Προς το περιεχόμενο

Blu ray (writer)

nikolasR200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αξίζει μια αγορά ή είναι πεταμένα λεφτά (με δεδομένο ότι δεν έχω χρειαστεί ποτέ ως τώρα να κάνω χρήση blu ray) σκεφτόμουν για το LG BH10LS30..

Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν να πάρω ένα απλό dvd writer lg 20ευρώ, απλά μπήκα στο δίλημμα αν αξίζει τον κόπο να βάλω άλλα 60-70 σε δόσεις για να πάρω blu ray..

Δημοσ.

αξίζει μια αγορά ή είναι πεταμένα λεφτά (με δεδομένο ότι δεν έχω χρειαστεί ποτέ ως τώρα να κάνω χρήση blu ray) σκεφτόμουν για το LG BH10LS30..

Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν να πάρω ένα απλό dvd writer lg 20ευρώ, απλά μπήκα στο δίλημμα αν αξίζει τον κόπο να βάλω άλλα 60-70 σε δόσεις για να πάρω blu ray..

Νομίζω απάντησες μόνος αν αξίζει να χρεωθείς με δόσεις....

Δημοσ.

Το Blue ray κατά την γνώμη μου αξίζει μόνο αν είσαι μεταπωλητής αυτού.Δηλαδή κάνεις επαγγελματική δουλειά Video και την πουλάς σε HD_Blue_ray.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω παντως αγορασα bluray recorder και ειμαι παρα πολυ ευχαρηστιμενος. Γραφω τις ταινιες μου σε bluray αριπαριστες χωρις να χανω καθολου σε ποιοτητα, παιζουν σε ολα τα bluray players και εχω πολυ ελευθερο χωρο στους δισκους μου. οσο για bluray δισκακια , αγοραζω μονο απο εξωτερικο,γιατι εδω τα πουλανε 5 φορες πιο ακριβα. Με δωρεαν μεταφορικα τα 25GB δισκακια κοστιζουν απο ebay 1.5 ευρω το ενα και τα 50Gb bluray κοστιζουν 2.8 ευρω το δισκακι ( TDK και VERBATIM αγοραζω μονο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...