Προς το περιεχόμενο

Ο Η/Υ πέθανε, ζήτω ο Η/Υ... δουλειά κ διασκέδαση κοντά στα 700€

jorjeron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΛΔ, χρειαζεται 8πυρηνο για μιξη κομματιων και ιντερνετ multitasking....? :confused:

Για τη μίξη κομματιών σίγουρα όχι.. Δεν ξέρω για τα προγράμματα ανάλυσης δεδομένων (όπως το SPSS) και επειδή η συνέχεια της απλής μίξης θα είναι η σύνθεση κομματιών τι γίνεται..

Δημοσ.

Για το spss μην ανχωνεσαι...το εχω βαλει σε μια φιλη μαθηματικο σε ενα netbook της asus διπυρινο με 2gb μνημη και το παει σφαιρα!!!! +1 απο εμενα για την συνθεση του πανου.

Δημοσ.

Για το spss μην ανχωνεσαι...το εχω βαλει σε μια φιλη μαθηματικο σε ενα netbook της asus διπυρινο με 2gb μνημη και το παει σφαιρα!!!! +1 απο εμενα για την συνθεση του πανου.

καλό αυτό γιατί ορισμένοι είχαν πρόβλημα στα πολλά δεδομένα όταν προσπαθούσαν να κάνουν διαγράμματα..

Άρα ψηφίζεις σύνθεση panos.. Από θόρυβο όμως?? μου άρεσε το κουτί του rafail http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-CASE-Silencio-RC-550-Black-RC-550-K.htm και γενικά το θέλω "ήσυχο" -_- -_-

Δημοσ.

γενικοτερα, εγω εχω την αισθηση οτι τα προγραμματα που εχουν σχεση με audio, ειτε μιξη, ειτε επεξεργασια ηχου, πλεον δεν ζοριζουν κανενα επεξεργαστη! ειδικα Dual core και ανω..!! εμενα ακομα και ο athlonακος 250, και παιζει και επεξεργαζεται ταυτοχρονα, ενω μπορεις να εισαι και στο νετ την ιδια στιγμη.

βεβαια δεν ξερω ο ανθρωπινος εγκεφαλος ποσο multitasking αντεχει...! :devil: :devil: ποσες δουλειες μπορεις να κανεις τατοχρονα?

αρα γιατι να θελει πολυ δυνατο επεξεργαστη? θα βαλει οποιον μπορει μεσα στο μπατζετ που διαθετει. αλλα σιγουρα θα εβαζα καρτα ηχου!

κι εμενα μου αρεσει το κουτι αυτο... (Silencio)! απλες, καθαρες γραμμες, χωρις φρου φρου και αρωματα που αποσπουν την προσοχη!!

Δημοσ.

Το δοκιμασαμε σε διαγραμματα που οπως ειπε ειναι οτι μεγαλυτερο ειχε να του δωσει (διδασκει στα ΤΕΙ) οποτε απ οτι ειπε ηταν πολλα και τα εβγαλε αμεσως τα διαγραμματα οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Εχει και αλλα προγραμματα τετοιου ειδους και σε αυτα ειναι μια χαρα (ονοματα δεν θυμαμαι).Οποτε εισαι κατι παραπανω απο κομπλε σε οτι απο τα δυο πας.Το κουτι του raf σιγουρα ειναι πιο αθορυβο αφου θα τον στησεις μονος σου παρε το κουτι απο αλλου δεν τρεχει και τπτ...Απλα σε ανεβαζει 39 ευρω που αξιζει να τα δωσεις.

Δημοσ.

Για τη μίξη κομματιών σίγουρα όχι.. Δεν ξέρω για τα προγράμματα ανάλυσης δεδομένων (όπως το SPSS) και επειδή η συνέχεια της απλής μίξης θα είναι η σύνθεση κομματιών τι γίνεται..

δε θελει κανα σοβαρο επεξεργαστη το spss , μην υπερβαλλουμε

καλό αυτό γιατί ορισμένοι είχαν πρόβλημα στα πολλά δεδομένα όταν προσπαθούσαν να κάνουν διαγράμματα..

σε εργασια που ειχα κανει με core 2 duo πριν μερικα χρονια οπου ειχαμε στοιχεια απο 30000 ατομα (συνταξιουχοι απο διαφορες χωρες της ΕΕ αν θυμαμαι καλα , οπου μας εδιναν στοιχεια για το αν πινουν ή ειναι ευτυχισμενοι και διαφορα αλλα :lol: ) , δεν υπηρχε το παραμικρο θεμα

βρηκα και το .sav για του λογου το αληθες...

hdhsd.png

και οτιδηποτε αλλο χρειαστηκε να κανω με αυτο το εκανα στο c2d λαπτοπ μου, ποτε δεν εβαλα μπροστα τον i5 μου για να χρησιμοποιησω spss γιατι δεν υπαρχει λογος

και σε pentium ακομα καλα πηγαινε , οσο το θυμαμαι δε νομιζω καν να χρησιμοποιουσε πανω απο ενα πυρηνα

αν θες να κανει κατι βαρυ η cpu σου , παιξε grand theft auto :P

Δημοσ.

Αυτο δεν το ξερψ αλλα τι να τον κανεις ?

Όταν δεν ξέρουμε,δεν προτείνουμε κιόλας σε κάποιον που θέλει να αγοράσει γιατι λόγω της άγνοιας μας θα τον πάρουμε στο λαιμό μας.

Δημοσ.

Όταν δεν ξέρουμε,δεν προτείνουμε κιόλας σε κάποιον που θέλει να αγοράσει γιατι λόγω της άγνοιας μας θα τον πάρουμε στο λαιμό μας.

Γιατι να τον παρω στον λαιμο μου? Με εναν Phenom II ακομα και τετραπυρινο θα ειναι σφαιρατος αφου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...