Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ειμαι πολυ μεγαλυτερη απο σενα φιλε Ειναι που ωριμαζουν οι γυναικες νωρις...
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ναι επειδη ολοι εδω μεσα εχετε μεστωσει..
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Κοιτα, απο τα γραφομενα του κρινεται ο καθενας.
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 καποιος εδω μεσα γνωριζει την ιστορια μου και ξερει οτι δεν τρολαρω. οποτε οποιος γουσταρει με πιστευει οποιος οχι δεν με νοιαζει. ας με προσβαλει οσο θελει.απαντηση δεν θα παρει.
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι θεμα το αν σε ξερει καποιος. Στην τελικη να ρωταγες αυτον, αλλα δεν μπορεις να ανοιγεις ενα θεμα (οσο γελοιο τιτλο και να εχει) και να μην λες τι εχει γινει ενω θες την γνωμη αλλων ατομων. Δεν σε κατηγορησα για trolling. Σε κατηγορησα για ανωριμοτητα.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεν γνωριζουμε τι σου εκανε ο τυπος για να εχουμε αντικειμενικη γνωμη για το πως να το χειριστεις. Γενικα παντως (αν υποθεσουμε πως ειναι ο κακος της υποθεσης), ειναι γνωστο πως στη ζωη συμβαινουν τετοια πραγματα αν κανουμε λαθος επιλογες. Ο,τι εγινε εγινε, ξεπερασε το και move on. Κανοντας σεναρια και εικασιες για το αν πρεπει να ανταποδωσεις και τους τροπους με τους οποιους θα μπορουσες να το κανεις δεν προκειται να καταφερεις τιποτα. Deal with it και move on. Προσωπικα δεν μισω ανθρωπους, I nothing them.
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 δε νομιζω οτι ο τιτλος ειναι γελοιος, αν ανατρεξεις στο φορουμ θα δεις πολυ πιο γελοιους τιτλους αλλα κανεις δεν γραφει τιποτα. απλα το θεμα ειναι και λιγο πιασαρικο και περιμενα τετοιες αντιδρασεις. το οτι μισω καποιον δεν δειχνει ανωριμοτητα(μιας και οπως προειπα το φορουμ διακατεχεται απο μια εντονη ωριμοτητα-ονοματα δε λεμε) αλλα εντονα συναισθηματα.αρα ειμαι ανθρωπος. νιωθω. oh yes i can feel. απλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω μεσα που να εχουν νιωσει το ιδιο και πως το αντιμετωπισαν.ενταξει η δικια σου γνωμη ειναι οτι με θεωρεις ανωριμη επειδη μισω καποιον. το ειπες μια φτανει.
imr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ε αμα δεν ξερουμε τι σου εκανε τι συμβουλες περιμενεις. Σε κερατωσε? Πηγενε σε κανεναν να ξερει βουντου και πες να σου φτιαξουν ενα απο αυτα τα κουκλακια που τους βαζεις καρφιτσες
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 συμβουλες γενικοτερες πως ξεπερνατε το μισος. που εισαι ρε πανο??
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το οτι "μισεις θανασιμα" ειναι αυτο που με ενοχλει. Και εγω δεν συμπαθω μερικα ατομα, δεν ασχολουμε μαζι τους γιατι στο τελος εγω θα ειμαι ο μαλακας. Και επισης πως να βρεις και αλλους που εχουν περασει τα ιδια, ενω δεν μας εχεις πει τι εχει γινει. Γενικα αυτο μου ηρθε στο μυαλο:
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 οχι ο πανος ειναι το ατομο που γνωριζει την ιστορια μου. το προσωπο δεν εχει ονομα. ειναι ο ακατανομαστος.
panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 συμβουλες γενικοτερες πως ξεπερνατε το μισος. που εισαι ρε πανο?? :P
imr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ε δωσε καμια πληροφορια ντε να δουμε ποσο σοβαρο ειναι στειλε πμ αν θες. Γενικα οτιδηποτε και αν ειναι το ξεχνας γρηγορα και εγω εχω πει οτι θα σπασω πολα αμαξια/θα καψω πολλες μηχανες αλλα μετα απο λιγο καιρο απλα το ξεπερνας. Να σου βρηκα τι να παρεις http://www.amazon.com/Complete-Idiots-Guide-Voodoo/dp/0028642368/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1312843048&sr=1-1 Απλα μπορει να χρειαστει να θυσιασεις καμια κοτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.