Προς το περιεχόμενο

E6550 Overclocking

Stavmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Θελω να ανεβασω λιγο τον επεξεργαστη του τιτλου. Αυτη τη στιγμη ειναι στα 2,69 με 1,35vcore και 385 cpu freq. Εαν ανεβασω εστω και λιγο δεν μπορω ουτε να bootαρω. Να σημειωσω οτι εχω αυτη τη στιγμη μονο αυτα τα δυο πειραγμενα και δεν εχω κανει οσα αναφερει στον οδηγο του ο phovos μιας και επανεφερα το bios. Απο μνημες τωρα, εχω 4gb ddr2. Η μια ειναι kingston kvr800d2n5 και οι αλλες 2 (απο 1 gb η καθε μια) ειναι twister 8D25KK-TW

Οριστε και 5 πραγματακια απο το speecy:

Operating System

MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

CPU

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz 44 °C

Conroe 65nm Technology

RAM

4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 385MHz (5-6-6-18)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. P5W DH Deluxe (LGA 775) 29 °C

Graphics

SyncMaster (1680x1050@60Hz)

NVIDIA GeForce GTS 450

Hard Drives

117GB Western Digital WDC WD1200JS-00MHB0 ATA Device (SATA) 56 °C

313GB Hitachi Hitachi HDS721032CLA362 ATA Device (SATA) 34 °C

78GB SAMSUNG SAMSUNG SP0812C ATA Device (SATA)

Ξεχασα να πω οτι το coolerακι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Θελω να ανεβασω λιγο τον επεξεργαστη του τιτλου. Αυτη τη στιγμη ειναι στα 2,69 με 1,35vcore και 385 cpu freq. Εαν ανεβασω εστω και λιγο δεν μπορω ουτε να bootαρω. Να σημειωσω οτι εχω αυτη τη στιγμη μονο αυτα τα δυο πειραγμενα και δεν εχω κανει οσα αναφερει στον οδηγο του ο phovos μιας και επανεφερα το bios. Απο μνημες τωρα, εχω 4gb ddr2. Η μια ειναι kingston kvr800d2n5 και οι αλλες 2 (απο 1 gb η καθε μια) ειναι twister 8D25KK-TW

ε κάντα τότε... πως περιμένεις να μην έχεις προβλήματα όταν έχεις ανεβάσει μόνο vcore και fbs

Δημοσ.

Μπορεις να μου προτινεις νουμερα για αρχη;

ακολούθησε http://www.insomnia.gr/topic/203949-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-overclocking-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-core-2-duo-quad-cpus/

τον οδηγό και τα νούμερα θα τα βρεις μόνος σου αναλόγως το σύστημα σου και τις επιδόσεις που θέλεις να πιάσεις. Δεν είναι οι τιμές αυτές οτι φοράω εγώ large στα ρούχα φόρα και εσύ μιας και εχουμε το ίδιο σώμα.

Επίσης ο οδηγός λέει:

Επίσης σε περίπτωση που το σύστημα δεν ολοκληρώσει το post για ΧXX fsb ή έχουμε reboot ή blue screen of death(BSOD) εκτός των προηγούμενων υπάρχει και η περίπτωση να φταίνε και τα παρακάτω:

-Η τάση μνήμης(Vdimm) είναι χαμηλή

-Τα timings είναι σφιχτά (aggressive)

-To northbridge χρειάζεται τάση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...