mpasketpro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ο,τι προγραμμα κατεβαζω οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει αυτο το σφαλμα και μου λεει οτι δεν μπορει να ανοιξει το προγραμμα..Τι πρεπει να κανω ??
driftingcris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καθαρισες ιους? Κανε ενα repair με το cd των windows αν δεν φτιαξει
mpasketpro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεν εχω ιους εχω αγορασμενο antivirus..Τι εννοεις ???Ειμαι αρχαριος..Δεν ξερω τπτ
driftingcris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σωπα ρε προ... Και επιδη εχεις αντιβιρους? κανε ενα search
da-vinci Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ο,τι προγραμμα κατεβαζω οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει αυτο το σφαλμα και μου λεει οτι δεν μπορει να ανοιξει το προγραμμα..Τι πρεπει να κανω ?? ενημερωσεις εχεις κανει;συνηθως προβληματα τετοιου ειδους ειναι γιατι δεν εχει εγκατασταθει το framework
mpasketpro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Χαχα μολις μπω απο πισι θα κανω Εμ.. Αυτο αρχισε απο τοτε που πηγα νΑ εγκαταστησω το framework αλλα κολλησε και αρχισε παλι τα κινεζικα κ μετα ηθελε restart..
da-vinci Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Χαχα μολις μπω απο πισι θα κανω Εμ.. Αυτο αρχισε απο τοτε που πηγα νΑ εγκαταστησω το framework αλλα κολλησε και αρχισε παλι τα κινεζικα κ μετα ηθελε restart.. αφησε τον υπολογιστη να κανει επαν/σεις μεχρι να γινει εγκατασταση των ενημερωσεων.αν εισαι σε win 7 φροντισε να κανεις εγκατασταση το sp1.κανε και εναν ελεγχο με malwarebytes.
mpasketpro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αφησε τον υπολογιστη να κανει επαν/σεις μεχρι να γινει εγκατασταση των ενημερωσεων.αν εισαι σε win 7 φροντισε να κανεις εγκατασταση το sp1.κανε και εναν ελεγχο με malwarebytes. Windows xp εχω..Εγκατεστησα το framework μια χαρα..Τωρα θα κανω και ενημερωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.