Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία αυτοκινήτου

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κατασκευαστες δεν φτιαχνου οι ιδιοι μπαταριες αλλα ισως βαζουν το ονομα τους σε καποιες χωρις να σημαινει κατι παραπανω αυτο.

Παντα η πρωτη μπαταρια κραταει πιο πολλα χρονια απο τις επομενες επειδη ολα ειναι και πιο καινουργια στο αυτοκινητο.

Λογικα την τριετια θα στην βγαλει.

Δημοσ.

Ναι,ξέρω,όχι πως έχει και ιδιαίτερη σημασία σοτ να δουλεύει καλά.Την πρώτη(εργοστασιακή)την είχα πέντε χρόνια,είναι λογικό;Ή έπρεπε να πάει παραπάνω;

Δημοσ.

Ναι,ξέρω,όχι πως έχει και ιδιαίτερη σημασία σοτ να δουλεύει καλά.Την πρώτη(εργοστασιακή)την είχα πέντε χρόνια,είναι λογικό;Ή έπρεπε να πάει παραπάνω;

Απολυτα λογικο τα 5 χρονια.

Δημοσ.

90 ευρώ καλή τίμη;

προς ακριβη

εργοστασιακη που ειχα βαλει καποτε εκανε 100+φπα ..με 2-3 χρονια εγγυηση...

Δημοσ.

Δηλαδή πήγες στον αντιπρόσωπο που φέρνει την μάρκα αυτού του αυτοκινήτου π.χ.Suzuki;;;

ειχε μεινει το αμαξι απο τρομπα βενζινης , και ξελιγωνοντας την μιζα , τεζαρισε η μπαταρια.το πηρε η εξπρες σερβις , το πηγα στην αντιπροσωπεια (εκει που κανω τα σερβις μου) , τους ειπα την περιπτωση , μου αλλαξανε τρομπα , μου αλλαξανε και την μπαταρια και αντε γεια μου.

η μπαταρια ηταν κλασικη μπαταρια που μου βαλανε , απλα πανω ειχε τα λογοτυπα της μαμας εταιριας και φυλλαδιακι/εγγυηση για 2-3 χρονια αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Την άλλαξα σήμερα και στεναχωρήθηκα γιατί δεν είναι εργοστασιακή.Κάθε πόσο θέλει άλλαγμα;

Στεναχωρήθηκες για την 5ετία...εγώ που αλλάζω κάθε χρόνο, να κόψω φλέβα;

Δημοσ.

Όχι,λέω ήθελα εργοστασιακή.Όπως και τα καθίσματα δεν θα τα άλλαζα,ούτε τα ριμς,ούτε εκείνα των τροχών γιατί θέλω να μένουν τα οριτζιναλ.

Δημοσ.

Όπως ειπε και ο Γιάννης τα εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων δεν κατασκευάζουν και μπαταρίες. απλά προμηθεύονται.

Μια μπαταρία ξηρού τύπου αν τύχει να σου βγάλει πρόβλημα, θα στο βγάλει μέσα στο 6μηνο. Γιαυτό και οι εγγυήσεις που δίνονται είναι 1έτους. Από κει και πέρα ο μέσος όρος της είναι περίπου 4 χρόνια.

Τώρα η τιμή που είπες δεν βοηθάει ιδιαιτερα, αν δεν μας πεις και πόσα αμπερόρια είναι...

Δημοσ.

και οι πιο καλες για αυτοκινητο ειναι αυτες που βαζουν σε αυτοκινητα με ηχοσυστηματα.βεβαια ειναι πιο ακριβες.δεν ξερω μαρκες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...