nice_kid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Παιδια γεια σας, θα μπω κατευθειαν στο ψητο: Παρασκευη 5/8/11 εκανα Εγχειριση Διαφραγματος στην μυτη γιατι χρονια ειχα προβλημα αναπνοής κλπ. Σαββατο 6/8/11 βγηκα απο το Ιδιωτικο Νοσοκομειο οπου την εκανα στην Αθηνα (απο Ναυπλιο ειμαι), και ειχα στην μυτη μου 2 ταμπον (σφουγγαρακια) για την τυχον συγκρατηση αιματος που θα κυλουσε απο την εγχειριση που ειχε προηγηθει. Δευτερα 8/8/11 Εβγαλα επιτελους τα 2 ταμπον (σφουγγαρακια) που μου ειχαν τοποθετημενα στην μυτη, πονεσα παρα πολυ στο βγαλσιμο, πεθανα στην κυριολεξια... και ετσι επεστρεψα σπιτι μου. Επισης να αναφερω οτι ποτε μου δεν εχω σπασει μυτη. ΠΟΤΕ ΜΟΥ! Ετσι λοιπον σημερα παρατηρησα το εξης: Μολις πεφτω στο κρεββατι και κανω για πλακα να γειρω απο τα δεξια για να κοιμηθω χωρις να ακουμπαει η μυτη στο στρωμα, νιωθω την μυτη μου (στο εμπρος σημειο) να γερνει και αυτη λιγο ελαφρως προς τα δεξια, οπως το ιδιο συμβαινει και με την αντιθετη φορα αν γειρω απο τα αριστερα. Σαν ας πουμε να εχει τοποθετηθει μπροστα στην μυτη στο δοξα πατρι της μυτης που λεμε ενα σιδερακι για βαρος. Ερωτω λοιπον αν ξερει καποιος: Της εκανα καποια ζημια αθελα μου; Μετα την εξοδο απο το νοσοκομειο ουτε την ακουμπαγα, ουτε εγερνα δεξια + αριστερα, απεφευγα τον ηλιο, δεν σηκωνω εως τωρα βαρη, δεν μιλαω πολυ, δεν κανω αποτομες κινησεις, μονο πλύσεις ξεκινησα να κανω με μια ενεση συν ενα μπουκαλι ορό που εχω, και μια αλοιφη που εχω για να την απλωνω με την μυτη του σωληναριου μεσα στο καθε ρουθουνι. Πριν την επεμβαση η μυτη στο κατω μερος της ηταν σκληρη, την επιανες και με δυσκολια (ας πουμε) την εγερνες δεξια ή αριστερα, εννοειται ειχε επαναφορα σαν ΜΗ-ΣΠΑΣΜΕΝΗ. Τωρα ομως μετα την επεμβαση γιατι ειναι μαλακη στο εμπρος σημειο και γερνει σαν να εχω μυτη αλα Michael Jackson, ενω το υπολοιπο κοκκαλο στην μυτη ειναι αβροντητο και το αισθανεσαι ευκολα μολις βαλεις δαχτυλο επανω; Ετσι μαλακωνουν ολες οι μυτες στο μπροστινο μερος μετα τις Μετεγχειρητικές Επεμβασεις, και στην πορεια σκληραινουν; ή υπαρχει κατι αλλο; Δεν την πιεσα σε τιποτα μεχρι χθες το πρωι που πηγα στο ιδιωτικο νοσοκομειο και τα αφαιρεσα ολα: γαζες-ταμπον. Γνωριζει καποιος να μου πει τι συμβαινει; Εχει κανει καποιος αλλος Εγχειριση Διαφραγματος ωστε να μου πει τι συμβαινει με αυτο το συγκεκριμενο που παρατηρησα εδω και λιγα λεπτα στην μυτη μου που γερνει πολυ ευκολα δεξια + αριστερα; (εχοντας αλλοιμονο επαναφορα)! Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια. Εδω και λιγω ωρα που το διαπιστωσα τρεμω σαν το ψαρι, γιατι δεν ξερω τι συμβαινει. Δωσαμε 3000€ (μονο για διαφραγμα - οχι και πλαστικη μαζι) Παλι θα δωσουμε αλλα λεφτα αν εκανα κατι αθελα μου;
giorgos147 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μήπως απλά το νιώθεις αυτό; Βάλε κανέναν να σε κοιτάξει την ώρα που γέρνεις ή βάλε ένα καθρέφτη και δες. Μπορεί απλά να είναι ιδέα σου. Πάντως, η καλύτερη λύση για μένα... Τηλέφωνο στον γιατρό που σε χειρούργησε και του λες τι παίζει.
nice_kid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μήπως απλά το νιώθεις αυτό; Βάλε κανέναν να σε κοιτάξει την ώρα που γέρνεις ή βάλε ένα καθρέφτη και δες. Μπορεί απλά να είναι ιδέα σου. Πάντως, η καλύτερη λύση για μένα... Τηλέφωνο στον γιατρό που σε χειρούργησε και του λες τι παίζει. Moλις πριν λιγη ωρα το διαπιστωσα στον καθρεφτη, μου παγωσε το αιμα ολο, εχασα τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου... Απο 2 τμηματα κοκκαλων αποτελειται η μυτη; Πχ ενα στο πανω μερος και αλλο ενα στο κατω μερος; Δεν ξερω τι να πω. Εχασα τον υπνο μου τωρα, νιωθω λες και το πρωι εχω δικαστηριο για υποθεση μαστρωπειας (και καλά)
nickarmy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 πάρε αυριο το γιατρό σου (Που εκανε την ενχειρηση) και πεσου τωρα κοιμησου
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ανάσκελα κοιμήσου, μην την ψάχνεις το πρωί
tsifotis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Με ενδιαφερει το θεμα. Μολις βγαλεις καποια ακρη πες μια γνωμη. Αληθεια, ξερω οτι υπαρχει σχετικο θρεντ αλλα θα ηθελα να ακουσω/διαβασω κι αλλες γνωμες. Παντως οπως ηδη γραφτηκε χαλαρωσε και περιμενε. Σιγουρα ο χειρουργος σου ειναι καλο να σε κατατοπισει. Αν μπορεις γραψε και την αποψη του. Περαστικα συμφορουμιτη και μην ξεχνας αν μπορεις κρατας οσους ενδιαφερονται ενημερους!
antonl Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Την έκανα την επέμβαση πριν καμιά 10αριά χρόνια. Δε θυμάμαι κάποια αλλαγή στην ευλυγισία της αλλά υποθέτω πως κάθε περίπτωση μπορεί να διαφέρει. Απ όσα λες, δε νομίζω να κανες κάτι λάθος εσύ. Σε κάθε περίπτωση ο γιατρός σου θα πρέπει να σε κατατοπίσει. Επίσης αυτό που μου κανε εντύπωση είναι ότι δεν πόνεσα ποτέ και καθόλου, ούτε όταν έβγαλαν τις γάζες (την επόμενη μέρα της εγχείρισης).
nice_kid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ρωτησα τον αδερφο μου τωρα το πρωι ο οποιος εκανε και αυτος Διαφραγμα αλλά ΜΑΖΙ με πλαστικη λιγο καιρο πριν, και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα, θα μαλακωσει και αλλο η μυτη στο μπροστινο κατω μερος, και μαλλον θα μαλακωσει μεχρι πανω-πανω. Απλα ειναι επειδη δεχθηκε το σημειο ανθρωπινη (χειρουργικη) επεμβαση και καποια νευρα (και αγγεία νομιζω) αποδυναμωθηκαν. Αλλα σε καμμια περιπτωση αυτο δεν χαρακτηριζεται σπασμενη μυτη οπως τρομαξα εγω χθες το βραδυ που μου κοπηκαν τα ποδια (πάλι καλά)... Τωρα θα παω παλι για 1 ακομη και τελευταια τωρα φορα στην βοηθο του Ιατρου στο Ιδιωτικο Νοσοκομειο να με δει την Κυριακη 14/8/11 να κανει ενα τελευταιο ΤΣΕΚ-ΑΠ, να μου κανει μια τελευταια πλύση και να τελειωσω μια και καλη με τις επισκεψεις. Παντως αφου θα παω που θα παω επανω μεθαυριο, αν εχετε καποιες αποριες επί συντομία, μπορω να τις μαζεψω και να την ρωτησω την βοηθό του ιατρου η οποια ειναι και βοηθος σε χειρουργικες επεμβασεις ρινοπλαστικης, και να σας μεταφερω τις απαντησεις της (και αποριες σας) οσες μου δωσει βασικα, αφου θα παω που θα παω μεθαυριο κυριακη 14/8/11 και θα σας ενημερωσω μεσω εδω του post για τυχον ερωτησεις σας... Παντως σε οποιαδηποτε επεμβαση ειτε ΜΟΝΟ Διαφραγματος, ειτε ΚΑΙ Πλαστικής μαζί, η μεγαλυτερη πικρα, ο μεγαλυτερος πονος, που σου τσακιζει τα κοκκαλα, ειναι τα Ταμπόν (σφουγγαρακια) τα οποια μετα απο 2-3 ημερες (ή 1 εβδομαδα ανάλογα) οταν ερθει η ωρα να τα βγαλει, ειτε σας τα αφαιρεσουν ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ειτε σας τα αφαιρεσουν ΤΣΑΚ-ΜΠΑΜ ειναι οτι χειροτερο απο ολη αυτην την εμπειρια της ρινοπλαστικης. Νιωθεις οτι σαν να σου εχουν γεμισει τα ρουθουνια με κερι για εσωτερικη αποτριχωση της μυτης, και μετα με ενα γαντζακι στο τραβανε σιγα-σιγα (ή τσακ-μπάμ αναλογα τον τρελλο γιατρό). Εγω οταν μου τα αφαιρεσε αυτα, εχυσα εκεινη την στιγμη δεν ξερω και εγω ποσα δακρυα, ζουμι εφευγαν τα δακρυα, και συν οτι για τα επομενα 25 λεπτα ειχα τρεμουλο, δεν μπορουσα να σταθω σε ολο μου το σωμα, ετρεμα οπως τα ψαρια εξω απο το νερο. Τελικα μετα απο κανα μισαωρο συνηλθα και ολα ΟΚ. Το τρεμουλο αυτο δεν τυχαινει σε ολους, ειναι αναλογα τον οργανισμο σας.... Τελος οσον αφορα τις ΟΛΙΚΕΣ ΝΑΡΚΩΣΕΙΣ (να κοιμηθειτε κατα την επεμβαση), επειδη ειχα τρελλο αγχος και την φοβομουν οπως ο διαβολος το λιβανι, γιατι δεν ηξερα αν ο οργανισμος μου αντισταθει την ωρα που σου χορηγουν το ειδικο αναισθητικο μειγμα μεσω ενδοφλέβειας χορηγησης λιγα δευτερολεπτα πριν την επεμβαση, και δυσκολεψω και τον ιατρό, πραγματικα με το που θα σας χορηγησουν μεσω του χεριου μεσω ενδοφλέβειας χορηγησης το ειδικο υγρό, δεν θα καταλαβετε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ποτε αποκοιμηθηκατε. Θα κανουν σε καποιο λεπτο τα ματια ενα ΦΛΙΠ (ας πουμε) και ΤΕΛΟΣ. Και ενω η επεμβαση θα κρατησει γυρω στις 1,5 με 2 ωρες το πολυ, εσεις θα νιωσετε οτι κοιμηθηκατε το πολυ 5 λεπτα, αφου μετα θα σας φωναζει η Νοσηλευτρια κοπελα και θα ξυπνησετε, και θα αναρωτηθειτε: "τι εγινε; τελειωσαμε;" Και ΤΕΛΟΣ μεγαλη προσοχη στην αποδειξη πληρωμης στο τελος πριν πατε να πληρωσετε. Καλο θα ειναι να ρωτατε τις λεπτομερειες περι αποδειξεων κλπ ακομα και οταν θα πατε για 1η φορα σε οποιονδηποτε πλαστικο χειρουργο ή ωτορινολαρυγγολογο. Γιατι χθες Δευτερα 8/8/11 που πηγαμε να παρουμε την αποδειξη (τα χρηματα τα ειχαμε δωσει το Σαββατο 6/8/11) μας εκοψε η βοηθος του ιατρου απόδειξη των 200€ παρακαλώ. Πληρωσαμε 3000€ για χειρουργικη επεμβαση μονο Διαφραγματος και μας εκοψε αποδειξη παροχης υπηρεσιων μονο 200€ Δηλαδη ο ιατρός (μην πω το ονομα του) θα πληρωσει φορο στο κρατος μονο 60€ απο τα 1500€ που θα βαλει καθαρα στην τσεπη του, μιας και τα αλλα χρηματα πανε καθαρα στο Ιδιωτικο Νοσοκομειο καθως και για "Αμοιβη Αναισθησιολογου" - "Φαρμακα Νοσηλειας" - "Εξοδα Χειρουργείου" και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Και να'μουν ο μονος; Κοπελες και αντρογυνα που περιμεναν στο σαλονακι μαζι με μενα να μου λενε οτι θα τους κοστισει η επεμβαση Διαγραγματος σε αλλον 3500€ σε αλλον η επαμβαση Διαφραγματος + Πλαστικης 4500€ και παει λεγοντας, αναλογα βεβαια την περιπτωση του καθε ασθενη. Και να πεις οτι ειναι και λιγοι; 20 ατομα θα περιμεναν μαζι με μενα για αλλαγη γαζων ή αφαιρεση ταμπόν που σημαινει οτι για βαλτε Π.Χ απο (κατα μεσο ορο) 3500€ τον καθε ενα ποσο βγαινει... Μιλαμε για τρελλα ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ εις βαρος του φτωχου ανθρωπου. Σημερα ημουν εγω, αυριο θα πιασουν αλλον κώτσο να του φανε χρημα. Βεβαια αν θες να κανεις καλη δουλεια θα πληρωσεις αλλοιμονο, εγω ηθελα και πηγα και τα'σκασα δεν με πιεσε κανενας, αλλα οχι και να σου δινουν αποδειξη 200€ για μια χειρουργικη επεμβαση Διαφραγματος ΜΟΝΟ, 3000€ (συνολο μαζι με αμοιβες αναισθησιολογου, εξοδα νοσηλειας, φαρμακα, κλπ κλπ) Αστα να πανε παιδια. Ο Κλέψας του Κλέψαντος, και μετα λενε πως Χρεωκοπησε η Ελλαδα...
insomnia365 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Είναι πολλά τα λεφτά και τα μαύρα των γιατρών και αυτά που πρέπει να πληρώσεις. Έχω και εγώ πρόβλημα στο διάφραγμα και το σκέφτομαι, αλλά 4 χιλιάρικα για να κάνω ρινοπλαστική δεν τα δίνω, γιατί το πρόβλημά μου δεν είναι μεγάλο. Με κάνα δυο χιλιάρικα, μάλλον θα την έκανα. Παραπάνω δεν δίνω (γιατί δεν έχω...) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2011 από insomnia365
michael92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ έκανα την εγχείρηση πριν 2 χρόνια. Δεν είναι τίποτα είναι επειδή δεν έχει δέσει καλά το δέρμα με την πλαστική, για 6 μήνες καλό θα ήταν να μην σκύβεις πάρα πολύ με το κεφάλι (πάνω από 120 μοίρες) προς τα κάτω για να μην την πιέζεις. Μετά θα έχει δέσει πλήρως, επίσης καλό θα ήταν να μην πιέζεις τα ρουθούνια σου όταν φυσάς την μύτη σου για κανά μήνα. Εμένα μου κόστισε 1100 ευρώ περίπου. Το καλό της εγχείρησης είναι ότι ακόμα και μπουκωμένη να είναι η μύτη σου αναπνέεις πολύ άνετα.
Porg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 @nice_kid δώσε στεγνά τον γιατρό που δεν έκοψε σωστή απόδειξη Τελικά τι είπε ο γιατρός για το θέμα;
insomnia365 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα ρε φίλε μόνο 1100!!! Ωραία... Τώρα πονάς καθόλου; Έχεις κάποια ενόχληση;
Tablet Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα φταις και εσυ που δεν ζήτησες απόδειξη για ολο το ποσο.. Αυτοι ειναι λαμογια εσυ ομως γιατι δεν εκανες θεμα
agent_smith Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 3000€ για μία απλή επέμβαση διαφράγματος με 200€ απόδειξη; Ε, συγνώμη αλά δεν φταίνε αυτοί...
kx5 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Την έχω στο πρόγραμμα για τον Ιανουάριο. 1500 ευρώ σε ιδιωτικό. Θα είναι ταλαιπωρία οπότε ήδη προετοιμάζομαι ψυχολογικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις