stratigos24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ειδα καθως εψαχνα στο ιντερνετ, ενα παιχνιδι που θυμιζει τα παλια metal slug. Το παιχνιδι λεγεται Capsized και ειναι του 2011. http://www.gamespot.com/pc/action/capsized/index.html?tag=result%3Btitle%3B0 http://www.youtube.com/watch?v=AChXz5xS8gM
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ποσο μπορει να χουμε λιωσει στα metal slug!?? ♩♪♫♬MACHINE GUN!♩♪♫♬ (anyways, το κατεβαζω το παιχνιδακι να δω τι λεει)
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το έχω παίξει το παιχνίδι αλλά δεν θα έλεγα ότι μοιάζει τόσο με το metal slug. Μόνο το ότι είναι sideway scrolling και ότι η κίνηση γίνεται με τα πλήκτρα και πυροβολείς με το ποντίκι. Μέχρι εκεί είναι οι ομοιότητες. Το παιχνίδι έχει αρκετά στοιχεία puzzle που το ξεχωρίζουν από την κατηγορία του shoot-em-up/arcade και παίζει πολύ gravity. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου άρεσε βέβαια...
stratigos24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το έχω παίξει το παιχνίδι αλλά δεν θα έλεγα ότι μοιάζει τόσο με το metal slug. Μόνο το ότι είναι sideway scrolling και ότι η κίνηση γίνεται με τα πλήκτρα και πυροβολείς με το ποντίκι. Μέχρι εκεί είναι οι ομοιότητες. Το παιχνίδι έχει αρκετά στοιχεία puzzle που το ξεχωρίζουν από την κατηγορία του shoot-em-up/arcade και παίζει πολύ gravity. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου άρεσε βέβαια... A καταλαβα.
Despotas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Πολύ όμορφο παιχνίδι αλλά γινόταν σπαστικά δύσκολο προς το τέλος.
GFrame Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Πολύ όμορφο παιχνίδι αλλά γινόταν σπαστικά δύσκολο προς το τέλος. θα παίξω ολόκληρη την σειρά σε βίντεο λογικά.. Έχω ακούσει και από άλλους ότι γίνετε δύσκολο. Ελπίζω να μην μου σπάσει τα νευρά!!!
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Πολύ όμορφο παιχνίδι αλλά γινόταν σπαστικά δύσκολο προς το τέλος. Ναι το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε κάπως απότομα στο τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα