Προς το περιεχόμενο

τι κανετε οταν μισειτε καποιο ατομο θανασιμα?

pavlinda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 341
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καποιος εδω μεσα γνωριζει την ιστορια μου και ξερει οτι δεν τρολαρω. οποτε οποιος γουσταρει με πιστευει οποιος οχι δεν με νοιαζει. ας με προσβαλει οσο θελει.απαντηση δεν θα παρει.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα το αν σε ξερει καποιος. Στην τελικη να ρωταγες αυτον, αλλα δεν μπορεις να ανοιγεις ενα θεμα (οσο γελοιο τιτλο και να εχει) και να μην λες τι εχει γινει ενω θες την γνωμη αλλων ατομων.

Δεν σε κατηγορησα για trolling.

Σε κατηγορησα για ανωριμοτητα.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν γνωριζουμε τι σου εκανε ο τυπος για να εχουμε αντικειμενικη γνωμη για το πως να το χειριστεις.

Γενικα παντως (αν υποθεσουμε πως ειναι ο κακος της υποθεσης), ειναι γνωστο πως στη ζωη συμβαινουν τετοια πραγματα αν κανουμε λαθος επιλογες. Ο,τι εγινε εγινε, ξεπερασε το και move on. Κανοντας σεναρια και εικασιες για το αν πρεπει να ανταποδωσεις και τους τροπους με τους οποιους θα μπορουσες να το κανεις δεν προκειται να καταφερεις τιποτα. Deal with it και move on.

Προσωπικα δεν μισω ανθρωπους, I nothing them.

Δημοσ.

δε νομιζω οτι ο τιτλος ειναι γελοιος, αν ανατρεξεις στο φορουμ θα δεις πολυ πιο γελοιους τιτλους αλλα κανεις δεν γραφει τιποτα. απλα το θεμα ειναι και λιγο πιασαρικο και περιμενα τετοιες αντιδρασεις.

το οτι μισω καποιον δεν δειχνει ανωριμοτητα(μιας και οπως προειπα το φορουμ διακατεχεται απο μια εντονη ωριμοτητα-ονοματα δε λεμε) αλλα εντονα συναισθηματα.αρα ειμαι ανθρωπος. νιωθω. oh yes i can feel. απλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω μεσα που να εχουν νιωσει το ιδιο και πως το αντιμετωπισαν.ενταξει η δικια σου γνωμη ειναι οτι με θεωρεις ανωριμη επειδη μισω καποιον. το ειπες μια φτανει.

Δημοσ.

Ε αμα δεν ξερουμε τι σου εκανε τι συμβουλες περιμενεις.

Σε κερατωσε?

Πηγενε σε κανεναν να ξερει βουντου και πες να σου φτιαξουν ενα απο αυτα τα κουκλακια που τους βαζεις καρφιτσες

Δημοσ.

Το οτι "μισεις θανασιμα" ειναι αυτο που με ενοχλει. Και εγω δεν συμπαθω μερικα ατομα, δεν ασχολουμε μαζι τους γιατι στο τελος εγω θα ειμαι ο μαλακας.

Και επισης πως να βρεις και αλλους που εχουν περασει τα ιδια, ενω δεν μας εχεις πει τι εχει γινει.

Γενικα αυτο μου ηρθε στο μυαλο:

Δημοσ.

οχι ο πανος ειναι το ατομο που γνωριζει την ιστορια μου. το προσωπο δεν εχει ονομα. ειναι ο ακατανομαστος.

Δημοσ.

Ε δωσε καμια πληροφορια ντε να δουμε ποσο σοβαρο ειναι στειλε πμ αν θες. Γενικα οτιδηποτε και αν ειναι το ξεχνας γρηγορα και εγω εχω πει οτι θα σπασω πολα αμαξια/θα καψω πολλες μηχανες αλλα μετα απο λιγο καιρο απλα το ξεπερνας.

Να σου βρηκα τι να παρεις http://www.amazon.com/Complete-Idiots-Guide-Voodoo/dp/0028642368/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1312843048&sr=1-1

Απλα μπορει να χρειαστει να θυσιασεις καμια κοτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...