρτιση να μην σκάσουν.
Jean Gray Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Στεναχωρήθηκες για την 5ετία...εγώ που αλλάζω κάθε χρόνο, να κόψω φλέβα; Συγγνώμη, γιατί αλλάζεις μπαταρία κάθε χρόνο; Πρώτη φορά το ακούω... Στεναχωρήθηκες για την 5ετία...εγώ που αλλάζω κάθε χρόνο, να κόψω φλέβα; Συγγνώμη, γιατί αλλάζεις μπαταρία κάθε χρόνο; Πρώτη φορά το ακούω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.