sanyu9891 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 καλησπέρα, το θεμα μου με τα Ubuntu 11.04 ειναι οτι ενω συνδεομαι μια χαρα με καλώδιο,δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα.δεν υπαρχουν καν διαθεσιμα δικτυα προς συνδεση.το εργαλειο ειναι: Acer Aspire 5742G ,και η καρτα ασυρματου (νομιζω!) αυτη: Broadcom 802.11n Network Adapter. any ideas folks??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 καλησπέρα, το θεμα μου με τα Ubuntu 11.04 ειναι οτι ενω συνδεομαι μια χαρα με καλώδιο,δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα.δεν υπαρχουν καν διαθεσιμα δικτυα προς συνδεση.το εργαλειο ειναι: Acer Aspire 5742G ,και η καρτα ασυρματου (νομιζω!) αυτη: Broadcom 802.11n Network Adapter. any ideas folks??? το wireless δειχνει να αναβοσβηνει ?ενω δεν θα πρεπε?εχει ενα θεμα το ubuntu και δεν φορτωνει το σωστο module για καποια wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 αφού χρησιμοποιείς ubuntu δοκίμασς να εγκαταστήσεις Propriety drivers από την διανομή. κατά πασα πιθανότητα θα δουλέψουν απρόσκοπτα, τουλάχιστον με λίγο παλιότερες broadcom αυτό γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Για αρχη ποσταρε οτι σου βγαλει η εντολη >lspci για να δουμε ποιο ακριβως τσιπακι εχει το ασυρματο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanyu9891 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Για αρχη ποσταρε οτι σου βγαλει η εντολη >lspci για να δουμε ποιο ακριβως τσιπακι εχει το ασυρματο σου. (συγνωμη που ηρθε ετεροχρονισμενα η απαντηση!) το αποτελεσμα της εντολης φιλε μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αρα εχεις μια καρτα της broadcom με το bcm43225 τσιπακι. Οποτε θες το bcmwl-kernel-source. Ανοιγεις ενα τερματικο, δινεις ενα απλο >sudo apt-get install bcmwl-kernel-source το αφηνεις να κανει τη δουλεια του και οταν τελειωσει επανεκκινεις. Native υποστηριξη για την καρτα σου θα ερθει με τον 3.1.0 που με τη σειρα του θα ειναι (αυτος ή νεοτερος) στο ubuntu 12.04. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanyu9891 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αρα εχεις μια καρτα της broadcom με το bcm43225 τσιπακι. Οποτε θες το bcmwl-kernel-source. Ανοιγεις ενα τερματικο, δινεις ενα απλο >sudo apt-get install bcmwl-kernel-source το αφηνεις να κανει τη δουλεια του και οταν τελειωσει επανεκκινεις. Native υποστηριξη για την καρτα σου θα ερθει με τον 3.1.0 που με τη σειρα του θα ειναι (αυτος ή νεοτερος) στο ubuntu 12.04. φιλε μου το εκανα αλλα χωρις επιτυχια!(και επειδη για καποιο λογο δεν μπορουσα να δω τα snapshots απο τα Ουμπουντου στα παραθυρα,)μου "απαντουσε" πως ηδη εχει κανει upgrade to the latest(ή καπως ετσι!το νοημα το ιδιο παντως!).μηπως ειχε να κανει με το οτι δεν ημουν στο νετ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εφοσον λεει οτι "το x πακετο ειναι ηδη στην τελευταια εκδοση" σημαινει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενο. Δεν εχω να προτεινω κατι αλλο. Ποσταρε οτι σου βγαλει η εντολη "lspci -k" για να δουμε αν το συστημα φορτωνει οντως τον wl και οχι κατι ασχετο. Και μην το ανεβασεις σε screenshot γιατι ειναι πολυ μεγαλο κατεβατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ανοιξε και το πρόγραμμα εγκατάστασης οδηγών που υπάρχει στην διανομή να δεις αν έχει να σου προτείνει κάποιο driver για την κάρτα σου και αν είναι ήδη εγκατεστημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiaxtro7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 παιδες μια σχετικη ερωτηση.σε debian wheezy με wcid (χωρις network manager για δεν δουλευε το wifi της καρτας) ενω συνδεομαι κανονικα στο κρυφο essid μου αν κανω restart δεν μπορει να συνδεθει αυτοματα και μου βγαζει το essid με κατι ακυρους χαρακτηρες και οταν προσπαθω να συνδεθω μου λεει wrong pass.μηπως πρεπει να το κανω εμφανισημο παλι το σημα wifi μου για να συνδεεται με το δικτυο αυτοματα το wcid? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanyu9891 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Εφοσον λεει οτι "το x πακετο ειναι ηδη στην τελευταια εκδοση" σημαινει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενο. Δεν εχω να προτεινω κατι αλλο. Ποσταρε οτι σου βγαλει η εντολη "lspci -k" για να δουμε αν το συστημα φορτωνει οντως τον wl και οχι κατι ασχετο. Και μην το ανεβασεις σε screenshot γιατι ειναι πολυ μεγαλο κατεβατο! (παλι σε επισυναψη γτ δεν τα καταλαβαινω να σου εξηγησω!) lspci-k.rtf επισης... @chek2fire: οταν θα εχω ethernet θα δοκιμασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κανε οτι εχω πει εδω http://www.insomnia.gr/topic/413319-εγκατασταση-linux-αποριες/page__st__30__p__4233497#entry4233497 Αν δεν δουλεψει τοτε μια λυση μενει http://www.insomnia.gr/topic/413319-εγκατασταση-linux-αποριες/page__st__40__p__4239634#entry4239634 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.