Προς το περιεχόμενο

τι κανετε οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα?

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άμα μένει με τους δικούς του στο ίδιο σπίτι κόλα αφίσες έξω ακριβός απο το σπίτι (photoshop) να γίνει γελοίος στους δικούς του ξέρω γω :P ή άμα έχεις καμιά "πονηρή" φώτο.

άμα μένει μόνος του μπορείς να του κάνεις τίποτα την ώρα που θα είναι σε κανένα μαγαζί (club κτλ). Για κάτι ποιο extream δεν μπορώ να προτείνω απο εδώ :P

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το εχω σκεφτει αλλα μενει σε αλλη πολη. ποιος να τρεχει τωρα..και πονηρες φωτο δυστυχως δεν εχω.

χαχα γελασα με αυτα που εγραψες.

Δημοσ.

ε άμα μένει σε άλλη πόλη που να τρέχεις τώρα... και καθαρτικό στο ποτό του θα είχε φάση μέσα στο μαγαζί ^^

Δημοσ.

Brotip: αν εκανε αντρας το thread θα τον λεγανε αγροικο κλπκλπ και θα τον δουλευανε ολοι.

Δημοσ.

Μπαινεις στο φορουμ,μιλας με γενικοτητες και αοριστιες,μιλας για μισος για εκδικηση και αλλες ανοησιες.Ενα ατομο που βγαζει στα φορα και στην φορα τα προσωπικα του με τετοιο αστειο τροπο,προκαλει την ειρωνια.

Τι ειναι εδω ,μερος για συμβουλες στα συναισθηματικα?Στην τελικη,οπως εστρωσες θα κοιμηθεις,εμεις επιλεγουμε ατομα και οταν κανουμε σφαλματα πληρωνουμε τα λαθη μας.

Κατινε μελοδραμα ειναι το νημα.

Δημοσ.

οχι ο πανος ειναι το ατομο που γνωριζει την ιστορια μου. το προσωπο δεν εχει ονομα. ειναι ο ακατανομαστος.

Κάνεις τα χαρτιά σου για το Χόγκουαρτς, εκπαιδεύεσαι από τους καλύτερους του είδους και παίρνεις εκδίκηση για τους γονείς σου.

Δημοσ.

Κάνεις τα χαρτιά σου για το Χόγκουαρτς, εκπαιδεύεσαι από τους καλύτερους του είδους και παίρνεις εκδίκηση για τους γονείς σου.

Μήπως εννοεί τον άλλο ακατανόμαστο;

Δημοσ.

Μπαινεις στο φορουμ,μιλας με γενικοτητες και αοριστιες,μιλας για μισος για εκδικηση και αλλες ανοησιες.Ενα ατομο που βγαζει στα φορα και στην φορα τα προσωπικα του με τετοιο αστειο τροπο,προκαλει την ειρωνια.

Τι ειναι εδω ,μερος για συμβουλες στα συναισθηματικα?Στην τελικη,οπως εστρωσες θα κοιμηθεις,εμεις επιλεγουμε ατομα και οταν κανουμε σφαλματα πληρωνουμε τα λαθη μας.

Ας ζητησει συμβουλη για μενα ειναι οκ. Το να μην λεει τι εχει γινει και να λεει αχ θα το δει και αυτος, ενω μας λεει οτι ειναι ασχετος με pc ειναι αερολογια στην αερολογια.

Δημοσ.

και γω ψαρωσα απτον τιτλο για να δω οτι μια κοπελα θελει να εκδικηθει εναν ακατανομαστο! και μερικοι την περνουν κ στα σοβαρα γαμω τα παντελονια που φοραμε γαμω!

Δημοσ.

δεν ανεφερα πουθενα τα προσωπικα μου. απλα ειπα οτι υπαρχει καποιο ατομο που μισω.

Δημοσ.

Απλα η συνforumιτισσα δεν επιθυμει να πει δημοσιως την ιστορια της. Ωραια και εστω οτι σκεφτεται λαθος, ας τοποθετηθουμε ειτε με επιχειρηματα ειτε λεγοντας την αποψη μας ο καθενας/καθεμια εφοσον εχει μια υποσταση η αποψη του/της ... ειναι αυτο που λεμε εν βρασμω ψυχης γι αυτο και σκεφτεται ασυναρτητα και ασυνθετα.

Δημοσ.

Ας ζητησει συμβουλη για μενα ειναι οκ. Το να μην λεει τι εχει γινει και να λεει αχ θα το δει και αυτος, ενω μας λεει οτι ειναι ασχετος με pc ειναι αερολογια στην αερολογια.

Αυτο ακριβως.Για αυτο εγραψα Κατινε μελοδραμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...