vtxracer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καλησπερα Προσφατα αγορασα το Gps που ανεφερα. Το προβλημα μου ειναι οτι μου φορτωνει μονο εναν χαρτη καθε φορά. Θελω να το χρησιμοποιησω για διαδρομη στο εξωτερικο. Πρεπει συνεχως οταν αλλαζω χωρα να αλλαζω τον χαρτη απο το μενου ? (δυσκολο για προγραμματισμο διαδρομης) Επισης, βλεπω οτι εχει εγκατεστημενους χαρτες του 2009. Στο site της mls δεν υπαρχει νεεοι διαθεσιμοι. Στους χαρτες που εχει λεει διαθεσιμα για 4800 εκτος απο 4800C ...
str1979 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 κάθε φορά που αλλάζεις χωρά 8α πρέπει να αλλάζεις εσύ τον χάρτη στο gps χειροκίνητα όσο για την αναβάθμιση του χάρτη, επικοινώνησε με την MLS έχω την εντύπωση οτι όταν υπαρχει αναβαθμιση για το 4800 αναφέρεται σε όλα τα μοντέλα της σειράς 4800
vtxracer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δηλαδη, αν προγραμματισω μια διευθυνση στο εξωτερικο, και περασω τα συνορα, δεν υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξει μονο του ? (στην προσομοιωση διαδρομης που δοκιμασα σημερα αλλαξε κανονικα τον χαρτη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.