kage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/276418-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1/page__st__320 τεραστιες διακυμανσεις στις τιμες!!1-5χιλ!!! παντως το καλοκαιρι ακουσα απο γνωστη η οποια ειχε επισκεφτει πλαστικο για διαφορα οτι την 1η φορα της ειχε πει ενα ποσο και δεν επεφτε με τιποτα και μετα απο μηνες δεχτηκε τηλ. για τα λεφτα που ειχε προτεινει αυτη τα καλα της κρισης
insomnia365 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να αναπνέεις άνετα... Έχω ξεχάσει πως είναι, μια που αναπνέω πλέον μόνο από το στόμα. Κάποτε χρησιμοποιούσα αυτά τα τσιροτάκια που βάζουν στην μύτη για καλύτερη αναπνοή το βράδυ, όταν έπεφτα για ύπνο. Κάτι έκαναν...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Εμένα μου λεει ο γιατρος οτι εχω διαφραγμα σοβαρό προβλημα κτλ,αλλα εγω δε καταλαβαίνω κατι.. Ειναι λιγο βουλωμενη η μυτη μου ωρες ωρες αλλα 99% της μερας απο τη μυτη αναπνεω χωρις προβλημα..Δε ξερω αν αξιζει να μπω στη διαδικασια..
insomnia365 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αν μπορείς ακόμα να αναπνέεις από τη μύτη, τότε καλά είσαι... Εγώ δυστυχώς μόνο από το στόμα...
Arcanaloth Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αν μπορείς ακόμα να αναπνέεις από τη μύτη, τότε καλά είσαι... Εγώ δυστυχώς μόνο από το στόμα... Πώς την παλεύεις; Βάζεις κάτι στην μύτη για να ανοίγει; Εγω χρησιμοποιώ επί 1 χρόνο τώρα Otrivin (με αποτέλεσμα να έχω καταστρέψει τελείως την μύτη) και πάλι έχω τρομερό πρόβλημα. Πονοκεφάλους, τεράστιο πρόβλημα με τον ύπνο κτλ. Το να αναπνέεις από το στόμα δεν είναι λύση.
kx5 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πώς την παλεύεις; Βάζεις κάτι στην μύτη για να ανοίγει; Εγω χρησιμοποιώ επί 1 χρόνο τώρα Otrivin (με αποτέλεσμα να έχω καταστρέψει τελείως την μύτη) και πάλι έχω τρομερό πρόβλημα. Πονοκεφάλους, τεράστιο πρόβλημα με τον ύπνο κτλ. Το να αναπνέεις από το στόμα δεν είναι λύση. Φίλε κόψε το Otrivin πριν είναι αργά
insomnia365 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πώς την παλεύεις; Βάζεις κάτι στην μύτη για να ανοίγει; Εγω χρησιμοποιώ επί 1 χρόνο τώρα Otrivin (με αποτέλεσμα να έχω καταστρέψει τελείως την μύτη) και πάλι έχω τρομερό πρόβλημα. Πονοκεφάλους, τεράστιο πρόβλημα με τον ύπνο κτλ. Το να αναπνέεις από το στόμα δεν είναι λύση. Αδερφέ είναι πρόβλημα, αλλά τι να πω, μάλλον το έχω συνηθίσει πλέον και δεν σκέφτομαι να κάνω ρινοπλαστική εγχείρηση όσο παλιότερα... Γενικώς έχω ένα θέμα με τη μύτη μου (έντονη αλλεργία την άνοιξη), οπότε μάλλον έχω αποδεχτεί ότι η μύτη μου για μια ζωή θα με ταλαιπωρεί.
oratiosgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Έχει κανείς εμπειρία για πλαστική μύτης από τον συγκεκριμένο? Έχω ακούσει ότι είναι ο καλύτερος στην αγορά αλλά λίγο πιο ακριβός
Katia85 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Το 2011 χειρουργηθηκα στη μυτη απο τον Π....λη το χοντρο με το μεγ ιατρειο κλινικη στο παραδεισο αμαρουσιο...η μυτη μου ηταν ευκολη απλα παχια...μου τη συραβωσε..κ μετα απο 1 χρονο...στο τελθκο αποτελ.ειχε το θρασος να μ ζητησει λεφτα να τη ξανακανει...φυσικα ειχα προνοησει με αξονικη σπλαχνικου κρανιου οπ8υ φαινεται καταγμα μονο στη 1 μερια!!!!τον απειλησα μετα απο κοπο πηρα 2.000 πισω με δικηγορο...η μυτη ειναι ακομα στραβη...προσοχη...μη πατε σε αυτον!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις