Προς το περιεχόμενο

Σας εχει εμφανισει ποτε o Αpple υπολογιστης σας προβλημα και που?

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ελεγα να κανουμε μια δημοσκοπιση για να δουμε ποια προιοντα ειχε ο καθενας και εαν του εβγαλαν προβλημα. Επισης καλο θα ηταν να γραφουμε και πως λυθηκαν αυτα τα προβληματα.

Πιστευω επειδη αυξανετε ο αριθμος των χρηστων μακ, καλο θα ηταν να εχει μια ιδεα τι προβληματα θα αντιμετωπισει και ποσο καλη εξυπηρετηση θα εχει.

Τελος καλο θα ηταν να γραψουν και αυτοι που δεν εχουν αντιμετωπισει κανενα προβλημα, για να μην θεωρηθει το θεμα ως flame η οτι κανω δυσφημιση στα προιοντα της Apple.

Δημοσ.

iMac 2011, iPhone 4, iPad II, iPod touch 4th gen, κανένα πρόβλημα και με χρήση εξοντωτική.

Να μου πεις είναι όλα λίγων μηνών, αλλά με τόσα μηχανήματα (pc - κονσόλες - upgrade parts) που έχουν περάσει από τα χέρια μου επί 27 συναπτά έτη, ξέρω από πρώτο χέρι ότι αν δεν βγάλουν πρόβλημα στην αρχή, σπάνια κάτι γίνεται και την ευθύνη να την έχει το hardware.

Βασική προϋπόθεση στους υπολογιστές, κονσόλες και οθόνες μου είναι να έχω πάντα αντικεραυνικό πολύμπριζο και πάνω σε αυτό APC σταθεροποιητές τάσεις. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...