Neglextis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω. Επείδη θέλω να πάρω το cpu http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558331 λέει Ενσωματωμένη συχνότητα γραφικών: 850Mhz (1100MHz. Turbo Mode). Τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα με chipset Η67, P67. Αν πάρω μητρική με P67 τι θα γίνει με σύγκριση αν είχα την Ζ68?
Cosbuster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω. Επείδη θέλω να πάρω το cpu http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558331 λέει Ενσωματωμένη συχνότητα γραφικών: 850Mhz (1100MHz. Turbo Mode). Τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα με chipset Η67, P67. Αν πάρω μητρική με P67 τι θα γίνει με σύγκριση αν είχα την Ζ68? Με Ζ68 θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή αλλά εδώ που τα λέμε δεν έχει και πολύ νόημα αν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών που μάλλον θα έχεις ή θα σκοπεύεις να πάρεις.
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τα h67,h61 χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και σου ‘’κόβουν’’ την δυνατότητα του Overclock . Το p67 σου ''κόβει'' την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών άλλα σου δίνει την δυνατότητα να κανείς Overclock . Το z68 συνδυάζει τοις δυνατότητες και των 3 chipset
Neglextis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τα h67,h61 χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και σου ‘’κόβουν’’ την δυνατότητα του Overclock . Το p67 σου ''κόβει'' την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών άλλα σου δίνει την δυνατότητα να κανείς Overclock . Το z68 συνδυάζει τοις δυνατότητες και των 3 chipset Λέει τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα με chipset Η67, P67 πως θα μου το κόβει την δυνατότητα?
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εδω κάνουν λάθος την κάρτα γραφικών δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στο p67 chipset .
Neglextis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Οκ. Αν πάρω τον Ζ68 θα είμαι εντάξει? Επίσης σε τι βοηθάει η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών?
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Οκ. Αν πάρω τον Ζ68 θα είμαι εντάξει? Επίσης σε τι βοηθάει η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών? Στο απο πάνω έχει απόλυτο δίκιο ο ραφ... Με το P67 δεν έχεις ενσωματωμένα γραφηκά του επεξεργαστή... Ναι με το Ζ68 τα έχεις όλα Η ενσωματωμένη βοηθάει αν για τον Α ή Β λόγο τα παίξει η κάρτα η έξτρα που έχεις βάλει να ανοίξεις το Pc και να μην μείνεις χωρίς pc Μέχρι να το αντικαταστήσεις.
Gunix Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Επείσης βοήθαει για αυτούς που ασχολούνται με γραφικά πχ 3dmax.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.